Προς το περιεχόμενο

lumia 640 xl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α το εχεις? απο ταχητυτα κι απο καμερες πως ειναι ? δε μου λεει το σαρ του στο λινκ που μου εστειλες μου το γραφεις λιγο ? το εκανα google αλλα πουθενα δε το ειδα στα specs δε το ειχε σε καμια σελιδα

Δημοσ.

εχω το lumia 535 και λεω να παρω το 640 xl αλλα δε βρισκω πουθενα το δεικτη sar του. τον ξερει κανεις?

Αν θες να μεταβεις σε Phablet κινητο(στα ιδια χρηματα πχ παιζει το πανεμορφο για μενα 735)τοτε οσο Sar και να εχει εχει σημασια???Αφου ειναι το μοναδικο Phablet της εταιριας πλεον?

Δημοσ.

Sar:

Maximum SAR value

Frequency Bands used when

Maximum SAR value was recorded

When held against

the head

0.69 W/kg over 10g

When operated at a separation distance of 1.5 cm from the body

0.44 W/kg over 10g

Σε phablet υπάρχει και πωλείται ακόμα και το Lumia 1320.

Δημοσ.

α το εχεις? απο ταχητυτα κι απο καμερες πως ειναι ? δε μου λεει το σαρ του στο λινκ που μου εστειλες μου το γραφεις λιγο ? το εκανα google αλλα πουθενα δε το ειδα στα specs δε το ειχε σε καμια σελιδα

Aν δεν σε προβληματίζει η ανάλυση της οθόνης τσίμπα το ανεπιφύλακτα. Αρκετά καλό Phabletάκι που δεν κολλάει πουθενά και διαθέτει και κάμερα με οπτικα Zeiss και φοβερή μπροστακάμερα. Τα 3000 mAh της μπαταρίας σίγουρα θα σου κρατάνε πολύ ειδικά εάν σκεφτείς την ανάλυση την οθόνης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

thanks dali επιτελους δε το εβρισκα πουθενα. παιδια το σαρ για μενα ειναι σημαντικο δε θελω να εχει μεγαλη ακτινοβολια. ξερω πως για καποιους δε παιζει ρολο αλλα εμενα δε μου αρεσει να με ψηνει κιολας. το 735 εχει τα ιδια λεφτα με το 640xl και πιο αδυναμα χαρακτηριστικα δε νομιζω πως θα το προτιμισω.

Δημοσ.

Πολύ καλό κινητό με πολύ καλή οθόνη δεν κολλάει πουθενά ,φωτογραφίες πολύ καλές σε νυχτερινή λήψη εκεί υστερεί λίγο αλλά είναι value for money.

Κάτοχος Android phone .προτιμήστε το 640xl lte στον Γερμανό 199 ευρώ που είναι και 4g

Δημοσ.

Το 640xl lte dual sim το έχει κλανείς στην αγορά;

Στα σκρουτζογάμαζα μόνο ένα αποτέλεσμα βγάνει και λέγει ότι αναμένεται. Υπάρχει καμία ημερομηνία κυκλοφορίας;

Δημοσ.

thanks dali επιτελους δε το εβρισκα πουθενα. παιδια το σαρ για μενα ειναι σημαντικο δε θελω να εχει μεγαλη ακτινοβολια. ξερω πως για καποιους δε παιζει ρολο αλλα εμενα δε μου αρεσει να με ψηνει κιολας. το 735 εχει τα ιδια λεφτα με το 640xl και πιο αδυναμα χαρακτηριστικα δε νομιζω πως θα το προτιμισω.

Εκτως απο την καλυτερη καμερα τι καλυτερα χαρακτηριστικα εχει το 640xl ετσι απο περιεργεια??

Δημοσ.

Το 640xl lte dual sim το έχει κλανείς στην αγορά;

Στα σκρουτζογάμαζα μόνο ένα αποτέλεσμα βγάνει και λέγει ότι αναμένεται. Υπάρχει καμία ημερομηνία κυκλοφορίας;

το 640 XL lte το έχει ο Γερμανός στα 199 ευρώ αλλά πρέπει να ψάξεις γιατί έχει κάποια έλλειψη
Δημοσ.

το 640 XL lte το έχει ο Γερμανός στα 199 ευρώ αλλά πρέπει να ψάξεις γιατί έχει κάποια έλλειψη

ο Γερμανός έχει το single sim μόνο.

Εγώ ψάχνω το dual sim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...