Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειχα το PC φιλε μου θα το ειχα κανει κιολας!

Σε Converter θα παω αυτο που μου πρότεινε το E-shop...Μου ειπαν αν δεν τα καταφερουμε τα λεφτα σου πισω η μενουν στον λογαριασμο σου οπως θελω εγω...Λογο οτι ειμαι χρονια πελατης....

Για να δουμε.....

Βασικα οσους και καλα εμπειρους ρωτησα μου ειπαν και καλα οτι θα γινει Image μονο...Ti image τους λεω φορματ η ghost εχεται κανει ποτε? ναι μου λενε ...Ε τους λεω Image εγινε η Εγινε Copy to ενας σκληρος στον Αλλο απλα εβλεπε το Key απο το server Λογο οτι δούλευα σε νετ καφε?? Ναι μου είπαν...! Οτι νανε,...

Παω για αυτο..Πηρα και το οκ Απο την Microsoft γιατι ειδαν οτι εχω τα γνησια key κια prodyct Και οτι γινει.....Και αν δεν....Βρηκα άλλη λύση!....Τον βαζω σαν βασικο στο PC Και απο εκει μεταφορα....! To εχω κανει πολλες φορες αυτο οχι ομως απο Ide...Θα γινει δεν πιστευω να μην..... Να ειστε καλά όλοι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παω για αυτο..Πηρα και το οκ Απο την Microsoft γιατι ειδαν οτι εχω τα γνησια key κια prodyct Και οτι γινει.....Και αν δεν....Βρηκα άλλη λύση!....Τον βαζω σαν βασικο στο PC Και απο εκει μεταφορα....! To εχω κανει πολλες φορες αυτο οχι ομως απο Ide...Θα γινει δεν πιστευω να μην..... Να ειστε καλά όλοι!

Οκ?

Πως το πήρες αφού εχεις στα χέρια σου ένα δίσκο που δεν μπορεί να μπουτάρει?

Πως καταλαβαν οτι εχεις γνησια windows σε δισκο που δεν ειδαν?

Επεξ/σία από Rod@X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...