Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλα και η Asus τωρα τελευταια οπως εχουμε γραψει ανα καιρους δεν ειναι και λιγα τα κρουσματα που εχει παρουσιασει ειτε αφορουν μητρικες,ειτε καρτες γραφικων κλπ Για τις Msi ισχυει κυριως για τις μητρικες κατω των Η87-97series θα ελεγα αλλα σε αυτα τα λεφτα κατα την γνωμη μου δεν ειναι ουτως ή αλλως για πολλα πολλα να περιμενεις απο τις μητρικες. Απαραδεκτη η τιμη του eshop btw 110 ευρω για B85 Μητρικη ελεος..... Επισης αν σου ξαναβγει προβλημα σε καποιο απο τα παραπανω ζητα πιστωτικο να αγορασεις κατι αλλο. Μπορει η μητρικη σου να εφταιγε και να σου ξαναστειλαν κακη μητρικη απο MSI.Γενικα η εταιρια αυτη εχει κακιστη φημη στο εμποριο τα τελευταια χρονια για τις μητρικες της ειδικα στις low budget και mid level κατηγοριες. Επισης το κουτι που πηρες ειναι στεναχωρο με περιορισμενο χωρο και ισως καπου γινεται επαφη και βραχυκυκλωνει το συστημα σου γιατι για να σου ερριξε τον γενικο,μιλαμε για οχι απλη υποθεση. Εισαι και καπως ατυχος,εφοσον δεν σου εχει ξανασυμβει,αλλα κατι τετοιο φαινεται το πιο πιθανο.Υπομονη και καλη τυχη και μολις μας πεις τι πορισμα εβγαλαν οι τεχνικοι και αν φτιαχτηκε το προβλημα,εδω ειμαστε και παλι. Και η Thermaltake εχει ψιλο καλο ονομα στα φθηνα τροφοδοτικα αλλα οπως ειδες στο πρωτο post καηκε το τροφοδοτικο
Raggamuff1n Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 @Fulgore τι να πω τότε που την είχα πάρει εγώ πάντως την είχαν στα 93.90. Το θέμα είναι πως τώρα π.χ αν έχει καεί η μητρική δεν πρόκειται να κάτσουν να μου βγάλουν πιστωτικό γιατί όπως είχα γράψει αρχικά το e-shop δεν μου την άλλαζε τότε την μητρική και έτσι άνοιξα RMA με την MSI και δέχθηκαν να μου την αντικαταστήσουν (το e-shop δεν μου την άλλαζε λόγω εξωτερικών καψιμάτων) που εγώ αμφιβάλλω πως τα είχε πριν την πάω αλλά εντάξει. Εγώ εξ' αρχής επέμενα και τους έλεγα πως το τροφοδοτικό ήταν το προβληματικό και εκείνοι μου έλεγαν πως είχαν κάνει μετρήσεις και πως το ρεύμα που έβγαζε ήταν μια χαρά κτλ. Είδαμε πόσο μια χαρά ήταν που όταν πήρα την καινούργια μητρική από την MSi και πήγα να το βάλω μπρος έπεσε το ρεύμα σε όλο το σπίτι, ήμαρτον δηλαδή. Επειδή για το thermaltake ζήτησα πάντως πιστωτικό αν μου βγει η μητρική ΠΑΛΙ ελλατωματική πολύ απλά θα αγοράσω μια καινούργια μητρική. (Θα ήθελα εδώ αν μπορούσατε να μου προτείνετε μια οικονομική και αξιόπιστη gaming). Γενικά πάντως όπως έχω ξαναγράψει το φοβάμαι το e-shop γιατί κάνουν διάφορα περίεργα και δεν το έχω και στην πιο μεγάλη εκτίμηση ειδικά από τότε που ξεκίνησαν τα χοντρά προβλήματα με τον υπολογιστή. Για το καινούργιο τροφοδοτικό που κούμπωσα επάνω που το έχω βάλει και στο ποστ, τι γνώμη έχετε; Γενικά πάντως θα ήθελα μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχει τελειώσει η ιστορία γιατί από τέλη Μαϊου έχω απελπιστεί. Είχα χρόνια να φτιάξω ένα decent pc και τώρα εδώ και πόσο καιρό είμαι στον αέρα.
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Και η Thermaltake εχει ψιλο καλο ονομα στα φθηνα τροφοδοτικα αλλα οπως ειδες στο πρωτο post καηκε το τροφοδοτικο Αλλα απο την στιγμη που του καιγονται διαφορα και οταν εκανε power on το PC εσβησαν ολα στο σπιτι οπως περιγραφει,παιζει και το ενδεχομενο σοβαρου ηλεκτρολογικου προβληματος στο σπιτι του. Για τα τροφοδοτικα,η μετα απο δεκαετιες αποψη μου ειναι οτι ολα ,ακομη και τα πιο ακριβα στην Δυση,κοστιζουν τρομερα,σοκαριστικα λιγοτερο στον κατασκευαστη ειτε εχουν Γιαπωνεζικους πυκνωτες,ειτε Κινεζικους,(εξαλλου δεν ειναι νομος της φυσης οτι οι Κινεζοι δεν μπορουν να φτιαξουν ,αν θελουν ισαξιους πυκνωτες με τους Γιαπωνεζους και υπαρχουν εταιριες κολοσσοι στην Κινα με τεραστιο οικονομικο μεγεθος)Το θεμα ειναι στην πραξη και για την χρηση που κανεις το τροφοδοτικο που παιρνεις να ειναι αξιοπιστο.Και σε αυτον τον τομεα,υπαρχουν υπερτιμημενα τροφοδοτικα που δεν αξιζουν τα λεφτα τους ,αλλα πουλανε φιγουρα και ονομα,πραγμα που ο εξυπνος καταναλωτης πρεπει να καταλαβαινει και να στιγματιζει και οχι να νομιζει οτι πηρε ψυγειο Πιτσος που θα το κρατησει δεκαετιες.
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 @Fulgore τι να πω τότε που την είχα πάρει εγώ πάντως την είχαν στα 93.90. Το θέμα είναι πως τώρα π.χ αν έχει καεί η μητρική δεν πρόκειται να κάτσουν να μου βγάλουν πιστωτικό γιατί όπως είχα γράψει αρχικά το e-shop δεν μου την άλλαζε τότε την μητρική και έτσι άνοιξα RMA με την MSI και δέχθηκαν να μου την αντικαταστήσουν (το e-shop δεν μου την άλλαζε λόγω εξωτερικών καψιμάτων) που εγώ αμφιβάλλω πως τα είχε πριν την πάω αλλά εντάξει. Εγώ εξ' αρχής επέμενα και τους έλεγα πως το τροφοδοτικό ήταν το προβληματικό και εκείνοι μου έλεγαν πως είχαν κάνει μετρήσεις και πως το ρεύμα που έβγαζε ήταν μια χαρά κτλ. Είδαμε πόσο μια χαρά ήταν που όταν πήρα την καινούργια μητρική από την MSi και πήγα να το βάλω μπρος έπεσε το ρεύμα σε όλο το σπίτι, ήμαρτον δηλαδή. Επειδή για το thermaltake ζήτησα πάντως πιστωτικό αν μου βγει η μητρική ΠΑΛΙ ελλατωματική πολύ απλά θα αγοράσω μια καινούργια μητρική. (Θα ήθελα εδώ αν μπορούσατε να μου προτείνετε μια οικονομική και αξιόπιστη gaming). Γενικά πάντως όπως έχω ξαναγράψει το φοβάμαι το e-shop γιατί κάνουν διάφορα περίεργα και δεν το έχω και στην πιο μεγάλη εκτίμηση ειδικά από τότε που ξεκίνησαν τα χοντρά προβλήματα με τον υπολογιστή. Για το καινούργιο τροφοδοτικό που κούμπωσα επάνω που το έχω βάλει και στο ποστ, τι γνώμη έχετε; Γενικά πάντως θα ήθελα μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχει τελειώσει η ιστορία γιατί από τέλη Μαϊου έχω απελπιστεί. Είχα χρόνια να φτιάξω ένα decent pc και τώρα εδώ και πόσο καιρό είμαι στον αέρα. Το κορυφαιο ειναι που αρνειται να σου αλλαξει την μητρικη το eshop ενω η Msi δεχεται. Εκει ειναι μετα να πας και να τους ριξεις μπουνιες και καντιλια που το παιζουν και δυσκολοι. Σου ξαναλεω για να τελειωνει η ιστορια παιρνεις τα νεα πραγματα και αν και αυτα βγουν off απαιτεις πιστωτικο,αφου πρωτα βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει καποιο αλλο θεμα με τον ρευμα στο σπιτι/πολυμπριζα κλπ. 1
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Για το καινούργιο τροφοδοτικό που κούμπωσα επάνω που το έχω βάλει και στο ποστ, τι γνώμη έχετε; Αυτο δεν εχεις? : http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-elite-series-600w-rs600-acabm4-wb-p-PER.814997 Για το συστημα σου ειναι επαρκες.
Raggamuff1n Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 @benign ναι! @Fulgore Το θέμα είναι πως οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί μέσα είναι απαράδεκτη. Μου μίλαγαν για εξωτερικά καψίματα στην μητρική και όταν τους ρώτησα πως στο καλό έγινε αυτό σε μια μητρική η οποία είχε αλλαχτεί μόλις 4 μέρες και μετά κάηκε και από τι καταλαβαίνεις δεν μου έδιναν την παραμικρή απάντηση παρά μόνο κάτι θεωρίες. Είναι κρίμα όμως να έχεις αγοράσει σχεδόν όλα τα κομμάτια του υπολογιστή σου από τους συγκεκριμένους και να σου συμπεριφέρονται έτσι. Όσο για την MSI και την κάθε MSI έτσι κάνουν οι σωστές εταιρίες που θέλουν να κρατήσουν τους πελάτες τους. Εδώ απλά τους νοιάζει να αγοράζεις όλη την ώρα πράγματα. Αφού θυμάμαι μου είχε πει με μια απάθεια ο τεχνικός τους, ε τι να κάνουμε τώρα που κάηκε ας πάρεις μια καινούργια. Λες και σε αυτές τις εποχές το να παίρνεις κάθε 5 μέρες μητρική είναι πολύ απλό πράγμα. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως οι συγκεκριμένοι δίνουν και πολύ πράγμα από stock house γι' αυτό και είναι πόσα πράγματα ελλατωματικά. Πάντως όπως προείπα είμαι αρκετά σίγουρος πως δεν φταίει το case παρόλο που είναι μικρό, θεωρώ πως πολύ απλά έφταιγε το ρημάδι το Thermaltake. Πάντως ναι, ότι μου βγάλουν ελλατωματικό θα κοιτάξω να πάρω πιστωτικό αν και είμαι σίγουρος πως θα μου βγάλουν το λάδι. Εδώ τους είχα απειλήσει με μηνύσεις κτλ και γυρνάει ο υπεύθυνος και μου λέει με μια απάθεια, ε δεν πειράζει πήγαινε μας δικαστικά στο κάτω κάτω δεν θα κυνηγήσεις εμένα αλλά το e-shop. Πραγματικά είχα για χειρότερο το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά ως φαίνεται και το e-shop μια από τα ίδια είναι. Ευχαριστώ πάντως όλους σας που μου δίνετε συμβουλές γιατί πραγματικά και εγώ μέχρι στιγμής είμαι στο απόλυτο αδιέξοδο. Η αλήθεια είναι πως περιμένω την Τρίτη να με πάρουν κανά τηλέφωνο να μου πουν πως τον συναρμολόγησαν και όλα δούλεψαν οκ. Δεν πιστεύω πως η μητρική έχει καεί σίγουρα πάντως, το θέμα είναι να "μην την βγάλουν καμμένη" ξαφνικά και στο άκυρο. Τελευταίο όπως έγραψα και παραπάνω θα ήθελα καλού κακού μια άποψη για μια οικονομική gaming μητρική.
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 @benign ναι! @Fulgore Το θέμα είναι πως οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί μέσα είναι απαράδεκτη. Μου μίλαγαν για εξωτερικά καψίματα στην μητρική και όταν τους ρώτησα πως στο καλό έγινε αυτό σε μια μητρική η οποία είχε αλλαχτεί μόλις 4 μέρες και μετά κάηκε και από τι καταλαβαίνεις δεν μου έδιναν την παραμικρή απάντηση παρά μόνο κάτι θεωρίες. Είναι κρίμα όμως να έχεις αγοράσει σχεδόν όλα τα κομμάτια του υπολογιστή σου από τους συγκεκριμένους και να σου συμπεριφέρονται έτσι. Όσο για την MSI και την κάθε MSI έτσι κάνουν οι σωστές εταιρίες που θέλουν να κρατήσουν τους πελάτες τους. Εδώ απλά τους νοιάζει να αγοράζεις όλη την ώρα πράγματα. Αφού θυμάμαι μου είχε πει με μια απάθεια ο τεχνικός τους, ε τι να κάνουμε τώρα που κάηκε ας πάρεις μια καινούργια. Λες και σε αυτές τις εποχές το να παίρνεις κάθε 5 μέρες μητρική είναι πολύ απλό πράγμα. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως οι συγκεκριμένοι δίνουν και πολύ πράγμα από stock house γι' αυτό και είναι πόσα πράγματα ελλατωματικά. Πάντως όπως προείπα είμαι αρκετά σίγουρος πως δεν φταίει το case παρόλο που είναι μικρό, θεωρώ πως πολύ απλά έφταιγε το ρημάδι το Thermaltake. Πάντως ναι, ότι μου βγάλουν ελλατωματικό θα κοιτάξω να πάρω πιστωτικό αν και είμαι σίγουρος πως θα μου βγάλουν το λάδι. Εδώ τους είχα απειλήσει με μηνύσεις κτλ και γυρνάει ο υπεύθυνος και μου λέει με μια απάθεια, ε δεν πειράζει πήγαινε μας δικαστικά στο κάτω κάτω δεν θα κυνηγήσεις εμένα αλλά το e-shop. Πραγματικά είχα για χειρότερο το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά ως φαίνεται και το e-shop μια από τα ίδια είναι. Ευχαριστώ πάντως όλους σας που μου δίνετε συμβουλές γιατί πραγματικά και εγώ μέχρι στιγμής είμαι στο απόλυτο αδιέξοδο. Η αλήθεια είναι πως περιμένω την Τρίτη να με πάρουν κανά τηλέφωνο να μου πουν πως τον συναρμολόγησαν και όλα δούλεψαν οκ. Δεν πιστεύω πως η μητρική έχει καεί σίγουρα πάντως, το θέμα είναι να "μην την βγάλουν καμμένη" ξαφνικά και στο άκυρο. Τελευταίο όπως έγραψα και παραπάνω θα ήθελα καλού κακού μια άποψη για μια οικονομική gaming μητρική. Για τις παραπανω κουβεντες τεχνικου και υπευθυνου αν ισχυουν δεν εχω να πω τιποτα απλα για τραγικα πραγματα. Οσο για gaming μητρικη,δεν υπαρχει gaming μητρικη αγαπητε(παρα με ωραια σχεδιακια οπως η Msi,Asus κλπ). Για ψυχολογικους λογους θα ελεγα να μην ξανααγορασεις Msi αρα κοιτας μεταξυ Asus και Asrock H97 http://www.e-shop.gr/motherboards-mitrikes-kartes-l?table=PER&category=%CC%C7%D4%D1%C9%CA%C7+%CA%C1%D1%D4%C1&filter-9916=1αναλογα τα ποσα χρηματα μπορεις να δωσεις. 2
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Παντως αυτο που ανοιξες τον υπολογιστη και εσβησε το συμπαν σπιτι σου ειναι πολυ σπανιο να το κανει τροφοδοτικο,οτι μαρκα και να ειναι. Κατι αλλο παιζει, ενα καλο ηλεκτρολογικο συστημα σπιτιου δεν πεφτει ετσι,εμενα ποτε δεν μου εχει συμβει απο hardware ακομη και τις σπανιες φορες τοσα χρονια που ασχολουμαι που μου εχουν καει μια δυο φορες μητρικες. Δηλαδη κοιτα,ειχες υπολογιστη και ολα ηταν ενταξει για ενα χρονο περιπου και ξαφνικα αρχιζει να πεθαινει,τροφοδοτικο( αντικατασταθηκε)μετα μητρικη,(αντικατασταθηκε) μετα δουλευουν μια χαρα για 4 μερες και μετα εχεις ακουγεται το τσαφ το πας ,παλι μητρικη,στην αντικαθιστουν απο MSI ,την ξαναεγκαθιστας, πεφτει ολο το ρευμα του σπιτιου,παλι αλλαζεις τροφοδοτικο αγοραζοντας καινουργιο ,παλι δεν ανοιγει το συστημα (ενω εισαι με την νεα μητρικη απο MSI. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα οτι καποιο προβλημα εχεις σπιτι το οποιο μπορει να μην υπηρχε πριν αλλα αρχισε οταν αρχισαν τα προβληματα με τo PC. Ποτε ας πουμε πηρες το πολυπριζο? Μηπως ειναι για πεταμα η η πριζα ασφαλειας που λες? Κατι τρεχει αν το κοιταξεις αντικειμενικα. 1
Silverage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μήπως έχεις και τίποτα άλλα συνδεδεμένα στο πολύπριζο; Και εγώ πιστεύω κάτι παίζει με το ρεύμα του σπιτιού σου. 1
Raggamuff1n Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 @Fulgore thanks again! @benign Κοίτα να δεις το καταλαβαίνω πως είναι ακραίο να πέσει όλο το ρεύμα στο σπίτι μου από ένα τροφοδοτικό μα πραγματικά έχω μπερδευτεί. Την πρίζα την πήρα πριν 2 - 3 μέρες είναι telco. Το θέμα είναι όμως αν είχα όντως τόσο μεγάλο πρόβλημα με το ρεύμα στο σπίτι μου γιατί δεν μου έχει κάψει ούτε τον παλιό υπολογιστή, ούτε την οθόνη μου, ηχεία και γενικότερα άλλες ηλεκτρικές συσκευές; Εγώ εκεί είναι που κολλάω. Το αστείο είναι πως όλα αυτά που σου περιέγραψα είναι πάνω στην ίδια πρίζα τόσο μα τόσο καιρό και είναι μια χαρά. Το θέμα είναι πως προσπάθησα και μόνος μου να αποκλείσω πόσες πιθανότητες για να φτάσω σε κάποιο συμπέρασμα αλλά αφού είδα και απόειδα είπα να το πάω στο e-shop και βλέπουμε. Για να σιγουρευτώ όμως θα φωνάξω έναν ηλεκτρολόγο να δει τι παίζει γιατί όντως ίσως να παίζει θέμα και για κάποιο λόγο να καίει το pc. Το αστείο θα είναι να μου πει πως θα είναι οκ, εκεί ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, χαχα @Silverage αυτά που είναι "κουμπωμένα" πάνω στο πολύπριζο είναι: Υπολογιστής, οθόνη, ηχεία και ένα φωτιστικό. Τίποτα άλλο. 1
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 @Fulgore thanks again! @benign Κοίτα να δεις το καταλαβαίνω πως είναι ακραίο να πέσει όλο το ρεύμα στο σπίτι μου από ένα τροφοδοτικό μα πραγματικά έχω μπερδευτεί. Την πρίζα την πήρα πριν 2 - 3 μέρες είναι telco. Το θέμα είναι όμως αν είχα όντως τόσο μεγάλο πρόβλημα με το ρεύμα στο σπίτι μου γιατί δεν μου έχει κάψει ούτε τον παλιό υπολογιστή, ούτε την οθόνη μου, ηχεία και γενικότερα άλλες ηλεκτρικές συσκευές; Εγώ εκεί είναι που κολλάω. Το αστείο είναι πως όλα αυτά που σου περιέγραψα είναι πάνω στην ίδια πρίζα τόσο μα τόσο καιρό και είναι μια χαρά. Το θέμα είναι πως προσπάθησα και μόνος μου να αποκλείσω πόσες πιθανότητες για να φτάσω σε κάποιο συμπέρασμα αλλά αφού είδα και απόειδα είπα να το πάω στο e-shop και βλέπουμε. Για να σιγουρευτώ όμως θα φωνάξω έναν ηλεκτρολόγο να δει τι παίζει γιατί όντως ίσως να παίζει θέμα και για κάποιο λόγο να καίει το pc. Το αστείο θα είναι να μου πει πως θα είναι οκ, εκεί ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, χαχα @Silverage αυτά που είναι "κουμπωμένα" πάνω στο πολύπριζο είναι: Υπολογιστής, οθόνη, ηχεία και ένα φωτιστικό. Τίποτα άλλο. Μηπως τοτε εχεις βαλει υπερβολικα πολλες συσκευες σε μια πριζα? Δεν ειμαι ηλεκτρολογος και μπορει να λεω βλακεια,αλλα μηπως φταιει αυτο? Γιατι για να πουμε του στραβου το δικιο στην αρχη σου αλλαξαν και τροφοδοτικο και μητρικη χωρις προβλημα αλλα μετα σε φοβηθηκε το ματι τους ,χαχαχα
Raggamuff1n Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ε δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά για ένα πολύπριζο! Η αλήθεια είναι πως ναι, την πρώτη φορά τα άλλαξαν όλα κομπλέ, μετά άρχισαν να μου το παίζουν δύσκολοι Τι να πω, εγώ λέω να περιμένω τι θα μου πουν εκείνοι και μετά θα δω τι θα κάνω. Αν π.χ μου πουν "ψηλέ, το "δέσαμε" το μηχάνημα και δουλεύει μια χαρά", τότε πριν το βάλω ξανά στο σπίτι μου θα φωναχτεί ηλεκτρολόγος. Πάντως χρυσό το έχω πληρώσει το ρημάδι το pc, μια να στείλω την μητρική στην Ολλανδία, αγόρασα καινούργιο τροφοδοτικό, ε αν πάρω και καινούργια μητρική ξέρω εγώ έχω αλλάξει τον μισό υπολογιστή
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ε δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά για ένα πολύπριζο! Η αλήθεια είναι πως ναι, την πρώτη φορά τα άλλαξαν όλα κομπλέ, μετά άρχισαν να μου το παίζουν δύσκολοι Τι να πω, εγώ λέω να περιμένω τι θα μου πουν εκείνοι και μετά θα δω τι θα κάνω. Αν π.χ μου πουν "ψηλέ, το "δέσαμε" το μηχάνημα και δουλεύει μια χαρά", τότε πριν το βάλω ξανά στο σπίτι μου θα φωναχτεί ηλεκτρολόγος. Πάντως χρυσό το έχω πληρώσει το ρημάδι το pc, μια να στείλω την μητρική στην Ολλανδία, αγόρασα καινούργιο τροφοδοτικό, ε αν πάρω και καινούργια μητρική ξέρω εγώ έχω αλλάξει τον μισό υπολογιστή Αν σου πουνε ''ειναι μια χαρα'' πες τους να το μπουταρουμε μια στιγμη εδω να δουμε αν ανοιγει? (Οχι τιποτε αλλο αλλα αν τους καψεις και στο καταστημα κατι τουλαχιστον να γραφτεις στο Γκινες. ) 1
tarantules Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το κουτί όπως είναι και θα πήγαινα να το δουλέψω σε ΑΛΛΟ σπίτι.Ενός φίλου σου πχ. Για να αποκλείσεις την περίπτωση ηλεκτρολογικού θέματος και να επικεντρωθείς στο κουτί αυτό καθαυτό.
TEOKOS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Όταν έγραψα πιο πάνω για τους αποστάτες και την μητρική δεν ήθελα να προσβάλω τις γνώσεις σου. Απλά έτυχε και σε μένα να πέφτει η ασφάλεια του ηλεκτρολογικού πίνακα και έφταιγε ότι πάνω στο κουτί είχα βιδώσει ένα παραπάνω αποστάτη που δεν αντιστοιχούσε σε τρύπα της μητρικής. Αυτό είχε σαν συνέπεια να δημιουργεί βραχυκύκλωμα σε κάποιο κύκλωμα της mobo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα