Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας.

Έχω ένα Laptop SAMSUNG R540

Επεξεργαστής: Intel Pentium 2.00 GHz

Μνήμη RAM: 3 GB

Κάρτα Γραφικών: Intel HD Graphics

Το πήρα πριν 5 χρόνια περίπου εχθές εγκατέστησα τα Windows 10. Το πρόβλημα είναι ότι όταν παίζω παιχνίδια και πιο πολύ όταν παίζει η μάνα μου και η αδερφή μου στο Facebook με τα φρουτάκια κλείνει το Laptop αυτό γίνεται τους τελευταίους 2 μήνες.

Λέτε να θέλει καθάρισμα; Μπορώ να το κάνω μόνος μου ή θέλει μάστορα;

Δεν το έχω καθαρίσει ποτέ πριν.

Samsung-R540-JA03GR-Samsung-ML1660-1440-

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άνοιξε το hw monitor και τσέκαρε θερμοκρασίες.

Σίγουρα θέλει καθάρισμα.

Πήγαινε το έξω να στο κάνουν αν δεν το έχεις επιχειρήσει στο παρελθόν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.

Είναι τόσο δύσκολο στο να το καθαρίσω μόνος μου; Έχω καθαρίσει τον Desktop μου αρκετές φορές.

Μέτρησα την θερμοκρασία και πιάνει τους 74 βαθμούς και το έχω πάνω σε δύο ξυλάκια για να μην ακουμπάει κάτω μέχρι να πάρω βάσει αυτή η θερμοκρασία είναι καλά ή είναι πολύ υψηλή;

Δημοσ.

Στο desktop ξεκουμπώνεις ψύκτρα, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό και κάνεις την δουλειά σου άνετα.

Σε λαπτοπ θέλει πολύ προσοχή πχ να μην ξεχαρβαλώσεις την καλωδιοταινία της μητρικής και ψάχνεσαι μετά.

Γενικώς πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου αλλιώς θα το κλαις το λαπτοπ. 

Δημοσ.

Μέτρησα την θερμοκρασία και πιάνει τους 74 βαθμούς και το έχω πάνω σε δύο ξυλάκια για να μην ακουμπάει κάτω μέχρι να πάρω βάσει αυτή η θερμοκρασία είναι καλά ή είναι πολύ υψηλή;

Ψήνεται λιγάκι με 74 βαθμούς σε περιήγηση στο ιντερνετ.

Χρειάζεται καθαρισμό.

Δημοσ.

Πάνε το σε έναν τεχνικό να το καθαρίσει γιατί είναι και καλοκαίρι και ζορίζεται ακόμα περισσότερο με την ζέστη που δεν μπορεί να απαχθεί απτο εσωτερικό του φορητού. Αφού καθαριστεί πάρτου και μια βάση να βοηθά την κύρια ψύξη του λαπτοπ.

Δημοσ.

Αφου στο εκανε και πριν και δεν παιζει θεμα λογισμικου με την αναβαθμιση τοτε ειναι αυτο που λεει ο dimitris, προφανως θερμαινεται και κλεινει μονο του.

Δημοσ.

Αν φοράς τον B940 παίζει να δέχεσαι όλους τους i5 δεύτερης γενιάς.

πχ i5-2410, i5-2430m κλπ.

Πώς θα δω αν φοράει τον B940.

Γίνεται να κάνω αναβάθμιση και σε άλλα όπως Κάρτα Γραφικών, Μνήμη RAM και Σκληρό Δίσκο;

Δημοσ.

Πώς θα δω αν φοράει τον B940.

Γίνεται να κάνω αναβάθμιση και σε άλλα όπως Κάρτα Γραφικών, Μνήμη RAM και Σκληρό Δίσκο;

Τα δυο πιο ευκολα ειναι ραμ και δισκος, τα οποια αλλαζεις λογικα και μονος σου. 

Δημοσ.

Τα δυο πιο ευκολα ειναι ραμ και δισκος, τα οποια αλλαζεις λογικα και μονος σου. 

Ωραία ένα Site θέλω για να βρω και να διαλέξω κάτι γιατί στο Skroutz δεν βρήκα τίποτα.

Για κάρτα γραφικών πρέπει να το πάω σε τεχνικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...