plpapadopoulos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Icecream PDF Converter PRO is a powerful yet very easy-to-use tool to convert files to and from PDF format. Convert PDF to DOC, PDF to RTF, PDF to HTML, PDF to JPG, JPG to PDF, DOC to PDF, XLS to PDF, EPUB to PDF, TIFF to PDF, ODT to PDF, and much more. Other features of Icecream PDF Converter PRO include batch processing, merge multiple different files into one PDF, built-in PDF viewer, support for converting password-protected PDFs and creating password-protected PDFs, ability to converter whole PDFs or select page, and split PDFs. Get it now! Πληροφορίες και λινκ κατεβάσματος: http://sharewareonsale.com/s/icecream-pdf-converter-pro-giveaway-coupon-sale Για όσους θέλουν μια δωρεάν λύση για να μετατέπουν από και σε PDF. Από ό,τι είδα ΔΕΝ κάνει edit, αλλά μόνο convert όπως λέει ο τίτλος. 1
arxaggelos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Επειδή έχασα το wondershare πριν λίγο καιρό, αυτό είναι καλό; Με ενδιαφέρει προς word (έστω rtf).
deadp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αντιγραφή από σχόλια στη σελίδα: "The program can extract only text from PDFs. No pictures, tables, nor any else. It has serious problems also when converting from DOCX to PDF - it loses images, for example. Not worth your attention. Pity."
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αντιγραφή από σχόλια στη σελίδα: "The program can extract only text from PDFs. No pictures, tables, nor any else. It has serious problems also when converting from DOCX to PDF - it loses images, for example. Not worth your attention. Pity." Αντιγραφή από σχόλια στη σελίδα (μετά τον προηγούμενο): It extracts pictures from PDF just fine, it just crashes on my PC constantly but in general it is a great piece of software. Easy to use and good UI. Συμβουλή μου δοκιμάστε το κι όσους σας βολέψει το κρατάτε, αλλιώς uninstall, έτσι κι αλλιώς δωρεάν είναι. 2
xouzel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα και χρησιμοποιώ το LibreOffice Draw. Έχω ένα πρόβλημα όμως και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει το πρόγραμμα να με βοηθήσει. Όταν έχω ένα αρχειο .pdf με περισσότερο του ενός φύλλα, μου εμφανίζει προς επεξεργασία το πρώτο μόνο και δε μπορώ να βρω τρόπο να πάω σε δεύτερο ή τρίτο φύλλο. Θα με υποχρέωνε όποιοε φίλος μπορεί να μου λύσει αυτό το πρόβλημα !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! :-)
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα και χρησιμοποιώ το LibreOffice Draw. Έχω ένα πρόβλημα όμως και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει το πρόγραμμα να με βοηθήσει. Όταν έχω ένα αρχειο .pdf με περισσότερο του ενός φύλλα, μου εμφανίζει προς επεξεργασία το πρώτο μόνο και δε μπορώ να βρω τρόπο να πάω σε δεύτερο ή τρίτο φύλλο. Θα με υποχρέωνε όποιοε φίλος μπορεί να μου λύσει αυτό το πρόβλημα !!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! :-) Ανοίγεις νέο τόπικ στην κατάλληλη στήλη και ζητάς βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα