giannis193 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Προχτές είδα από κοντά στον Κωτσόβολο το Vero W8i και μου έκανε εντύπωση τόσο η ταχύτητα όσο και η ποιότητα κατασκευής του. Το μόνο που με φοβίζει είναι το 1gb ram και τα 16gb μνήμης που έχει. Το έχετε αγοράσει και αν ναι πως τα πηγαίνει από ταχύτητα, μπαταρία, αποθηκευτικό χώρο και οθόνη; Επισης για τα tablet της Vero τι γνώμη έχετε; Τεχνικά χαρακτηριστικά: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/145541-vero-tab-w8i-8-ips-quad-windows# Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2015 από giannis193
bad_freddy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Αγόρασα χτές για δώρο της γυναίκας το συγκεκριμμένο tablet, όλα καλα γενικά το μόνο θέμα που έχω έιναι με την χωρητικότητα του. Όταν το πρωτοάνοιξα είχε ~6gb ελεύθερα (16αρι είναι αλλά στο My computer εμφανίζονται σχεδόν 10 τα συνολικά) και μετά απο τα διάφορα windows updates κατέβηκε στα 1.8 free. Ταυτόχρονα μου έβγαλε και την ειδοποίηση για το free upgrade σε Win10 αλλά που χώρος να την κάνω? Υπάρχει τρόπος να κάνω την αναβάθμιση με κάποιο άλλο τρόπο (πχ. μέσω sdcard) γιατί τα 9 περίπου γιγα που θέλει ότι και να σβήσω απο το tablet δεν φτάνει για να δημιουργηθεί αρκετός χώρος...
ForThwWin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 με μια sd καρτα μπορεις να την κανεις την αναβαθμιση
postfire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) οποιος το εχει το vero w8i και ξερει ας απαντησει μιας και το φορουμ της oktabit εκλεισε εβαλα μια sd 16gb πανω για να κανω αναβαθμση σε w10 αλλα δυστυχως δεν περνανε ειτε απο το windows update ειτε απο στικακι οπως αναγραφει η oktabit στο pdf για την αναβαθμιση. στο 39% κολλαει και μενει εκει. αφου το σβισω και το ξανα αναψω και γυριζει στα 8.1 παλι πεταει το μυνημα Windows 10 Error code 0xc1900101-0x30018 δοκιμασα διαφορα και αρκετες φορες αλλα τιποτα εκανα και ολα αυτα αλλα παλι τζιφος http://www.tenforums.com/installation-setup/2126-windows-10-error-code-0xc1900101-0x30018.html οποιος γνωριζει ας πει thx Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2016 από postfire
Aprile Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ενας φιλος έχει το X8i και μου το εδωσε να το κοιτάξω γιατί στο σερφαρισμα εμενε συνεχως απο μνημη και έπεφτε συνεχεια ο browser μιλαμε για μια σελιδα μονο οχι για πολλες.Φοραει. android 4.4.2 πηρα τηλ το service της octabit και μου λεει εκει ο τεχνικος οτι φυσιολογικο να κρασάρει ! και οτι δεν υπάρχει κανενα διαθεσιμο update απο αυτους μαλλον δεν υπηρχε και ποτέ. Σκεφτηκα οτι με windows 10 μπορει να λειτουργουσε καλυτερα με τον Intel επεξεργαστη που φοράει αλλά οσο και αν εψαξα δεν βρηκα να υπαρχει αυτη η δυνατότητα.
bad_freddy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 οποιος το εχει το vero w8i και ξερει ας απαντησει μιας και το φορουμ της oktabit εκλεισε εβαλα μια sd 16gb πανω για να κανω αναβαθμση σε w10 αλλα δυστυχως δεν περνανε ειτε απο το windows update ειτε απο στικακι οπως αναγραφει η oktabit στο pdf για την αναβαθμιση. στο 39% κολλαει και μενει εκει. αφου το σβισω και το ξανα αναψω και γυριζει στα 8.1 παλι πεταει το μυνημα Windows 10 Error code 0xc1900101-0x30018 δοκιμασα διαφορα και αρκετες φορες αλλα τιποτα εκανα και ολα αυτα αλλα παλι τζιφος http://www.tenforums.com/installation-setup/2126-windows-10-error-code-0xc1900101-0x30018.html οποιος γνωριζει ας πει thx Καλημέρα, επειδή εχω πάρει το ίδιο tablet της γυναίκας και το έχω ψάξει όσο δεν πάει, είχα το ίδιο θέμα με το κόλλημα της αναβάθμισης στο 39%. Σύμφωνα με Site: αυτό το θέμα πιθανόν το κόλλημα οφείλεται είτε επειδή κάνουμε την αναβάθμιση μέσω sd είτε λόγω έλλειψης χώρου. - Δοκίμασα με usb stick αλλά το tablet ενω το βλέπει κανονικά, δεν το αναγνωρίζει σαν εξωτερική μονάδα (αλλά σαν εσωτερική) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το επιλέξω σαν μέσο αποθήκευσης κατα την διαδικασία αναβάθμισης οπότε τζίφος. - Δοκίμασα με το media creation tool να φτιάξω ενα στικ εγκατάστασης το οποίο έτρεξα κανονικά μέσα απο τα 8.1 αλλα δεν προχωράει η διαδικασία γιατί θέλει τουλάχιστον 8gb ελεύθερα και δεν σου δίνει δυνατότητα επιλογής άλλου μέσου οπότε τζίφος. - Δοκίμασα να μπουτάρω απο το ίδιο στικάκι προκειμένου να κάνω καθαρή εγκατάσταση, μπουτάρει κανονικά αλλά δεν λειτουργεί η touch screen επειδή δεν έχει φορτώσει τον driver και δεν μπορείς να προχωρήσεις, οπότε τζίφος. - Τέλος επειδή είχα παρατηρήσει όταν το άνοιξα πρώτη φορά οτι είχε 6gb ελεύθερα (τα οποία μετα τα windows updates έγιναν ούτε 2) δοκίμασα να του κάνω αρχική επαναφορά (εγκατάσταση των win 8.1 απο την αρχή με λίγα λόγια προκειμένου να βρεθώ πάλι με 6gb free) και να κάνω την αναβάθμιση χωρίς χρήση stick ή sd αφού το update δείχνει να θέλει 5gb για να ξεκινήσει, το έκανα και κατέβασα μόνο το update που βγάζει το notification για την αναβάθμιση στα win 10 (KB 3035583) αλλά μάντεψε... τζίφος! Αν και βγάζει την ειδοποιήση να αναβαθμίσω κανονικά, η αναβάθμιση δεν ξεκινάει γιατι θέλει τα win 8.1 fully updated το οποίο αν το κάνω μένω και πάλι με κάτι λιγότερο απο 2gb ελεύθερα οπότε φτού κι απ την αρχή... Οπότε αφού δοκίμασα τα πάντα το πήρα απόφαση οτι δεν γίνεται να το αναβαθμίσω και οτι θα μείνει για πάντα με τα 8.1 Αν έχεις καμιά άλλη ιδέα πως να το αναβαθμίσουμε ευχαρίστως να το δοκιμάσω. ΥΓ. Τσέκαρε αν μπορείς να κάνεις επαναφορά γιατί προσωπικά μετά την πρώτη προσπάθεια αναβάθμισης (με το κόλλημα στο 39%) μου έσβησε ενα αρχείο που είναι απαραίτητο στην επαναφορά συστήματος με αποτέλεσμα ενω υπήρχε recovery partition τα windows δεν το αναγνώριζαν και χρειάστηκε τρελή διαδικασία για να το επαναφέρω.
postfire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) δυστυχως φιλε μια απο τα ιδια δεν μπορω μετα το update na κανω επαναφορα σε 8.1 εμενα εβλεπε την sd κανονικα σαν γραμμα D αλλα και παλι τζιφος εκλεισε και το φορουμ oktabit μεγα λαθος σκεφτομαι να παρω τηλ την oktabit να δω τι θα πουνε παντως σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου μαν! υ.γ ηθελα να ηξερα πως βγαλανε οτι μπορεις α το αναβαθμισεις σε w10 αυτο δεν εχω καταλαβει Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από postfire
giannispaok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 http://www.oktabit.gr/downloads/vero/Upg_W8i.pdf για δες εδω
bad_freddy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 δυστυχως φιλε μια απο τα ιδια δεν μπορω μετα το update na κανω επαναφορα σε 8.1 εμενα εβλεπε την sd κανονικα σαν γραμμα D αλλα και παλι τζιφος εκλεισε και το φορουμ oktabit μεγα λαθος σκεφτομαι να παρω τηλ την oktabit να δω τι θα πουνε παντως σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου μαν! υ.γ ηθελα να ηξερα πως βγαλανε οτι μπορεις α το αναβαθμισεις σε w10 αυτο δεν εχω καταλαβει Μα κι εμένα μου αναγνώριζε κανονικά την sd αλλά κόλλαγε στο 39% όπως και σενα, το usb stick δεν μου αναγνώριζε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Αν πάρεις στην oktabit πες μας τα αποτελέσματα, γιατί με δουλεία κλπ δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ πλέον...
postfire Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) μολις μιλησα με οκταβιτ τους ανεφερα το προβλημα κα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα περνανε κανονικα τα w10 τους ειπα οτι δεν ειμαι μονο εγω αντιμετωπιζουν και αλλοι χρηστες το προβλημα και μου ειπαν οτι οτι γραφουν οι χρηστες δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας φερτε για ελεγχο την συσκευη σας να την δουμε η θα χρεωθειτε 28 ευρω για να σας περασουμε τα w10 (εδω γελαμε) τους εξηγησα τι γινετε ακριβως και μου λεει φερτε το απο δω ....αχαχααααααχ απο οτι καταλαβα το θεμα ειναι να παρουνε 28 ευρουλακια απο τον καθενα ετσι το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον. απλα γελασα ελαφρια ειπα ευχαριστω και το εκλεισα.... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από postfire
postfire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) καταφερα και περασα τα w10 αλλα εχω θεμα με το touch screen δεν δουλευει σωστα το rotate δοκιμασα καποια απο το νετ αλλα μυδια υ.γ περασα τα windows 10 αφου εκανα πληρη φορματ τον c: εχει κρυφο bios uefi Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2016 από postfire
seller.gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καταφερα και περασα τα w10 αλλα εχω θεμα με το touch screen δεν δουλευει σωστα το rotate δοκιμασα καποια απο το νετ αλλα μυδια υ.γ περασα τα windows 10 αφου εκανα πληρη φορματ τον c: εχει κρυφο bios uefi http://www.insomnia.gr/topic/592360-toshiba-wt7-c-100-mini-πρόβλημα-με-την-χωρητικότητα-του-δίσκου/?p=54620092 μηπως σε βοηθησει αυτο.
postfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) τιποτα φιλος τα εχω δοκιμασει μονο καποιος που εχει το ιδιο ταμπλετ μηπως δει τις τιμες στο orιentation και τισ γραψει εδω μηπως και δουλεψει ο φιλος bad_freddy Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2016 από postfire
john_But Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\R OOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion] If there is not an Orientation setting add it and use 01,01,00,01,01,01,02 το ειχα εγω τα νουμερα αυτα ειναι.Μπορεις να δοκιμασεις και αυτα.Στο toshiba δουλευε με το δευτερο συνδιασμο. ( 00,00,00,00,01,01,02 ) Site: http://www.tweakbit.com/land/fix-my-pc/support?build=7fFMPd&instructions=1&content=issues&utm_source=sevenforums.com&utm_medium=link&utm_campaign=Sevenforums.1&kw=Touchpad και update τον driver.Δεν νομιζω να μην δουλευει οσες φορες το δοκιμασα δουλεψε. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2016 από john_But
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα