Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαρακι καλησπερα, μετα απο ολα οσα διαβασα η μονη ακρη που βγαζω ειναι οτι παιζει κατι με το ρευμα του σπιτιου σου, κοιταξε να αλλαξεις πριζα που βαζεις πανω το pc σου, φωναξε εναν ηλεκτρολογο-ηλεκτρονικο για εναν ελενχο στον πινακα με ενα αμπερομετρο και να τσεκαρει τις ασφαλειες.

Θα σου συνιστουσα να κανεις μια αγορα- επενδυση , να παρεις ενα UPS και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι...

Σίγουρα ηλεκτρολόγο θα φέρω όποτε μπορέσω φίλε balourdiskakos να τσεκάρει να δει τι ακριβώς παίζει αν και τώρα (φτου φτου) δεν έχω κάποιο θέμα γενικότερα. Όσο για UPS είναι επένδυση και σίγουρα που κάτι μελλοντικά όμως θα αγοραστεί για να μην χρειαστεί να ξανατρέχω η αλήθεια είναι. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, Καλησπέρα και πάλι...

Οι μνήμες στο παρακάτω λινκ είναι συμβατές;;;;

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316c10fk2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-blue-series-dual-channel-kit-p-PER.550865

Γιατί πήρα και e-shop και μου λένε πως η μητρική μου δεν είναι συμβατή με τις μνήμες ισχυεί;

Συγγνώμη το ξέρω πως είναι offtopic.

Δημοσ.

Σε ψιλο καινουργιες μητρικες(απο Socket 1155 και μετα κυριως)τετοιους ειδους μνημες οπως οι παραπανω δουλευουν φανταζομαι σχεδον ολες,ακομα και να μην τις αναφερει στο Site λογω δοκιμων πχ αλλα αφου στην περιπτωση σου το γραφει και ολας ε ναι την ειπανε την πατατα τους εκει στο Eshop. Και μου κανει εν μερη εντυπωση γιατι εχεις και ψιλο καινουργια μητρικη αρα το πιο πιθανο ηταν να σου λειτουργουσαν οι παραπανω οπως και οι περισσοτερες αντιστοιχες μνημες αρα δεν ξερω γιατι ριξανε ακυρο απο το eshop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...