Προς το περιεχόμενο

Bug σε Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους αναβαθμίστηκα στα 10άρια στο 930 μου και θεωρώ ότι έχει γίνει άριστη δουλειά παρά τα bugs και τα κολληματάκια, που συνεχώς όμως βελτιώνονται. Άντιμετωπίζω ένα θεματάκι λοιπον:

Χάθηκε το app "Μουσική". Στο store δεν το βρήκα. Σε σύνδεση με PC τα βλέπω τα τραγούδια μου, τα οποία φυσικά έκανα και backup πριν το update. Τι γίνεται λοιπόν; Ευχαριστώ.

EDIT: Τη βρήκα τη λύση. Βασικά, ολίγον πόντιος γαρ δεν πρόσεξα ότι με την αφαίρεση της εφαρμογής Μουσική (συνεπώς και ξε-καρφίτσωμα της από την επιφάνεια) προστέθηκε μια άλλη εφαρμογή (Μουσική Groove ή κάπως έτσι) που λειτουργεί άριστα παρεμπιπτόντως, πολυ smoothly με γρήγορη εναλλαγή κομματιών, κλασσικά καλή ομαδοποίηση και εύκολη περιήγηση στο μενού. Επίσης, προς βοήθεια άλλων κάτι ανάλογο συνέβη και με τον ΙΕ, ο οποίος αντικαταστάθηκε με τον Microsoft Edge browser, τον οποίο μόλις τεστάρω θα σας γράψω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ, και ιδίως τον k_skidrow για την γρήγορη απάντηση και αξιέπαινη προσπάθεια του να βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.howtogeek.com/127274/how-to-restore-uninstalled-modern-ui-apps-that-ship-with-windows-8/

Για τσεκαρε αυτο αν σε βοηθησει!

Δεν τα εχω περασει ακομα τα 10αρια,μια γρηγορη αναζητηση εκανα.

Επιτέλους αναβαθμίστηκα στα 10άρια στο 930 μου και θεωρώ ότι έχει γίνει άριστη δουλειά παρά τα bugs και τα κολληματάκια, που συνεχώς όμως βελτιώνονται. Άντιμετωπίζω ένα θεματάκι λοιπον:

Χάθηκε το app "Μουσική". Στο store δεν το βρήκα. Σε σύνδεση με PC τα βλέπω τα τραγούδια μου, τα οποία φυσικά έκανα και backup πριν το update. Τι γίνεται λοιπόν; Ευχαριστώ.

Κινητό έχω...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου λες ρε Τρατζικ.. Αξίζει η μετάβαση σε 10 Insider στην Mobile την εκδοση; Είναι σταθερο αρκετα για 1η συσκευή ή θα έχω θέματα;

Δημοσ.

Δεν μου λες ρε Τρατζικ.. Αξίζει η μετάβαση σε 10 Insider στην Mobile την εκδοση; Είναι σταθερο αρκετα για 1η συσκευή ή θα έχω θέματα;

Εγω προσωπικα δεν την παλεψα με το build 10149 σε lumia 620. Παρατηρησα κολληματα και η μπαταρια εφευγε νερο.Τωρα σιγουρα εχει βελτιωθει η 10166 αλλα εξαρταται και τι κινητο εχεις.

Δημοσ.

Επίσης, το Groove υποστηρίζει streaming της μουσικής σου από το Onedrive. Ανεβάζεις τη μουσική σου από το PC στον φάκελο Music του Onedrive και την έχεις προσβάσιμη από το Groove μέσω streaming.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.

Εγώ έχω παιδευτεί αρκετά, τα λατρεύω τα νέα feautures αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα ελαφρώς.

Κολληματάκια, κρασαρίσματα, αυτονομία 0, δεν αποθηκεύει φώτο, εξαφανίζει αρχεία, το ξυπνητήρι χτυπά όποτε του καυλώσει.  Αλλά σιγά σιγά διορθώνονται, τώρα αμφιταλαντεύομαι αν θα τα κρατήσω ή θα γυρίσω στα 8.1

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εγώ έχω παιδευτεί αρκετά, τα λατρεύω τα νέα feautures αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα ελαφρώς.

Κολληματάκια, κρασαρίσματα, αυτονομία 0, δεν αποθηκεύει φώτο, εξαφανίζει αρχεία, το ξυπνητήρι χτυπά όποτε του καυλώσει.  Αλλά σιγά σιγά διορθώνονται, τώρα αμφιταλαντεύομαι αν θα τα κρατήσω ή θα γυρίσω στα 8.1

Καλημέρα :)

Κατάλαβα. Δεν θα το ρισκάρω αν είναι καθώς δεν με παίρνει να αρχίσει τα κόλπα το ξυπνητήρι λόγω δουλείας, και 2ον δεν έχω όρεξη να βάλω και άλλο μπελά στο κεφάλι μου για troubleshooting (ήδη έχω αρκετά).

Offtopic: Δεν μπορώ να βλέπω το avatar σου. Με κάνει να νιώθω άβολα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα :)

Κατάλαβα. Δεν θα το ρισκάρω αν είναι καθώς δεν με παίρνει να αρχίσει τα κόλπα το ξυπνητήρι λόγω δουλείας, και 2ον δεν έχω όρεξη να βάλω και άλλο μπελά στο κεφάλι μου για troubleshooting (ήδη έχω αρκετά).

Offtopic: Δεν μπορώ να βλέπω το avatar σου. Με κάνει να νιώθω άβολα. :P

:-) :-) :-)

Εμένα πάλι, σήμερα που Snoozαρε στο άκυρο αφού με (ξανά-)πήρε ο ύπνος, μια χαρά με βόλεψε η μαλακία και άνοιξα το μαγαζί στην ώρα μου δηλαδή 9 το πρωί. Αλλιώς ακόμα θα κοιμόμουν χαχα.

Offtopic: Το avatar της Τασούλας γαμάει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν την παλεψα με το build 10149 σε lumia 620. Παρατηρησα κολληματα και η μπαταρια εφευγε νερο.Τωρα σιγουρα εχει βελτιωθει η 10166 αλλα εξαρταται και τι κινητο εχεις.

Εγώ με δοκιμή σε Lumia 920 και 930 μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο παράπονο για πρώτη συσκευή. Ομολογουμένως έχει κολλήματα και bugs και 1002 μη αναμενόμενα αλλά έχει ξεπεράσει το όριο του πλήρως bugιαρικού και άνετα το έχω διατηρήσει και στις δυο συσκευές αυτές (που είναι και οι 2 κύριες).

Φυσικά όλα αυτά τα συγκρίνω με 4-5 εκδόσεις πριν που ούτε το 3g δεν μπορούσες να κλείσεις και είχες άλλα θέματα. Αλλά χαλαρά το διατηρείς σε κύρια συσκευή, δεν σε ενοχλεί το 95% του χρόνου. Προβλήματα με ξυπνητήρια δεν είχα πάντως :P

Edit: Και από αυτονομία μπαταρίας έχω περίπου το ίδιο με ότι είχα και με 8.1 και στις 2 συσκευές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...