Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα εστησα ενα pc απο μια συνθεση που μου προταθηκε εδω στο forum . Μερικες φορες οταν ειναι ανοιχτο το pc η οθονη μου γινεται γκρι και τα Pixels λιγο τρεμοπαιζουν καμια φορα αλλες φορες εμφανιζετε γκρι με ελαχιστες γραμμες ροζ. τα καλωδια τα ελεγξα αρκετες φορες και δν νομιζω οτι το προβλημα ειναι εκει. Ποια μπορει να ειναι τα πιθανα αιτια? Μηπως η οθονη εχει χαλασει?Οι θερμοκρασιες cpu gpu και ολα τα σχετικα ειναι φυσιολογικοτατες.

Motherboard :Gigabyte GA-F2A88XM-HD3

Gpu: ATI Radeon R9 270X DD 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX)

Cpu : AMD A10 7700K (FM2+,3,8 GHz,4Mb)

Οθονη: LG 23αρα Flatron W2240

Δημοσ.

Εις άτοπον απαγωγή. Πρώτα δοκιμάζεις την κάρτα γραφικών σε άλλο pc.( αφού έχεις κάνει ήδη uninstall τους drivers ,έχεις βάλει τους καινούργιους και δεν είδες προκοπή)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες έχεις δοκιμάσει τα καλώδια; Έχεις δοκιμάσει διαφορετικό καλώδιο για την οθόνη, μήπως είναι αυτό χαλασμένο;

Δημοσ.

Καλησπερα διαβαζα το προβλημα που εχεις με προσοχη, λοιπον εμενα μου φαινεται προβλημα του monitor γιατι απο αυτα που περιγραφεις δεν νομιζω να ειναι η καρτα γραφικων δεν κανουν συνηθως τετοιου ειδους προβληματα το καλωδιο γραφεις οτι το εχεις τσεκαρει, οπωτε εχεις μερικες επιλογες δοκιμασε να βγαλεις σημα απο την motherboard στο monitor για να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι η καρτα γραφικων. Αν και και απο την motherboard σου κανει τα ιδια ειναι σιγουρο οτι ειναι το monitor, αν δεν σου κανει προβλημα τοτε ειναι η καρτα γραφικων, αν και οπως το αναφερεις εμενα μου παει περισσοτερο για monitor.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...