fatsas2222 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Σκέφτομαι να κάνω ένα mod στό κουτί μου, το BitFenix Comrade. Επειδή το κουτί μου δεν εχει ανεμιστηράκια στο πάνω μέρος και θέλω να ψύχεται αρκετά το σύστημα θα κάνω ένα mod. Σκέφτομαι να τρυπήσω το δεξί καπάκι και να βαλω έναν 140mm ή μεγαλύτερο. Ακόμα το αριστερό καπάκι θερμαίνεται παρά πολύ από τον επεξεργαστή, σκεφτόμουν να βαλω ένα 20 mm ανεμιστηράκι.Αξίζει να το επιχειρήσω και αν να με τι ανεμιστηρακι?? Για τον ανεμιστήρα στα αριστερά του κουτιού(στο καπάκι) ειμαι σίγουρος πως θα το κάνω. Απλά δεν ξερω τι ανεμιστήρα να βάλω και τι αποστάσεις πρέπει να έχουν οι βίδες. Οι θερμοκρασίες μου είναι καλές ( είχα φτιάξει θέμα όπου μου είπαν ότι δεν έχω πρόβλημα) Να έχετε υπόψιν ότι θα βάλω στο μέλλον μια Evo 212. Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheo29 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω οτι ειναι ωραια ιδεα να τρυπησεις το δεξι καπακι!Οσο για το αριστερο πιστευω ειναι οκ.Θα μου αρεσε σαν ιδεα να τρυπησεις το πανω μερος του κουτιου και μπροστα και να βαλεις δυο και δυο 120mm.Aν εχεις τα εργαλεια να κοψεις και εχεις και ανεμιστηρια ειναι καλη ιδεα...Αν δωσεις να το κοψεις εξω...Νομιζω οτι εξοδα κοπης - σιτες - ανεμιστηρες = ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ case σε εξοδα...!Εχει αρκετα κουτια στις αγγελιες τσεκαρε το...!!! Φιλικα Παντα. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2015 από JohnTheo29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα