billstamaniac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εχω φάει κλήση για παρκάρισμα με ενοικιασμενο στην Ισπανία Μαγιόρκα σε μπλε ζώνη δεν το πρόσεξα είχε ξεθωριασει . Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις γιατι δεν μου έχει ξανατυχει Sent from my Lumia 1020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πριν 9 χρόνια ειχα παθει το ίδιο στην Μαδριτη, δεν εκανα τιποτα ουτε με ειδοποιησε ποτε η εταιρεια (easycar νομιζω ηταν τοτε). Your choice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 το να την πληρώσεις δε παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Σοβαρά το σκέφτεσαι να την πληρώσεις. .??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 ελα μου ντε, οι μαλακιες πληρωνονται κιολας; και μετα αναρωτιεστε γιατι χρειαζεται πιστωτικη για να νοικιασεις ενα αμαξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ρε παιδες ρωτάω γιατι δεν υπήρχε σήμανση πχ πινακιδα και οι γραμμές απο μπλε είχαν γινει μαύρες . Και ναι εχω νοικιασει χωρίς πιστωτική κάρτα . Sent from my Lumia 1020 Εννοώ υπάρχει περίπτωση αν παω και τους το πω να βρω άκρη η ειμαι καμμενος απο χέρι αφου ειμαι ξένος Sent from my Lumia 1020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 βγαλε καλες φωτο απο το σημειο και πηγαινε στη εκει τροχαια, ποτε δεν ξερεις, αν ειναι τοσο χαλια ισως βρεις το δικιο σου αν το κυνηγησεις, αλλα μανουριαζεις και τον μαγαζατορα πληρωσε την γιατι αυτος που εχει τα ενοικιαζομενα θα ξενερωσει, και θα αρχισει να θελει πιστωτικες με το καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα