Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 170 άλογα δεν λένε τίποτα όμως από την στιγμή που η ταχύτητα είναι περιορισμένη στα 150km/h για να μην λιώσουν τα καλώδια από τα ρεύματα/θερμοκρασίες.

Τώρα και το καίει παραπάνω, σχετικό είναι. Αν οι φόροι στα καύσιμα ήταν στο μισό, θα ασχολιόταν κανένας π.χ. ;

Και τέλος, πιο το κόστος αγοράς αυτή την στιγμή του μεσαίου 1400/1600 diesel και πιο του i3;

36k κανει το i3 ενω ενα απλο diesekali βρισκεις και με 12-13κ , αποσβεση δεν κανεις με τιποτα

• Like 5
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το πραμα να μετρουν την κιλοβατωρα με σταθερη τιμη παιρνοντας την χαμηλωτερη της ΔΕΗ ειναι η μεγαλυτερη απατη...

Βαλτε μια καταναλωση σπιτιου, προσθεστε την καθημερινη φορτιση του αυτοκινητου, βρειτε την αυξηση ρευματος λογω περισσοτερης καταναλωσης και τοτε μετρηστε ποσο "καιει"...

Γιατι μαζι με το ρευμα και τις κλιμακες, ανεβαινουν και ολα τα αλλα οποτε μονο 12λεπτα δεν εχει η κιλοβατωρα...

Ενα απλο παραδειγμα, βαλτε τις 25 κιλοβατωρες που ειπε οτι θα "φαει" καποιος παραπανω επι 20 φορτησεις το μηνα στο 2μηνο ειναι 1000 κιλοβατωρες πανω ο λογαριασμος... 

Ξεχαστε μετα τις χαμηλες χρεωσεις!

Οσο για την αποσβεση σε σχεση με ενα μικρο 1200-1600 diesel ειναι απλα μια συζητηση στη σφαιρα της φαντασιας...

• Like 8
Δημοσ.

Καλά και άγια τα ηλεκτρικά αλλά το συγκεκριμένο που αναφέρεται για μένα η τιμή του είναι απαγορευτική... Οι μπαταρίες που υποτίθεται βγάζουν 5 χρόνια έχουν ένα σκασμό λεφτά και άλλα κρυφά αλλά ακριβά ανταλλακτικά που έχουν αυτού του είδους τα αυτοκίνητα...

Ένα χιλιαράκι το αγοράζει κανά 10.000€ και λέω και πολλά... το Ι3 πόσο έχει? Από 36,000!!!! 26,000 € σε βενζίνα είναι πολλάαααααα

• Like 1
Δημοσ.

36k κανει το i3 ενω ενα απλο diesekali βρισκεις και με 12-13κ , αποσβεση δεν κανεις με τιποτα

έχει και με 18.300 το renault zoe που είναι 65wk=90hp και κάνεις απόσβεση ,δεν ξέρω κανένα bmw να είναι φτηνό πάντως....

• Like 2
Δημοσ.

μην το λες, εγω με golf 5αρι θελω 90-100ευρώ για 600 χιλιόμετρα και κανω 2500 τον μήνα περίπου, δηλαδή περίπου 400 τον μήνα, 5.000 τον χρόνο...

το εχω απο το 2008!

ευτυχως πριν 3 χρονια πηρα ενα smartακι πετρελαιο 10ετίας και πλεον θέλω 28 για 500 χιλιόμετρα... αλλιώς απο τα καύσιμα μονο (ασε τα τελη και τα σερβις καθε 6 μήνες) θα το είχα πάρει το BMW

Δημοσ.

αν το αυτοκίνητο δεν έχει μια ελευθέρας εξάτμιση αν δεν έχει τουρμπίνα αν δεν ακούγονται τα άλογα πολλά μέτρα  μακριά αν δεν έχει ταχύτητες να τις βαζεις συμπλεκτομενες να γουστάρεις εν ειναι αμάξι

• Like 1
Δημοσ.

αν το αυτοκίνητο δεν έχει μια ελευθέρας εξάτμιση αν δεν έχει τουρμπίνα αν δεν ακούγονται τα άλογα πολλά μέτρα  μακριά αν δεν έχει ταχύτητες να τις βαζεις συμπλεκτομενες να γουστάρεις εν ειναι αμάξι

για μένα η εξάτμηση που κάνει θόρυβο είναι ένας λόγος να σε γράψουνε,να ενοχλείς τον κόσμο,να σε πιάνει πονοκέφαλος στα ταξίδια κλπ....έχω starlet φτιαγμένο 180 άλογα με πλήρως αθόρυβη εξάτμιση και μια χαρά σκάει όταν το γκαζώνω και με τα τσαφα τσουφα του και με τον ήχο του σκυλιάσματος του μοτέρ αλλά χωρίς το βουητό.

όταν είμαι χαλαρά δεν ακούγεται τίποτα και έχω κάνει κάτι πλάκες σε z4 που είναι 150 άλογα και σε κάτι ραλάκια και δεν το περίμενε κανείς γιατί δεν ακούγεται.

αλλά αυτό το αυτοκίνητο δεν στοχεύει σε γκαζάκιδες :P 

• Like 3
Δημοσ.

έχει και με 18.300 το renault zoe που είναι 65wk=90hp και κάνεις απόσβεση ,δεν ξέρω κανένα bmw να είναι φτηνό πάντως....

Δεν ξέρω γιατί έχεις κολλήσει με την ισχύ, πάντως από ροπή στα ίδια νούμερα με diesel των 1400/1600 κυβικών είναι.

Από την άλλη με το ίδιο μικρό diesel σίγουρα θα κάνεις καμιά προσπέραση παραπάνω δεδομένου οτι σίγουρα θα φτάνει ταχύτητα μεγαλύτερη των 135km/h που φτάνει το zoe και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν βασικό αυτοκίνητο, να πας αν θες και πάνω από 100/150 χιλιόμετρα που είναι η εμβέλεια του zoe. Τώρα πόσο βασικό ή μοναδικό αυτοκίνητο για κάποιον μπορεί να είναι το zoe δεν ξέρω, αλλά αν κάποιος το έχει σαν δεύτερο δεν νομίζω να έχει θέμα και να το κάνει για την οικονομία...

μην το λες, εγω με golf 5αρι θελω 90-100ευρώ για 600 χιλιόμετρα και κανω 2500 τον μήνα περίπου, δηλαδή περίπου 400 τον μήνα, 5.000 τον χρόνο...

το εχω απο το 2008!

ευτυχως πριν 3 χρονια πηρα ενα smartακι πετρελαιο 10ετίας και πλεον θέλω 28 για 500 χιλιόμετρα... αλλιώς απο τα καύσιμα μονο (ασε τα τελη και τα σερβις καθε 6 μήνες) θα το είχα πάρει το BMW

30.000 χιλιόμετρα τον χρόνο , ε δεν είσαι και ο μέσος όρος. Φαντάζομαι αυτά τα 2500 χιλιόμετρα τον μήνα δεν είναι συνεχόμενα..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το πραμα να μετρουν την κιλοβατωρα με σταθερη τιμη παιρνοντας την χαμηλωτερη της ΔΕΗ ειναι η μεγαλυτερη απατη...

Βαλτε μια καταναλωση σπιτιου, προσθεστε την καθημερινη φορτιση του αυτοκινητου, βρειτε την αυξηση ρευματος λογω περισσοτερης καταναλωσης και τοτε μετρηστε ποσο "καιει"...

Γιατι μαζι με το ρευμα και τις κλιμακες, ανεβαινουν και ολα τα αλλα οποτε μονο 12λεπτα δεν εχει η κιλοβατωρα...

Ενα απλο παραδειγμα, βαλτε τις 25 κιλοβατωρες που ειπε οτι θα "φαει" καποιος παραπανω επι 20 φορτησεις το μηνα στο 2μηνο ειναι 1000 κιλοβατωρες πανω ο λογαριασμος... 

Ξεχαστε μετα τις χαμηλες χρεωσεις!

Οσο για την αποσβεση σε σχεση με ενα μικρο 1200-1600 diesel ειναι απλα μια συζητηση στη σφαιρα της φαντασιας...

προφανώς κάποιος που θα αγοράσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα έχει την την στοιχειώδη νοημοσύνη να ενεργοποιήσει το νυκτερινό τιμολόγιο και να το φορτίζει κατά την διάρκειά του, όπου η χρέωση είναι μόνο 8,5λεπτα/kWh και δεν επιβαρύνει τις ημερήσιες kWh

Δημοσ.

όλα καλά με την κατανάλωση. αλλά πραγματικά εδώ που φτάσαμε καλύτερα να βγάλουν αυτοκίνητο να μην πληρώνει διόδια για να συμφέρει :P 

Δημοσ.

Με ενα τέτοιο θα ήθελα να πηγαίνω στη δουλειά... Και όλοι να συνειδητοποιούν απο χιλιόμετρα τον ερχομό μου και να με παρακαλούν να βγάλουν φωτογραφίες στο γυαλιστερό μαυρο καπό.. Μακαρι θεέ μου να με αξιώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...