bekatoros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 καλησπερα σ ολους. αγορασα απο εναν φιλο εδω μεσα ενα 6 plus. το κινητο ειναι αγορασμενο απο ντουμπαι και δεν εχει facetime. εψαξα και διαβασα οτι ειναι κλειδωμενο σε αυτες τις χωρες. του εχω κανει jailbreak και θα ηθελα την βοήθεια σας. γνωριζει καποιος τι sourses πρεπει να βαλω για να ενεργοποιήσω το facetime? 2ον γνωριζει καποιος sourse για φρεε εφαρμογες?
SaFiS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω (προς το τέλος της σελίδας)... http://apple.stackexchange.com/questions/150654/facetime-not-working-on-iphone-6-plus-purchased-from-dubai
iMarilina Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 καλησπερα σ ολους. αγορασα απο εναν φιλο εδω μεσα ενα 6 plus. το κινητο ειναι αγορασμενο απο ντουμπαι και δεν εχει facetime. εψαξα και διαβασα οτι ειναι κλειδωμενο σε αυτες τις χωρες. του εχω κανει jailbreak και θα ηθελα την βοήθεια σας. γνωριζει καποιος τι sourses πρεπει να βαλω για να ενεργοποιήσω το facetime? 2ον γνωριζει καποιος sourse για φρεε εφαρμογες? FaceTime δε μπορείς να βάλεις, η Apple έχει κάνει remove το facetime από τις συσκευές που πωλούνται στο Ντουμπάι και στα Εμιράτα. (μη ρωτάς γιατί , δεν ξέρω είναι βλάκες). 2ον, για free εφαρμογές όπως το εννοείς εσύ δεν γίνεται αυτό παρά μόνο με jailbreak. Κάτσε διάβασε λίγο (μαλλον δεν εχεις ξαναχρησιμοποιήσει iphone). Όσον αφορά το κλείδωμα, δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις μέσω jailbreak. Θέλει r-sim αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει 6άρια ακόμη (ψάχνεις και αυτό) ή εναλλακτικά official unlock.
ramarg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 καλησπερα σ ολους. αγορασα απο εναν φιλο εδω μεσα ενα 6 plus. το κινητο ειναι αγορασμενο απο ντουμπαι και δεν εχει facetime. εψαξα και διαβασα οτι ειναι κλειδωμενο σε αυτες τις χωρες. του εχω κανει jailbreak και θα ηθελα την βοήθεια σας. γνωριζει καποιος τι sourses πρεπει να βαλω για να ενεργοποιήσω το facetime? 2ον γνωριζει καποιος sourse για φρεε εφαρμογες? Πούλησε το τώρα για να κερδίσεις όσο περισσότερα γίνεται και πάρε 6s σε λίγο καιρό.. Δεν θα απολαύσεις το iphone με περιορισμούς.
iMarilina Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πούλησε το τώρα για να κερδίσεις όσο περισσότερα γίνεται και πάρε 6s σε λίγο καιρό.. Δεν θα απολαύσεις το iphone με περιορισμούς. Καλα νταξ δεν έχει και τόσους "περιορισμους".
bekatoros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Προσπάθησα μέσω jailbreak να κατεβάσω ifile κτλ και όσα αναφέρονται σε βίντεο λινκ κτλ αλλά μάταια.. Όσο για φρεε εφαρμογές εννοώ ότι θέλω ν μου πει κάποιος source όπως ήταν πριν λίγα χρόνια το installous ( αν θυμάμαι κ καλά)
georgeadams Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Όσο για φρεε εφαρμογές εννοώ ότι θέλω ν μου πει κάποιος source όπως ήταν πριν λίγα χρόνια το installous ( αν θυμάμαι κ καλά) Οι όροι χρήσης του forum απαγορεύουν τις συζητήσεις για πειρατικό λογισμικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις