Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν έγραψα πιο πάνω για τους αποστάτες και την μητρική δεν ήθελα να προσβάλω τις γνώσεις σου.

Απλά έτυχε και σε μένα να πέφτει η ασφάλεια του ηλεκτρολογικού πίνακα και έφταιγε ότι πάνω στο κουτί είχα βιδώσει ένα παραπάνω αποστάτη που δεν αντιστοιχούσε σε τρύπα της μητρικής.

Αυτό είχε σαν συνέπεια να δημιουργεί βραχυκύκλωμα σε κάποιο κύκλωμα της mobo.

Μου εφερε πριν απο καιρο ενας φιλος, μια μητρικη που βρηκε παρατημενη στη δουλεια του να δω αν δουλευει. Μολις της εδωσα ρευμα, στημενη σε παγκο, μου εκαψε το τροφοδοτικο και εριξε τον γενικο

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα διαβασα με προσοχη το προβλημα που αναφερεις να σε ρωτησω κατι συγκεκριμενο την μπριζα που βαζεις τον υπολογιστη την εχεις αλλαξει εσυ? γιατι αναφερεις οτι εχεις μπριζα ασφαλειας γιαυτο το ρωταω, το προβλημα ειναι 100%  ηλεκτρολογικο δεν εχει καμοια σχεση με το pc τουλαχιστον οπως αναφερεις τα πραγματα, μηπως στο ενδιαμεσο που περιμενεις τον υπολογιστη να φερεις εναν ηλεκτρολογο στο σπιτι?εγω παντος θα τον ειχα φερει εδω και καιρο αν ειμουν στην θεση σου, και το πρωτο πραγμα που θα τον εβαζα να ελεγξει ειναι η μπριζα που βαζω τον υπολογιστη ειδικα αν την ειχα αλλαξει και μονος μου.

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο τοσα Post που καναμε νομιζω οτι ηρθε η ωρα για δραση ! Φωναξε κανεναν Ηλεκτ. Εγκατ. στο σπιτι σου κανεναν γνωστο για να μην σου παρει και χρηματα :P . Εγω θα συμβουλευμουν και εναν Ηλεκτρονικο (πλεον ειναι προς εξαφανιση αυτο το επαγγελμα) αλλα εχουν εξειδικευμενες γνωσης και πιστευω οτι μπορει να σε βοηθησει σιγουρα. Μετα πες μας και μας τι εγινε γιατι θα σκασουμε απο την περιεργια ! :D

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα! Σίγουρα νομίζω πως αναλύσαμε το θέμα αρκετά! Περιμένω σήμερα/αύριο τηλέφωνο από το e-shop και αναλόγως τι θα μου πουν θα κάνω τις κινήσεις μου! Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που κάθισαν και έγραψαν και μου είπαν τις απόψεις τους! Μόλις έχω update θα ενημερώσω μπαμ μπαμ!

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα!!!

1η ενημέρωση πάντως ήταν πως το παλιό τροφοδοτικό που κάηκε το Thermaltake δέχθηκαν να μου βγάλουν πιστωτικό... τώρα έμεινε το βαρύ πυροβολικό :P

Δημοσ.

******CRITICAL UPDATE*****

Καλησπέρα σε όλους και πάλι...

Τελικά με πήραν τηλέφωνο σήμερα από το e-shop και ο τεχνικός μου είπε με την μια πως ο υπολογιστής άνοιξε κανονικότατα, του είπα να κάνει και έναν γενικό τεχνικό έλεγχο, μήπως έπαιζε κάτι με το κουτί, μητρική κτλ αλλά τελικά για κάποιον λόγο όλα ΟΚ. Πήγα το πήρα από το Μενίδι, γύρισα το κούμπωσα σπίτι πάνω στην πρίζα ασφαλείας και το πολύπριζο και όλα δουλεύουν μια χαρά, χάρμα. Δεν ξέρω να σας πω τελικά τι ήταν, ο τεχνικός που μίλησα μου είπε για την μητρική την παλιά όμως όχι αυτή εδώ ή για τροφοδοτικό απ' ότι φάνηκε. Αυτές οι 2 μάλλον ήταν οι περιπτώσεις. Τώρα που μιλάμε κάνω και τα updates στο pc και όλα κομπλέ. Η μόνη απώλεια που είχαμε εν τέλει ήταν μια μνήμη την οποία όταν την κουμπώνω επάνω ενώ ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής δεν μου βγάζει σήμα στην οθόνη, οπότε μάλλον rip. 

Θα ήθελα να ακούσω κάποια πρόταση για 2 μνήμες στα 8GB σύνολο να δω και τις επιλογές μου.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και για το ενδιαφέρον που δείξατε :)

Δημοσ.

Οι περισσότερες ram εχουν life time εγγυηση οποτε τραβα και αυτες στο eshop.

Τωρα αν βαριεσε δεν θες μετα απο τοση ταλαιπωρία πες μας πιες ειναι ακριβως οι παλιες σου μνημες μηπως βρουμε ενα σετακι που να τεριαζει ωστε να εχεις στο συνολο 12gb ;)

Δημοσ.

Αυτές είναι από τον παλιό υπολογιστή και μάλλον οι 2 τα έχουν "παίξει" τελείως. 

Για την ακρίβεια ο υπολογιστής μου πέταξε την κλασσική μπλε οθόνη και μου έβγαλε ERROR MEMORY MANAGEMENT κάτι τέτοιο τέλοσπάντων. Άρα τώρα έχω μείνει με 4GB.

Θα ήθελα λοιπόν προτάσεις για 2 4GB οικονομικές από eshop γιατί έχω και πιστωτικό. 

Πάντως γενικά παρατήρησα να ανεβάζει θερμοκρασίες το κουτί, π.χ χτες το βράδυ που το δούλεψα έβαλα μετά το χέρι πάνω στο κουτί από την πάνω μεριά και έκαιγε. Που παίζει να οφείλεται αυτό;

Δημοσ.

Πάντως γενικά παρατήρησα να ανεβάζει θερμοκρασίες το κουτί, π.χ χτες το βράδυ που το δούλεψα έβαλα μετά το χέρι πάνω στο κουτί από την πάνω μεριά και έκαιγε. Που παίζει να οφείλεται αυτό;

Στο οτι ειναι κακης ποιοτητας,ασχημης αρχιτεκτονικης,στεναχωρο και δεν ειναι σε καμμια περιπτωση για συστημα με τετραπυρηνο και gaming καρτα,ειναι για συστημα με celeron, on board καρτα γραφικων και για δουλειες γραφειου.Στην πρωτη ευκαιρια αγορασε ενα καλυτερο δεν χρειαζεται να δωσεις πανω απο 60 ευρω για τεραστιες διαφορες στο airflow.

Δημοσ.

Αυτές είναι από τον παλιό υπολογιστή και μάλλον οι 2 τα έχουν "παίξει" τελείως. 

Για την ακρίβεια ο υπολογιστής μου πέταξε την κλασσική μπλε οθόνη και μου έβγαλε ERROR MEMORY MANAGEMENT κάτι τέτοιο τέλοσπάντων. Άρα τώρα έχω μείνει με 4GB.

Θα ήθελα λοιπόν προτάσεις για 2 4GB οικονομικές από eshop γιατί έχω και πιστωτικό. 

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316c10fbk2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-hyperx-fury-black-series-dual-channel-kit-p-PER.550869

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...