Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύνδεσα το κινητό στο λαπτοπ γι να περάσω ένα βίντεο από την κάρτα SD , μόλις το αποσύνδεσα ξαφνικά ΟΛΕΣ οι εφαρμογές που ήταν αποθηκευμένες στην κάρτα SD διαγράφτηκαν! Δεν υπάρχει καμία και πουθένα , φωτογραφίες κτλπ όλα είναι μια χαρά! Το τραγικό είναι ότι πάω να τις ξανακατεβάσω και μου λέει οτι δεν υπαρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης ενώ στις ρυθμίσεις έχω πάρα πολύ ελεύθερο , μιας και όλα έχουν διαγραφτεί! Το κινητο είναι 10 ημέρων , είναι το HUAWEI G630 και έχει Android 4.3 .. 

• Like 1
Δημοσ.

Κράτα ό,τι αρχεία θέλεις από την κάρτα και κάν'της ένα φορμάτ. Μετά δοκίμασε να περάσεις πάλι αρχεία κι εφαρμογές. Αν δεν γίνεται απλά μπορεί να χάλασε η κάρτα

• Like 1
Δημοσ.

Μα έτσι απλά , επειδή την ξεσύνδεσα ? 

Όταν το είχα συνδεδεμένο μου έδειχνε τις εφαρμογές σε σχέδιο Android , σα να μην είναι δυνατές να τρέξουν , αλλά υπέθεσα πως συμβαίνει επειδή είναι συνδεδεμένο στο pc , με το που έβγαλα το καλώδιο ξαφνικά όλα εξαφανίστηκαν! 

Εξάλλου και ως αποθηκευτικό χώρο το τηλέφωνο να βάλω που έχει ελεύθερο πάλι το ίδιο μήνυμα μου βγάζει!

EDIT : Clear cache , διαγραφη των ενημερωσεων των υπηρεσιων google play και μου επιτρεπει να ξανακατεβασω!

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι μπορεί να συμβεί! Όπως μπορεί να συμβεί το ίδιο αν απλά ξεσυνδέσεις ένα usb φλασάκι απλά τραβώντας το!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...