thelos257 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Να ρωτησω τα εβαλε καποιος σε λαπτοπ: HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv ή με γραφικα: AMD Radeon HD 8610G/8670M Dual GPU (2 GB DDR3 dedicated) ; Το ρωταω επειδη ψες τα ξανα εβαλα πανω ολα μια χαρα και ωραια και ομορφααααα μετα ομως ειναι που αρχιζει το προβλημαααααααα μας που παω να κατεβασω απο το Windows Update αυτη την φορα και αυτοματα της ενημερωσεις μου εμφανιζει τεσσερις διαφορετικες ενημερωσεις για την καρτα γραφικων τις κανω λεω οκ σιγα το πραμα προς το καλυτερο θα παμεν οχι προς το χειροτεροοοοοοοοοο. Ελααααααααααααα μου ομως που εκανα επαννεκινηση των φορτητο υπολογιστη και μου εμφανισε αναζητηση προβληματων εκει που κανουν Boot τα Windows 10 μετα μου ειχε μια επιλογη ισως με την επαννεκινηση ελεγε να λυθει το προβλημα αυτο συμβενει συχνα το εκανα δεκαδες φορες μα τιποταααααααααααααααααα. Εχουμε κανενα fix γι αυτο το θεμα το αντιμετοπισε κανεις ;
Gtr34 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 1)Κατέβασε τους τελευταίους drivers από την σελίδα του κατασκευαστή. 2)Αποσυνδέεις τον υπολογιστή από το internet 3)Μπαίνεις σε safe mode και κανείς uninstall τους driversτης κάρτας γραφικών.Τέλος, restart. 4)Αφού μπεις στο desktop, install τους νέους οδηγούς και restart. 5)Σύνδεση του υπολογιστή στο internet. 1
thelos257 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 1)Κατέβασε τους τελευταίους drivers από την σελίδα του κατασκευαστή. 2)Αποσυνδέεις τον υπολογιστή από το internet 3)Μπαίνεις σε safe mode και κανείς uninstall τους driversτης κάρτας γραφικών.Τέλος, restart. 4)Αφού μπεις στο desktop, install τους νέους οδηγούς και restart. 5)Σύνδεση του υπολογιστή στο internet. Στα windows 10 πως μπαινω safe mode με το F8 οπως και στα αλλα ;
Gtr34 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Οδηγίες:http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-2569556/safe-mode-windows.html 1
thelos257 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Οδηγίες:http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-2569556/safe-mode-windows.html Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Λοιπον ας τα παρω απο την αρχη ξανα: 1) Εκανα εργοστασιακη επαναφορα και μπηκαν τα 8.0 2) Κατεβασα ολες τις ενημερωσεις απο το HP Support ......... και απο το Windows Updates 3) Κατεβασα τα windows 8.1 απο το windows updates μεσω του Store εγκατασταθηκαν μια χαρα. 4) Εγκαταστησα ολους τους drivers , bios αναβαθμιση απο την ιστοσελιδα της HP για windows 8.1 ηταν ενημερωμενοι ως και στις 30/7/2015 οπως και ολα τα προγραμματα επισης. 5) Εκανα εκκαθαρηση του δισκου με το προγραμμα των Windows 6) Προσπαθω να τα ξανα περασω τα 10 μεσω αναβαθμισης με το προγραμμα εγκατασταση των windows 10 αφου πρωτα εκανα ενα ελεχο στο windows updates και κατεβασα ολες τις ενημερωσεις ως και την τελευταια στιγμη. 7) Ευχομαι να μην μ πεταξει κανενα ερρορ κλπ κλπ κλπ κλπ επειδη οταν το εκανα ληψη των windows 10 μετα μου εμφανισε επαληφθεση της ληψης και μετα τιποτα εφυγε το παραθυρο γιατι εγινε αυτο ; Επισης διαγραψα και τον φακελλο $windows κρυφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα