Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω θεμα αντίστοιχο με αυτό που υπάρχει ήδη για τον Firefox και Chrome. Αν υπάρξει συμμετοχή και το χρησιμοποιούν αρκετά μέλη αντί να ανοίγουν νέο θέμα, εξετάζουμε το ενδεχόμενο να γίνει και sticky.

Έψαξα να βρω add-ons αλλά ακόμα τίποτα, έχει βρει κανείς; Επίσης, τα εικονίδια στους σελιδοδείκτες δεν βγαίνουν αλλά έχει μόνο αστεράκια δίπλα από το κάθε όνομα.

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να κλεισουμε το hardware acceleration;

Control Panel -> Network -> Internet Options -> Advanced -> Τσέκαρε τη πρώτη επιλογή (Accelerated Graphics)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να εισαγω αγαπημένα. Στην επιλογή εισαγωγή απο αλλο πρόγραμμα περιήγησης μου εμφανίζει μονο Internet explorer ενω ο browser μου ειναι ο chrome

Δημοσ.

Δεν μπορώ να εισαγω αγαπημένα. Στην επιλογή εισαγωγή απο αλλο πρόγραμμα περιήγησης μου εμφανίζει μονο Internet explorer ενω ο browser μου ειναι ο chrome

Εμενα μου το εβγαλε κανονικα, δεν ξερω τι παιζει.

Δημοσ.

Εμενα μου το εβγαλε κανονικα, δεν ξερω τι παιζει.

Στους περισσότερους δεν τα βγάζει κανονικά και επιτρέπει εισαγωγή μόνο από τον internet explorer -"Great Success!!!".

Mε πουστι@ έβαλα τους σελιδείκτες μου από mozilla και όλα good. Απλά δεν είναι τόσο εύκολη σαν διαδικασία σαν αν κάνεις export-import και να στα έχει όλα έτοιμα. Άμα θες ανεβάζω διαδικασία να δεις πως. :-)

Ανοίγω θεμα αντίστοιχο με αυτό που υπάρχει ήδη για τον Firefox και Chrome. Αν υπάρξει συμμετοχή και το χρησιμοποιούν αρκετά μέλη αντί να ανοίγουν νέο θέμα, εξετάζουμε το ενδεχόμενο να γίνει και sticky.

Έψαξα να βρω add-ons αλλά ακόμα τίποτα, έχει βρει κανείς; Επίσης, τα εικονίδια στους σελιδοδείκτες δεν βγαίνουν αλλά έχει μόνο αστεράκια δίπλα από το κάθε όνομα.

Λογικό, καθώς μόλις βγήκε το κανονικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Χρειάζεται υπομονη για να δούμε add-ons και ειδικα αυτά  των 3rd party προγραμματιστών κλπ. Τα εικονίδια στους σελιδοδείκτες εμένα τα δείχνει κομπλε πέρα του Gmail. Πόσο κόντρα ποια με Google ? :lol:

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχει προβληματα αυτος;;

σε μενα οταν παω σε σελιδες  κανει τα δικα  του  κολαει  πολλες  φορες

ειδικα οταν χρησιμοποιο την μπαρα  καθυστερει  πολλες φορες να παει προς τα κατω

παντος εχει παρα  πολλα προβληματα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχει τρόπος, ο Edge, να μην αποθηκεύει downloads απο προεπιλογή στο φάκελο λήψεις ??? Αλλά να ρωτάει ...... αποθήκευση ως ..... ή πάντα ερώτηση ....... ή να του ορίζεις τελοσπάντων το που να αποθηκεύει?????  :unsure: 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα , μήπως βρέθηκε τρόπος να προσθέτουμε σελιδοδείκτες στον Edge κατά την ώρα που τον χρησιμοποιούμε ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...