Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy note 3 32gb vs lg g3 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι την αγορά μεταξύ των 2 σε τιμές μεταχειρισμένων ( 300 ευρώ)

Σκέφτομαι πιο πολύ για το note 3 καθώς έχει πολλά συμβατά αξεσουάρ κτλ όπως επίσης και η οθόνη του είναι μεγάλη και πολύ ωραία και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά πολύ γρήγορα καθώς μου αρέσει και το μολύβι του πολύ.

Με την 5.0 που έχει πάρει μου φαίνεται πιο γρήγορο.

Τώρα με το g3 32 gb δεν μπορώ να βρω μεγάλες διαφορές.

Ποιο προτείνετε και γιατί?

Η χρήση είναι πολλά παιχνίδια και πολλές ώρες νετ και βίντεο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι την αγορά μεταξύ των 2 σε τιμές μεταχειρισμένων ( 300 ευρώ)

Σκέφτομαι πιο πολύ για το note 3 καθώς έχει πολλά συμβατά αξεσουάρ κτλ όπως επίσης και η οθόνη του είναι μεγάλη και πολύ ωραία και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά πολύ γρήγορα καθώς μου αρέσει και το μολύβι του πολύ.

Με την 5.0 που έχει πάρει μου φαίνεται πιο γρήγορο.

Τώρα με το g3 32 gb δεν μπορώ να βρω μεγάλες διαφορές.

Ποιο προτείνετε και γιατί?

Η χρήση είναι πολλά παιχνίδια και πολλές ώρες νετ και βίντεο.

Ευχαριστώ.

Παρε tablet θα ελεγα καποιο 10ρι αν θες οντως να απολαμβανεις παιχνιδια,video και surfing και με τα ρεστα κανενα Lumia 640 ή Moto E για τα βασικα πραγματα.

Αν παλι θες ενα απο τα δυο εγω θα προτεινα LG G3 16gb καινουργιο σφραγισμενο. 300ευρω για used κινητο δεν τα λες και λιγα και ποσο μαλλον και για παλια μοντελα κινητων.

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2, ξεκάθαρα πας στο Note3* (Οθόνη, απροβλημάτιστη λειτουργία χωρίς lag κλπ, ποιότητα κατασκευής, S Pen και πολλά άλλα..).

*Πρώην κάτοχος και των 2. Νύν κάτοχος Note4.

Δημοσ.

Παρε tablet θα ελεγα καποιο 10ρι αν θες οντως να απολαμβανεις παιχνιδια,video και surfing και με τα ρεστα κανενα Lumia 640 ή Moto E για τα βασικα πραγματα.

Αν παλι θες ενα απο τα δυο εγω θα προτεινα LG G3 16gb καινουργιο σφραγισμενο. 300ευρω για used κινητο δεν τα λες και λιγα και ποσο μαλλον και για παλια μοντελα κινητων.

Καταρχάς δεν θέλω tablet γιατί θα μου είναι πολύ μεγάλο και θέλω μια συσκευή που να την έχω μαζί μου με μεγάλη οθόνη. όπως επίσης γιατί να μην δώσω σε ένα μεταχειρισμένο στο οποίο θα έχει απόδειξη/εγγυήση και να δώσω για σφραγισμένο? Στην ουσία νομίζω πως παίρνω το ίδιο πράγμα σε καλύτερη τιμή. Εγώ στις αγγελίες βρίσκω 300 ευρώ το 32αρι lg g3 και από 280-350 αναλόγως την κατάσταση κτλ το νοτε 3  που ακόμα το έχουν πολλοί. Θεωρώ πως η τεχνολογία γενικώς από το note 3 και μετά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει και τόσο πολύ.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2, ξεκάθαρα πας στο Note3* (Οθόνη, απροβλημάτιστη λειτουργία χωρίς lag κλπ, ποιότητα κατασκευής, S Pen και πολλά άλλα..).

*Πρώην κάτοχος και των 2. Νύν κάτοχος Note4.

Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου. Πράγματι παρατηρώ ότι πάει γρήγορα και οτι είναι πολύ  καλό κινητό αλλά και μικρό τάμπλετ ταυτόχρονα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...