Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Millennium sorry αν γίνομαι κουραστικός αλλά πάνω στα τροφοδοτικα δεν γνωρίζω πολλά...αν δεν σας είναι κόπος για ποιον λόγο ενώ εχω τροφοδοτικο 550w να παρω καινούργιο με τα ίδια watt ? Εννοω περα από την παλαιότητα έχουν διάφορα και σε αποδόσεις (Coolermaster G550M vs THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W)

Οθόνη προς το παρών δεν μπορώ να κάνω κάτι..πρέπει να βάλω σε βαθμό προτεραιότητας τα εξής κενα που απομένουν..

1)mobo+cpu

2)οθόνη

3)κουτί

Και μέσα στον χρόνο να κάλυπτω τα κενά,δεν ξέρω αν συμφωνείται με το σκεπτικό...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ σου πα τη γνώμη μου φιλαράκο,δεν συμφωνώ με το σκεπτικό αλλά ο καθένας κάνει οτι νομίζει...Για το τροφοδοτικό που ρωτάς πέρα από την όποια πτώση του δικού σου λόγω χρήσης..τα συγκεκριμένα που πρότεινα είναι πολύ πιο ποιοτικά,βγάζουν περισσότερα πραγματικά και σταθερά W,με πολύ μεγαλύτερο efficiency,το ένα είναι και semi modular κ.α δε συγκρίνονται ουσιαστικά.

Δημοσ.

Αλλαξε το 2 με το 1 και εισαι κομπλε. Τροφοδοτικο μπορεις να παρεις 1000 watt και να σου καψει ολο το συστημα σε ενα μηνα, μπορεις να παρεις και 550αρι με τα ιδια λεφτα και να σου κρατησει μια δεκαετια ολοκληρη ταιζοντας τον υπολογιστη σου ποιοτικοτατο ρευματακι! Ξαναλεω δεν εχεις το χειροτερο τροφοδοτικο του κοσμου (βλεπε deer) αλλα σιγουρα δεν εχεις και το καλυτερο στα συγκεκριμενα watts.

Απο κει και περα, αν δεν χρειαζεσαι αμεσα επεξεργαστικη ισχυ παρε καλυτερα μια οθονη αντι μητρικη-επεξεργαστη, για να χαρουν και λιγο τα ματακια σου και να μην παει στραφι η νεα καρτα γραφικων. Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα αν εισαι ευχαριστημενος με την τωρινη σου οθονη και πως σκοπευεις να ξοδεψεις τα χρηματα σου, εμεις αποψεις λεμε. Τελος, ο Q9550 ειναι μια χαρα τουμπανο ακομα και στις μερες μας και βαζει κατω πολλους σημερινους επεξεργαστες, μην σε ξεγελαει η παλαιοτητα του.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ,οι προτάσεις σας θα με βοηθήσουν στην επιλογή των κατάλληλων εξαρτημάτων...Ελπίζω σε μελλοντική επικοινωνία όταν θα έχω τα λεφτά για καποια άλλη αναβάθμιση :) :) :)

Να το παρω ?

Χαρηκα νόμιζα πως είναι προσφορά καλυτερη από slkroufz :P

Δεν ξέρω αλλά οι τελευταίες 3 απαντήσεις μ μπήκαν σε ένα μήνυμα,απλά το υπογραμμίζω μην με περάσετε για τρελό :P

post-273640-0-95903400-1438501639_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...