blueangel3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μου εβγαλε αυτο το μυνημα,πρωτη φορα το βλεπω και τρομαξα ...Τι να κανω ? Αφου κανει επανακίνηση γραφω τον κωδικο για τον λογαριασμό της microsoft και εμφανιζει μετα μαυρη οθονη με μονο το ποντικι...παρακαλω οσοι ξερετε πειτε μου..
blueangel3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ram problem καποιο dimm ram τα εφτυσε... Οκ ολα εντάξει αλλα βγαζει τωρα το εξης μηνυμα Sqlmangr.exe το τακτικο δεν βρεθηκε.
Gtr34 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε και έναν ελεγχο στα αρχεία συστήματος: α)Δεξί κλικ στο Start button και ανοίγεις το command prompt as admin. β)Στο παράθυρο που ανοίγει γράφεις την εντολή: sfc /scannow Πατάς enter και περιμένεις να ολοκληρωθεί
blueangel3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε και έναν ελεγχο στα αρχεία συστήματος: α)Δεξί κλικ στο Start button και ανοίγεις το command prompt as admin. β)Στο παράθυρο που ανοίγει γράφεις την εντολή: sfc /scannow Πατάς enter και περιμένεις να ολοκληρωθεί Ωραια εγινε.Μου λεει οτι βρηκε κατεστραμμένα αρχεια και οτι τα διορθωσε επιτυχωςEdit: Τιποτα δεν εγινε...εκανα επανακινηση και μου βγαζει ξανα το ιδιο μήνυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα