cask Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 τι δικαιολογητικα χρειαζεται για την καταθεση πινακιδων. Ρωταω γιατι στην περιπτωση μου ειμαι δικαιουχος εγω και η γιαγια μου(που εχει πεθανει 5 χρονια) . Μπορω να παω εγω να της καταθεσω η θα μου ζητησουν να παρεβρησκεται η εξουσιοδωτη της "γιαγιας". Θα αναγκαστω να κανω αποδοχη κληρονομιας το αμαξι?
idomeneas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ελπίζω να μην είναι η ίδια γιαγιά από το άλλο θέμα. Πρέπει να κάνεις αποδοχή, να περάσεις την άδεια στο όνομά σου και μετά να πας ή για κατάθεση ή για οριστική διαγραφή. 4
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αυτό ρωτά το στην εφορία που θα παραδόσεις. Άδεια κυκλοφοριας, πινακίδες και αποδεικτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας θέλει, ε1 κ ε9 δεν χρειάστηκε. Αυτό ρωτά το στην εφορία που θα παραδόσεις. Άδεια κυκλοφοριας, πινακίδες και αποδεικτικό πληρωμής τελών κυκλοφορίας θέλει, ε1 κ ε9 δεν χρειάστηκε.
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 τι δικαιολογητικα χρειαζεται για την καταθεση πινακιδων. Ρωταω γιατι στην περιπτωση μου ειμαι δικαιουχος εγω και η γιαγια μου(που εχει πεθανει 5 χρονια) . Μπορω να παω εγω να της καταθεσω η θα μου ζητησουν να παρεβρησκεται η εξουσιοδωτη της "γιαγιας". Θα αναγκαστω να κανω αποδοχη κληρονομιας το αμαξι? Τα δικαιολογητικά είναι: Άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες φυσικά Απόδειξη τελών κυκλοφορίας Το Ε9 του ιδιοκτήτη του χώρου ακινησίας Όταν λες είστε δικαιούχοι, εννοείς ότι είστε συνιδιοκτήτες του αυτοκινήτου? Αν ναι, τότε θεωρητικά χρειάζεται φυσική παρουσία και των δυο σας με ταυτότητες ή εξουσιοδότηση. Στην πράξη όμως ενδέχεται να είναι πιο ελαστικοί, δέχονται ακινησία με την παρουσία/εξουσιοδότηση του ενός συνιδιοκτήτη μόνο, και σπάνια ζητάνε Ε9 και αποδεικτικό τελών κυκλοφορίας.
idomeneas7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Διαβάστε λίγο ρε παιδιά, είναι λέει μαζί με την πεθαμένη γιαγιά. Η γιαγιά προφανώς έχει κάποιους νόμιμους κληρονόμους και δεν μπορεί να κάνει κατάθεση/διαγραφή μόνος του αλλά με τη συμφωνη γνώμη των κληρονόμων. Ακόμα και ο ίδιος να είναι κληρονόμος, πρώτα πρέπει να πάρει την άδεια στο όνομά του και μετά κάνει τα υπόλοιπα.
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Διαβάστε λίγο ρε παιδιά, είναι λέει μαζί με την πεθαμένη γιαγιά. Η γιαγιά προφανώς έχει κάποιους νόμιμους κληρονόμους και δεν μπορεί να κάνει κατάθεση/διαγραφή μόνος του αλλά με τη συμφωνη γνώμη των κληρονόμων. Ακόμα και ο ίδιος να είναι κληρονόμος, πρώτα πρέπει να πάρει την άδεια στο όνομά του και μετά κάνει τα υπόλοιπα. Εγώ προσωπικά διάβασα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοεί λέγοντας "είμαι δικαιούχος εγώ και η γιαγιά μου" αναφερόμενος σε αυτοκίνητο, για αυτό και ζήτησα διευκρίνηση. Λες να έχω θέμα αντίληψης?
cask Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 εννοω οτι εγω και η γιαγια μου ειμαστε συνδικαιουχοι Εγώ προσωπικά διάβασα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοεί λέγοντας "είμαι δικαιούχος εγώ και η γιαγιά μου" αναφερόμενος σε αυτοκίνητο, για αυτό και ζήτησα διευκρίνηση.Λες να έχω θέμα αντίληψης? εννοω οτι εγω και η γιαγια μου ειμαστε συνιδιοκτητες στο αυτοκινιτο
GreyHorse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 εννοω οτι εγω και η γιαγια μου ειμαστε συνδικαιουχοι εννοω οτι εγω και η γιαγια μου ειμαστε συνιδιοκτητες στο αυτοκινιτο Ήσουνα συνιδιοκτήτης με τη γιαγιά σου. Εδώ και 5 χρόνια είσαι συνιδιοκτήτης με τους κληρονόμους της, που σίγουρα δεν είσαι εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα