tolisk99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αναβαθμισω σε Windows 10. Αυτό ομως που με απασχολεί είναι τα αυτόματα updates. Εχω δει διάφορες αναφορές για προβλήματα με drivers λογο των αυτόματων updates. Υπαρχει λοιπον καποιος τροπος να κανω disable τα updates για drivers? (gpu, touchpad κλπ) Δεύτερων, επειδή παιζω πολλα games, θα εχω πρόβλημα με αυτόματες επανεκκινησεις ή μεγάλο ping λογο των αυτόματων updates?
Occultist Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Θα ήθελα και εγώ μια απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, αν και δε νομίζω να υφίσταται πρόβλημα...
loic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εχω τα 10αρια σε Virtual Machine και δεν μπορω να το επιβεβαιωσω, αλλα υπαρχει σχετικη ρυθμιση στο Group Policy Editor. Τρεχεις το gpedit.msc Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Windows Update -> Configure Automatic Updates Εχει επιλογη για "Disable" και καποια options οταν ειναι "Enabled". Αν μπορει καποιος, ας δοκιμασει για να μας πει αν δουλευει το Policy... ------------------------------------------------------------------------- 3
nkarafo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Κάπου διάβασα αυτό: System properties > Hardware > Device Installation settings > ’Let me choose what to do’ > ‘Never install driver software from Windows Update’ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν τα έχω βάλει ακόμη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα