Προς το περιεχόμενο

Deepcool Assassin II CPU cooler Review

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πολύ είναι,εμένα η ψύκτρα μου είναι περίπου 800 γραμμάρια και χωρίς ανεμιστήρα βγάζει αυτά τα αποτελέσματα μετά απο 10 λεπτά και είχε αρκετή ώρα που δούλευε πιο πριν σαν idle

με συχνότητα 3.2ghz ι5 2400

image.jpg

ρε παιδιά άλλο επεξεργαστή δεν βρήκατε? με 53watt tdp πηγατε να κάνετε αξιολόγιση σε high end ψύκτρα?  

αυτό ακριβώς λέω και εγώ αφού θα έχει την ίδια απόδοση με μια 800 γραμμάρια γιατί πρέπει να είναι 1500 όσο για το pentium δεν το συζητώ το μεγαλύτερο fail που έχω δει λες και κάποιος θα πάρει αυτόν τον pentium που έχει 70ε και θα πάρει ψήκτρα με 115 ευρώ και δεύτερον κανείς δεν κάνει overclock τον pentium γιατί απλά είναι browsing cpu και όχι gaming

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ξεκολλατε ,πολλά reviews γίνονται με τον pentium ,ανεβάζει πολλά ρολόγια είναι φτηνός πάρα πολύ διαδεδομένος .

Το οτι οι ψυχτρες σε ενα σαιτ ,δοκιμαζονται με οτι cpu να'ναι ,και αναμεσα σε δοκιμες ,του ιδιου του σαιτ,δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ,ειναι λιγο ανηκουστο.

Στην ελλαδα εχουμε φτασει σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο τα reviews ,αυτα ειναι παιδικα πραγματα που δεν πρεπει να επαναλαμβανονται.

Στην τελικη προσλαβετε reviewers που ειτε θα τους παρεχετε ειτε να εχουν εξοπλισμο που θα ζοριζει θερμοκρασιακα τις cpu.

Ειναι απαραδεκτο να μη μπορουν να συκριθουν ας πουμε cooler με το βασιλια D15 επειδη λεει ειχε μετρηθει με Amd.

είναι σωστή η παρατήρησή σου για τη θερμοκρασία. έγινε ένα μικρό τυπογραφικό εκεί. θα διορθωθει εντός ολίγου :)

γενικά όλες οι θερμοκρασίες μου φαινονται πολύ χαμηλές,με τι τις μετρήσατε ? ειδικά οι idle δεν μπορεί ούτε να είναι πιο χαμηλές απο του δωματίου ούτε 1-2 βαθμούς πιο πάνω.

οι 28 βαθμοί δωματίου πως μετρήθηκαν ? μάλλον για εκεί την βλέπω την απώλεια ακρίβειας γιατί ο επεξεργαστής να κάνει λάθος λίγο δύσκολο.

εκτός αν κάνατε καμια μπινιά όπως είχα κάνει κάποτε που είχα βάλει μια zalman στην κατάψυξη κάτι ώρες και την κούμπωσα στον core 2 duo και για κανα δεκάλεπτο ήταν στους 10 βαθμούς :P (για αστείο το λέω)  

Πάρτε μια της σειράς ENERMAX να ηρεμήσετε.... http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=49&lv1=50&no=227

Εχω την black twister στα 4.6 με 

Core i5-4690K και 8 fan ENERMAX QUAD στο CASE και θέλει μπουφάν για να κάτσεις δίπλα ^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...