poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αλλιως σε βλεπω να μιλας με καμια amd Μετα.κοιτα και στο μικρο Manual που εχει μεσα μηπως ειναι κανα sticker με τον κωδικο.εκτος αν πηγαινεις σε κανα site και βαζεις κανα s/n της cpu.
solidsnake222 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μετά από εμαιλ που τους έστειλα ξανά με πήραν τηλ και με ρώτησαν αν ήταν ανοιχτή η συσκευασία τους είπα όχι και μου είπαν κκ θα σας στείλουμε το κουπόνι σε 1-2 μέρες Όλα καλά στο τέλος από οτι φαινετε
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μετά από εμαιλ που τους έστειλα ξανά με πήραν τηλ και με ρώτησαν αν ήταν ανοιχτή η συσκευασία τους είπα όχι και μου είπαν κκ θα σας στείλουμε το κουπόνι σε 1-2 μέρες Όλα καλά στο τέλος από οτι φαινετε ενταξει λιγη ταλαιπωρια αλλα εβγαλες ακρη.τζαμπα αγχωθηκες και φωναζες.
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μετά από εμαιλ που τους έστειλα ξανά με πήραν τηλ και με ρώτησαν αν ήταν ανοιχτή η συσκευασία τους είπα όχι και μου είπαν κκ θα σας στείλουμε το κουπόνι σε 1-2 μέρες Όλα καλά στο τέλος από οτι φαινετε Το ''το κουπονι ειναι μεσα στο κουτι'' εγινε ''θα σας στειλουμε σε 1-2 μερες''.Πραγματικα οτι να ναι το eshop ρε γμτ,ευχομαι να μην μου τυχει να αγορασω κατι απο αυτο. 1
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 αφου τον εξυπηρετησαν εστω και με αυτον τον τροπο it's ok.Λαθη γινονται σιγουρα το βασικο ειναι να λυνονται γρηγορα. 2
solidsnake222 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, Για να ενημερώσω και για να είμαστε τυπικοί προς το κατάστημα(που φέρθηκε σωστά στην περίπτωση μου) σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι ήρθε το κουπόνι και να πάω να το παραλάβω.
big7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εντάξει ρε παιδιά σημασία έχει ότι ήταν εντάξει, και στην περίπτωση του φίλου μου όπως σας είπα στην αρχή πάλι του έδωσαν τον κωδικό και δουλεύει. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι η συχνότητα που συμβαίνει να ξεχνάνε τα κουπόνια και η ευκολία που μετά τα δίνουνε. Μήπως κοιτάνε μπας και το αγνοήσει κανένας και τα σουφρώσουν? 1
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εντάξει ρε παιδιά σημασία έχει ότι ήταν εντάξει, και στην περίπτωση του φίλου μου όπως σας είπα στην αρχή πάλι του έδωσαν τον κωδικό και δουλεύει. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι η συχνότητα που συμβαίνει να ξεχνάνε τα κουπόνια και η ευκολία που μετά τα δίνουνε. Μήπως κοιτάνε μπας και το αγνοήσει κανένας και τα σουφρώσουν? Εμ αυτο ειναι και το ολο ζητουμενο....Οταν πχ εγω αγορασα καρτα γραφικων απο το Msystems που ειχε δωρο και κουπονι απο Nvidia promo την στιγμη που την αγοραζα ο ενας υπαλληλος εκει(και μπραβο του γιαυτο)πριν βαλει την καρτα στην σακουλα μου εδειξε οτι βαζει το κουπονι μεσα στην σακουλα. Στο eshop πχ πιο πολυ εγω στο παραπανω παταω οτι δηλαδη παιζει να βασιζονται στο γεγονος οτι σου λεει ''σιγα ο αλλος να μην ψαξει αν εχει δωρεαν παιχνιδια η καρτα γραφικων ή ο επεξεργαστης αρα ας μην πουμε τιποτα εξ αρχης''. Οφειλε να ειδοποιησει κατα την αγορα ή αν ηταν απο Internet η αγορα τηλεφωνικα τον αγοραστη για το σχετικο κουπονι. Και δεν ειναι το θεμα οτι γινομαι κακος ζητωντας τα αυτονοητα,απλα οτι το eshop τωρα τελευταια γενικα βλεπει να χειροτερευει σε αρκετα πραγματα.
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εμένα που είχε η κάρτα γραφικών δώρο παιχνίδι, μου το είχαν βάλει μέσα στην κούτα ξεχωριστά απο το κουτί της κάρτας.
big7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Κι εμένα είχε και το έβαλαν ξεχωριστά μέσα στο κουτί αλλά εγώ την πήρα νωρίτερα, αρχές ιουνίου. Τώρα 2 περιστατικά με κωδικούς τον Ιούλιο μόνο σε αυτό το φόρουμ δεν τα λες και λίγα, μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση βέβαια, ή να αποφάσισαν ότι δεν φτάνουν για όλους οι κωδικοί τον Ιούλιο
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Για ενα κουπονι...που θα φτασουμε... Καλα τους εκανες φιλε μου. Μακαρι να τα χαρεις.
TEOKOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Στο mysystems πριν πληρώσω χωρίς να προλάβω να τα ζητήσω ο πωλητής μου τα έδειξε πριν τα βάλει στην σακούλα,στο plaisio τα ζήτησα και το έγραψαν και στην απόδειξη
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ενταξει λαθη θα γινονται.γιατι πολλες φορες μπορει και ο πωλητης να νομιζει οτι ειναι μεσα στο κουτι και τελικα να μην ειναι ή να εχει αλλαξει κατι και να μην εχει ενημερωθει.το βασικο ειναι α.να λυθει γρηγορα χωρις την δικια μας ταλαιπωρια β.να μην γινεται επιτηδες που ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπαρχουν και τετοια περιστατικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα