giannisv6 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλημέρα,λέω επιτέλους να ξεφορτωθώ την 15" Sony Trinitron με τα ωραία χρώματα και την υψηλή φωτεινότητα της.., αλλά και την 15" TFT του pc (η οποία με το ζόρι θα την αποχωριστώ επειδή παίζω άνετα παιχνίδια σε ανάλυση 1024χ768 τα οποία με το ζόρι θα τα σήκωνε το pc μου...αλλά πάντα με εκπλήσσουν οι δυνατότητες του λόγο χαμηλής ανάλυσης)...Τις δυο οθόνες τις έχω δίπλα δίπλα και είναι τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα επομένως σκοπεύω να πάρω μια tv-monitor με λειτουργία PIP ώστε να τα συνδυάζω και τα δύο, και να βλέπω ταινιαρες απο το κρεβάτι, με την καινούργια/υψηλότερη ανάλυση θα θυσιάσω βέβαια τα παιχνίδια αλλά σχετικά σπάνια παίζω πλέον. Πρώτα απο όλα, απο τις 15 βολικές ίντσες που είναι αρκετές για το γραφείο (αλλά οχι και για το κρεβάτι) μπορώ να πάω στις 23-24" , ή λέτε να ειναι too much ? Η απόσταση μου απο τις οθόνες ειναι περίπου στο 1 μέτρο μόνο, από το γραφείο...Έχω βρει τρεις επιλογές που μου φαίνονται ενδιαφέρουσες βάσει χαρακτηριστικών , μένει όμως να δω και καμία από κοντά.1. Samsung T22D390EW LED - ΤΝ panel, 21,5 in, 1920x1080, 5000000 :1, 2 ms, HDMI, VGA, (Hz?), (pip)? 2. LG 24LB450B LED - IPS panel, 24 in, 1366x768, 5000000 :1, 2 ms, 2xHDMI, VGA 100 Hz, (pip?) 3. LG 23MA53D (εξαντλημένο ίσως) LED - IPS panel, 21,5 in, 1920x1080, 5000000 :1, 5 ms, HDMI, VGA, 75Hz, PIPTo όριο θα ήθελα να παραμείνει στα 170, θέλουμε αξιοπρεπείς γωνίες θέασης και νομίζω οτι για εμενα η HD Ready θα ηταν καλή επιλογή, θα προσπαθήσω να τις δω και από κοντά...Ευπρόσδεκτες παρατηρήσεις/συμβουλές /υποδείξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα