ddee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 κλαιω ξεκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Γεια σας, Θα ηθελα να ρωτησω αν καποις γνωριζει τι γινεται σε περιπτωση που αρπαξεις κατι απο το πλαισιο και φυγεις σαν κυριος αλλα σε γραψουν οι καμερες. Ρωτω για ενημερωτικους λογους μιας και μου εχει δημιουργηθει αυτη η απορια εδω και καιρο και δεν εχω βρει καποια απαντηση στο internet. Θα ηταν ιδανικη μια απαντηση απο καποιον εργαζομενο στο πλαισιο. Μπορουν να χρησιμοποιησουν τις καμερες εναντιον σου ενω εχεις φυγει απο το καταστημα και δεν σε εχουν πιασει ? Και αν ναι τι γινεται μετα ? Ευχαριστω και συγνωμη αν το topic ειναι για ανω των 18, απλα φανταστηκα οτι σε αυτο το forum θα μπορουσα να βρω μια απαντηση. Γιατί δεν πας μια βόλτα από ένα κατάστημα Πλαίσιο να ρωτήσεις επιτόπου έναν εργαζόμενο να σου λύσει την απορεία σου και ψάχνεις μέσα στο insomnia για εργαζόμενο του Πλαισίου; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazexX23Xx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 φαντάζεσαι να πήρε κάνα tuvlo x τροφοδοτικό και να του χαλάσει να να το πάει πίσω για αλλαγή; Γιατι αν παρει κατι αλλο turbo-x δεν θα του χαλασει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 ειμαι ο μονος που οταν διαβασε το τιτλο νομιζε οτι το πλαισιο του κλεψε πραμα μεσα απο το pc Που ειχε παει για σερβις? 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 δε σε πιασα sorry. Εγω μεχρι στιγμης πιστευα οτι ισχυουν νομοι περι προσωπικου απορρητου (δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο) και οτι αμα δε σε πιασουν την ωρα που κανεις την κλοπη δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα, γι αυτο ανοιξα το topic. Κοίτα, η κλοπή υφίσταται όταν θα πας να φύγεις από την είσοδο του καταστήματος και επάνω σου θα έχεις κάποιο αντικείμενο από το κατάστημα για το οποίο δεν υπάρχει νόμιμη απόδειξη αγοράς από το ταμείο. Από εκεί και πέρα, ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπαίνει κυριλέ όταν είναι ανοιχτό το κατάστημα και να παίρνει οτι θέλει από ένα ράφι υπό την προϋπόθεση οτι θα πάει στο ταμείο να πληρώσει. Εγώ π.χ έχει τύχει να θέλω να αγοράσω ένα dvd έναν υπολογιστή παλάμης και κάτι χαρτιά εκτύπωσης, το καθένα από αυτά βρισκόταν σε διαφορετικό όροφο Υ-ΙΣ-1ο, πήρα όλα αυτά που ήθελα και πήγα στο ισόγειο που ήταν το ταμείο για να πληρώσω, αν έφευγα χωρις να πληρώσω θα ήταν κλοπή. Τώρα αν σε δούνε φατσικά από κάποια κάμερα οτι πήρες κάτι από ένα ράφι και πας να φύγεις από το μαγαζί χωρίς να πέρασες από το ταμείο, ναι εκεί σε τυχόν έλεγχο σου ζητάνε απόδειξη κι αν δεν έχεις σημαίνει οτι τα έκλεψες. Το υλικό σε καμιά περίπτωση δεν το βγάζουν στα κανάλια, θέλει και έγκριση εισαγγελέα αλλά πρέπει να μιλάμε για κάτι σοβαρό, το υλικό θα το χρησιμοποιήσουν όμως στο δικαστήριο αν σου κάνουν μήνυση, δεν υπάρχει κανένα θέμα προσωπικών δεδομένων εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις