cpttony Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Χθες περασα (επιτελους) τα 10 σε ένα Acer 7750G λαπτοπ με upgrade και σβησιμο ολων των αρχειων. Αλλα εχω καποιες ερωτήσεις... Από τοτε που μπηκαν τα 10αρια, όταν το ακουμπαω είναι αρκετα ζεστο, ενώ πριν όχι! Υπ'οψιν ότι υπαρχει από κατω ψυκτρα! Ο επεξεργαστης είναι ι5 2410m @2.3 (http://ark.intel.com/products/52224/Intel-Core-i5-2410M-Processor-3M-Cache-up-to-2_90-GHz) αλλα πηγαινε στα 2.9, πριν βαλω τα 10. Στα 10 αυτό το turbo boost που ειχε το εχει και τωρα? Στα bios λεει @2.3 Καποιοι νεοι drivers που εβγαλε η Intel τους παιρνει από το Windows Update ή θα πρεπει να κατεβουν χειροκίνητα. Γινεται να αυξησω την Vram στα 2 GB (υποτίθεται ότι είναι στο 1 GB και παει στα 2GB) Εχει να καθαριστεί κανενα-εναμισι χρονο... Παστα εχει να αλλαχθεί από τοτε που το πηρα αν θυμαμαι καλα (2011) Η μπαταρια πρεπει να αλλαχθεί? Αν δεν είναι στην μπριζα το λαπτοπ σβηνει.. Αξιζει να αλλαχθεί ή όχι? Πρεπει να φοβάμαι? Y.Γ Χρησιμοποιώ το HWHMonitor, μηπως το Speccy είναι καλυτερο?
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Το laptop σου και πριν θα ηταν ζεστό απλα δεν το είχες προσέξει δεν γίνεται να φταίει το λειτουργικό για την θερμοκρασία σε καθε περίπτωση σε τετοιες καταστάσεις πρέπει να ανοιχτεί το laptop να καθαριστεί απο σκόνες και να μπεί καινούργια πάστα, τους καινούργιους drivers για αρχή και εγώ τους αφήνω απο το update μεχρι να στρώσουν γενικά τα πράγματα με τους drivers και μεχρτι στιγμής δεν εχω κανενα πρόβλημα. Αν δεν σου λειτουργεί η μπαταρία προφανώς και πρέπει να την αλλάξεις εκτος και αν δεν σε πηράζει να δουλεύεις μονο με ρεύμα
cpttony Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Το laptop σου και πριν θα ηταν ζεστό απλα δεν το είχες προσέξει δεν γίνεται να φταίει το λειτουργικό για την θερμοκρασία σε καθε περίπτωση σε τετοιες καταστάσεις πρέπει να ανοιχτεί το laptop να καθαριστεί απο σκόνες και να μπεί καινούργια πάστα, τους καινούργιους drivers για αρχή και εγώ τους αφήνω απο το update μεχρι να στρώσουν γενικά τα πράγματα με τους drivers και μεχρτι στιγμής δεν εχω κανενα πρόβλημα. Αν δεν σου λειτουργεί η μπαταρία προφανώς και πρέπει να την αλλάξεις εκτος και αν δεν σε πηράζει να δουλεύεις μονο με ρεύμα Οσον αφορα τον επεξεργαστη, παει στα 2.9... Πριν βαλω τα 10, ειχα το turbo boost, τωρα όμως δεν το εχω, πως μπορω να το ενεργοποιησηω? Αυξηαη Vram, αφου μου δινει την δυνατοτητα, πως? & HWHMonitor ή Speccy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα