WoodSell3r Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους, είχα κάτι ηχεία τα οποία μετά τη τελευταία τους πολύωρη χρήση, πλέον γρατζουνάναι. Τα άνοιξα τις προάλλες και μύρισε κάπως ο χώρος, φαντάζομαι από κανένα πυκνωτή, και ότι τραγούδι παίζουν το βγάζουν γρατζουνιστά και το woofer ειδικά κάνει λες και σκάει κύμα σε βράχο. Για την ιστορία, τα ηχεία ήταν 2.2 και πήγαν κάποια χρόνια με αξιόλογη χρήση. Το θέμα μου είναι πως πάω πλέον για αλλαγή, έχω στη κατοχή μου δύο ηχοκολωνες philips 120 watt έκαστως. Αυτές σαν έξοδο έχουν ένα κόκκινο και ένα μαύρο καλώδιο που καταλήγουν κομμένα να φαίνεται το σύρμα τους. Η σύνδεση τους στον υπολογίστη φαντάζομαι πως γίνεται μέσω ενισχυτή. Και εδώ είναι η απορία μου, ο υπολογιστής συνδέεται με 3.5 mm με τον ενισχυτή και αυτός βγάζει εισόδους για τα κόκκινα/μαύρα καλώδια των ηχείων; Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά ενός ενισχυτή; Σε τι τιμές κυμαίνονται και ποιες εταιρείες θεωρούνται αξιόπιστες; Τι μηχάνημα θα ήταν vfm για οικιακή χρήση; Προτάσεις και ιδέες δεκτές από όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα