Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα δοκιμασω με Windows 10 Θα της βαλω και εναν ssd και θα της βγαλω το Antivirus μα το εβαλα εντελως προληπτικα εφοσον δεν μπαινει πουθενα. Αν και παλι παει χαλια θα την παω σε Linux αν και ειμαι εντελως ασχετος . Mint εννοεις το ubuntu;

Δημοσ.

Το mint εχει εκδοση βασισμενη στο ubuntu και εκδοση βασισμενη στο debian.

Θα σου προτεινα την debian based mint αλλα δεν εχει επιλογη το xfce αυτη

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να τα σκάσεις σε ssd και ram, χτύπησε ένα ταμπλετάκι καλύτερα θα την βολέψει καλύτερα πιστεύω, με 50-69 ευρώ καθάρισες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχει και πολύ με τα αφής και την έχει βολέψει και η "υπόσταση" του λάπτοπ, και εξάλλου 1 χρόνο το έχει, κρίμα δεν είναι;

Δημοσ.

Για περσινο λαπτοπ παντως ολες αυτες οι καθιστερησεις δεν δικαιολογουνται ευκολα. Θες να μας πεις το μοντελο του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων να μας λυθουν καποιες αποριες;

• Like 1
Δημοσ.

Για περσινο λαπτοπ παντως ολες αυτες οι καθιστερησεις δεν δικαιολογουνται ευκολα. Θες να μας πεις το μοντελο του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων να μας λυθουν καποιες αποριες;

Συμφωνω.

Εχω 8ετιας λαπτοπ, 2πυρηνο ,1.7 cpu, 4gb ram, με 8.1 windows, και παει μια χαρα!

Περιμενω και την αναβαθμιση ...στα 10!

• Like 1
Δημοσ.

να βαλεις μια πολυ ελαφρια εκδοση linux που να μοιαζει με windows.

Στη Γιαγιά Linux?

Σιγά μη κοπανάει και κώδικα...

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα^

Παλι δεν το εχω μπροστα μου αλλα οπως ειπα εχει εναν amd διπύρηνο με ενσωματωμένα γραφικά. Λογικα ειναι αυτος: AMD E-300 APU

Δημοσ.

Το λινουξ του λετε του ανθρώπου, για γιαγιά προκειται.. Όσο και μα μοιαζει με windows θα μπερδευτεί σίγουρα ..

Φαντάζομαι τρόμαξε να μαθει 5 πράγματα, μη της αλλαξεις συνηθειες.

Δε δικαιολογηται οντως να παει τοσο αργα, εδω διπυρινο atom με 2 γιγα μημης σε ταμπλέτα με κανονικα windows 8.1 και για νορμάλ σερφινγκ καλουτσικα παει με την εξαίρεση ότι μένω απο μνημη, αλλα εσυ εχεις 4 ενω και η cpu σου είναι πολυ καλύτερη απο αυτη που εχω.

Εγω πιστευω οτι κατι δε​ν παει καλα, ητε σε θεμα drivers πιθανοτατα ή κατι τετοιο. Προσωπικά θα ξεκιναγα με φορματ και εγκατασταση ητε 7 ητε 8 για να έχει και μεγαλα εικονιδια που πιστευω ειναι ποιο ευκολο γι αυτη. Τα 10ρια ειναι πολυ νεα ακομα. Εδω εχουν σοβαρα bug ακομα και στο surface pro 2 που επισης εχω, και φτιάχνει η ιδια η Microsoft.

Μη βαλεις κανενα antivirus οπως σου ειπαν, οποιοδήποτε..

Απο εκεί και περα αν ψαξεις στο Google θα βρεις τροπους με registry αλλαγες αλλα και απο τις κανονικες ρυθμίσεις πως να τα κανεις οσο το δυνατον γρηγορότερα. Αφαιρούνται εφε κλπ, και δουλεύουν οντως καλυτερα. Το εχω κανει παλαιοτερα στην 1η ταμπλέτα που ανεφερα με το χαλια hardware.

Κοιτα και στον πινακα ελενχου, συστημα στο device manager αν βλεπεις τιποτα κιτρινο, να λειπει απο καπου drivers δηλαδη, ή στην οθονη αν εχεις την αναλυση του μονιτορ και αν εχουν μπει κανονικα drivers της ενσωματωμένης καρτας γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

Ο φορητός είναι παλιάς τεχνολογίας από αυτούς που αναζητούν πελάτες δώρου για να τα σπρώξουν όπως όπως οι πωλητές δεν έχει σημασία πότε αγοράστηκε. Το απόλυτο πέταγμα χρημάτων θα είναι η όποια αναβάθμισή του, άντε να σου μείνει ο ssd για να τον χρησιμοποιήσεις στο επόμενο hardware τίποτα περισσότερο. 

Πάρε ένα μπούσουλα για hardware http://www.pcsteps.gr/15147-αγορά-laptop/.

Στο υπάρχον και 16gb ram να του έβαζες αν τα έπαιρνε! και ssd πάλι θα κολλούσε και τα fps δεν θα άλλαζαν γιατί είναι πρακτικά ανύπαρκτη η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής αν και διπύρηνος είναι χρονισμένος πολύ χαμηλά για να σηκώσει το βάρος ακόμα και απλού browsing με τις σημερινές απαιτήσεις.

Γράφοντάς το διαφορετικά και με 6mbps ταχύτητα internet να έχεις πάλι ο φορητός θα είναι αυτός που θα σου φρενάρει μια ιστοσελίδα πόσο μάλλον ένα βίντεο hd 720p για να το καταλάβεις σε συνθήκες πραγματικής λειτουργίας.

• Like 1
Δημοσ.

Ψιλο καταλαβα οτι ειναι τερμα κουβας αυτο το λαπτοπ, θα κανω φορματ , θα περασω xp ως πιο ελαφριά και θα βαλω ssd που μένει!

Ερώτηση πια εκδοση xp και τι ειναι προτιμότερο 32 η 64;

Δημοσ.

Για τα XP 32bit για να μην εχεις απροβλεπτα προβληματα, καθως τα 64bit ειχαν ελαχιστους χρηστες.

Θα χασεις λιγη ram καθως δεν μπορουν να δουν και τα 4GB και θα βλεπουν 3.25 η καπου εκει κοντα. Αλλα ειναι υπερ αρκετα για XP

SSD δεν ξερω αν πρεπει να βαλεις. Τα XP δεν τους εκμεταλλευνονται πολυ καλα. Ξεκινα βαζοντας XP στο δισκο που εχεις και βλεπουμε

Ψαξε οπως εγραψα για την εκδοση XP Fundamentals for legacy PCs

• Like 2
Δημοσ.

Για τα XP 32bit για να μην εχεις απροβλεπτα προβληματα, καθως τα 64bit ειχαν ελαχιστους χρηστες.

Θα χασεις λιγη ram καθως δεν μπορουν να δουν και τα 4GB και θα βλεπουν 3.25 η καπου εκει κοντα. Αλλα ειναι υπερ αρκετα για XP

SSD δεν ξερω αν πρεπει να βαλεις. Τα XP δεν τους εκμεταλλευνονται πολυ καλα. Ξεκινα βαζοντας XP στο δισκο που εχεις και βλεπουμε

Ψαξε οπως εγραψα για την εκδοση XP Fundamentals for legacy PCs

Ξερεις αν θα υπαρχει προβλημα με τους drivers;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...