Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Σιγά σιγά αρχίζω να αγοράζω τα  καινούρια μου κομμάτια για το pc χθες παρέλαβα τον cpu 4790κ από τον e-shop που γράφει στην σελίδα του μαζί με τον επεξεργαστή παίρνετε  και κουπόνι άξιας 125 ευρω για να κατεβάσω δωρεάν παιχνίδια .Εγώ δεν βρήκα κανένα κουπόνι και θα ήθελα την βοήθειά σας και να μου πείτε αν  έχει αγοράσει κανένας άλλος απ εδώ μέσα επεξεργαστή με αυτήν την προσφορά και αν υπήρχε κουπόνι. Αλλιώς τι προτείνεται να κάνω. Νταξει ξέρω πολύ ότι θα  σκέφτεστε αφού πήρες το cpu σιγά τι έγινε αλλά νταξει ρε παιδιά μου αν το δικαιούμαι αυτό το κουπόνι γιατί όχι 

Δημοσ.

δίκαιο έχετε πήρα αλλά ο αυτόματος τηλεφωνητής είπε ότι το Σάββατο λειτουργεί μέχρι 4;30 οπότε από δευτερα

Δημοσ.

Σε αυτες τις περιπτωσεις πρωτα παιρνεις τηλεφωνο και μετα ζητας βοηθεια εδω μεσα, μπορει να ειναι πολυ απλο το θεμα και να σου στειλουν το κουπονι, δε νομιζω οτι σε εξαπατησαν.

Δημοσ.

Κουπονι προσφορας ειναι για να διαλεξεις απο κατι παιχνιδια. Και απο την στιγμη που η αγορα εγινε Online και αναγραφεται η συγκεκριμενη προσφορα,παιρνεις κατευθειαν τηλεφωνο να δεις πως θα σου  δωσουν τον κωδικο αφου τον διαφημιζουν και στο Site οπως λες. Αλλες φορες τετοιοι κωδικοι ειναι γραμμενοι σε ενα χαρτακι που ειναι σαν ξυστο,αλλες φορες σου ερχεται με mail απο το καταστημα ο κωδικος αυτος.

Δημοσ.

Το είχε πάθει ένας φίλος μου με την 970, λέγανε δωρεάν το batman και το gta v, του στείλανε το gta v σε κουτί και το batman όχι. Τους έστειλε email και όλα καλά, του στείλανε με email τον κωδικό του κουπουνιού

Δημοσ.

ωραία ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα τους πάρω τηλ από δευτέρα και ελπίζω να είναι εξυπηρετικοί και να θελήσουν να βοηθήσουν.  Καλό Σ/Κ και θα σας ενημερώσω την Δευτέρα για όποιον ενδιαφέρεται 

Δημοσ.

ωραία ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά θα τους πάρω τηλ από δευτέρα και ελπίζω να είναι εξυπηρετικοί και να θελήσουν να βοηθήσουν.  Καλό Σ/Κ και θα σας ενημερώσω την Δευτέρα για όποιον ενδιαφέρεται 

ναι αν μπορεις ενημερωσε μας να ξερουμε πως το χειριστηκαν στο eshop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους πήρα σήμερα τηλ στο eshop το, Σάββατο είχα στείλει και εμαιλ μήπως μου απαντήσουν από εκεί και η απάντηση τους σήμερα ηταν λίγο πολύ στο τηλ οτι αφού στείλατε εμαιλ τι θελετε τώρα και παίρνετε τηλ του ειπα ότι δν απαντήσατε ολόκληρη την ημέρα και μου είπε οτι μεταφέρθηκε στο αντίστοιχο τμήμα και θα μου απαντήσει άπο εκεί σύντομα. Θα περιμένω αύριο και το πολύ μεθαύριο και θα τους ξαναπάρω και αν δν βρω άκρη θα το παρατήσω ετσι και αλλιώς το cpu που ήθελα το πήρα 

Επεξ/σία από solidsnake222
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους,

Σημερα το πρωι μου απαντησαν απο το e-shop και μου ειπαν οτι συμφωνα με τον συριακο αριθμο του επεξεργαστη οτι το κουπονι βρισκεται μεσα στην συσκευασια του επεξεργαστη και μου ειπαν να ξανα-ελενξω, οταν γυρισω σπιτι θα το κανω αν και δν υπαρχει περιπτωση να μην το ειδα τη πρωτη φορα και μετα βλεπουμε  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...