Προς το περιεχόμενο

Vero W8i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και ομως φιλε δεν δουλεψε

εχω δοκιμασει τα παντα

η μονη λυση ειναι να μου πει ο φιλος bad_freddy τις τιμες που εχει στο δικο του στο orientation

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

Καλημέρα,

θες να δω τις τιμές orientation που έχει στα 8.1? Γιατί όπως είπα 10 δεν κατάφερα να του περάσω...

Επίσης πέρασες πρώτα τον driver για win 10 της kionix και μετά όρισες το orientation έτσι?

Θα με ενδιέφερε να μας πεις τον τρόπο που έκανες το update, για να λες format τον c: προφανώς έκανες boot απο usb?

Γιατί το είχα δοκιμάσει κι εγώ αλλά δεν δούλευε η touch screen γιατι δεν είχε φορτώσει τον driver.

Επίσης αφού δεν έκανες upgrade αλλά clean install πως πήρες κλειδί ενεργοποίησης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αν μπορεις σε παρακαλω ακριβως θελω να δεις τις τιμες που σου εχει τωρα εσενα στα 8.1

(ευχαριστω για την απαντηση!)

με usb stick τα περασα τα w10

κλειδι δεν πηρα δεν με ενοιαζε περασα κρακ στα 10

θα χρειαστεις ενα hub usb για να εχεις πανω και το στικακι με τα 10 και πληκτρολογιο usb γιατι δεν θα δουλευει το τατς για να τα περασεις

πρωτα εκανα φορματ ξερο μεσα απο τα 8.1

κατεβασα το fat32 formatter και εκανα ξερο φορματ στο c:

φυσικα πεταξε μπλε οθονη.

απο πριν ειχα ετοιμασει το στικακι με τα w10 με το προγραμμα που σου λεει η vero

μετα για να μπεις στο uefi bios πρεπει να ενεργοποιησεις το ταπλετ πατωντας το volume + και το POWER BUTTON

αν θες να σου πω περισσοτερες λεπτομεριες πες μου

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

ναι αν μπορεις σε παρακαλω ακριβως θελω να δεις τις τιμες που σου εχει τωρα εσενα στα 8.1

(ευχαριστω για την απαντηση!)

με usb stick τα περασα τα w10

κλειδι δεν πηρα δεν με ενοιαζε περασα κρακ στα 10

θα χρειαστεις ενα hub usb για να εχεις πανω και το στικακι με τα 10 και πληκτρολογιο usb γιατι δεν θα δουλευει το τατς για να τα περασεις

πρωτα εκανα φορματ ξερο μεσα απο τα 8.1

κατεβασα το fat32 formatter και εκανα ξερο φορματ στο c:

φυσικα πεταξε μπλε οθονη.

απο πριν ειχα ετοιμασει το στικακι με τα w10 με το προγραμμα που σου λεει η vero

μετα για να μπεις στο uefi bios πρεπει να ενεργοποιησεις το ταπλετ πατωντας το volume + και το POWER BUTTON

αν θες να σου πω περισσοτερες λεπτομεριες πες μου

Θα το κοιτάξω αλλά το απόγευμα διότι είμαι στη δουλεία και το τάμπλετ είναι στο σπίτι οπότε δεν μπορώ να το κοιτάξω άμεσα

Δημοσ.

Καλημέρα,

συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ξέχασα χτές να το κοιτάξω...

Λοιπόν τα orientation values στα 8.1 είναι "01 01 01 01 00 00 02"

Για δες και ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις.

Δημοσ.

δυστυχως τα ιδια

ευχαριστω μαν παντως

Όπως είπαμε, προφανώς έχεις βάλει πρώτα τον driver απο το site της kionix για τα win10 έτσι?

Επίσης restart μετά απο κάθε αλλαγή στην registry κάνεις για να γίνουν apply οι αλλαγές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην πρωτη φωτο ειναι Accelerometer Driver ?    01,01,00,01,01,01,02 - 01 00 01 01 00 01 02    Link.png Site: http://www.kionix.com/downloads       

.Αν τα 2 αρχεια της πρωτης φωτο ειναι οι driver δεν ειναι σωστοι γι αυτο εβαλα την φωτο.Καλη τυχη  :-)            r7n14z.png

Επεξ/σία από john_But
Δημοσ.

ο driver ειναι αυτος συγκεκριμενα.Σβησε οποιον αλλον εχεις βαλει και κανε εγκατασταση παλι αυτον και επανεκινηση.Μετα δοκιμασε τις τιμες αυτες στο παραπανω ποστ μου.Ειλικρινα το εχω κανει επαναφορα 4-5 φορες και ξανακανω την διαδικασια και δουλευει(μετα απο επαναφορα θελει παλι τα ιδια).Ειναι παραξενο να μην λειτουργει με αυτες τις τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειλικρινα σου λεω και εγω οτι λες το εχω κανει πολλες φορες

δοκιμαζοντας και αλλους drivers που εχω βρει αφου εχω φαει το μισο νετ

σε vero ταμπλετ?

Επεξ/σία από postfire
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

να ρωτησω και εγω με τη σερια μου, για το W82i έχεις κάποιος εμπειρία; Το βρίσκεις με 100ε με windows 8.1 32gb hdmi. το έχει δοκιμάσει κανείς; δεν με ενδιαφέρουν τα windows 10. internet ston explorer kai movies mesw hdmi cable thelw mono.

Γιατί να δώσω 200-250ε για asus/lenovo, όταν μπορω να δωσω 100 για vero; παρατηρώ ότι ο Z3735F σε windows tablets πάει 2 φορές πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα android ιδιας τιμής.

δεν βρήκα ούτε ένα review για το μοντέλο αυτό με decent testing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...