Alekos7575 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλισπερα σε ολους και καλη υπομονη με αυτα που γινονται!!! Λοιπον,εχω ενα ups mge 1100va(660w) περιπου 4 χρονια(Το εχω δουλεψει πολυ λιγο) Εχω επισεις ενα pc με 1000psu coolermaster/r9 280x gigabyte/2 sd+2hdd 1 tb/mobo:x58 και cpu εναν 3.2 ι7. Eπειδη στη περιοχη που μενω κανει 2 φορες σχεδον την ημερα πτωση τασης ακαριαια(δλδ κοβεται και ερχεται σε λιγοτερο απο κλασμα δευτερολεπτου το ρευμα), Μπορω να συνδεσω το ups αυτο με το pc ,ισα ισα για τις πτωσεις τασεις?Η' δεν θα το συκωσει το ups? Tο ξαναλεω το θελω μονο για τις ακαριαιες πτωσεις και οχι για black out που ουτως η αλλως ειναι μικρο το ups για να κραταει η μπαταρια. Ευχαριστω πολυ και sorry που σας κουρασα!!!
kougi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το οτι ειναι 1000 watt το τροφοδοτικο σου δε σημαινει κατι και δεν πρεπει να σε τρομαζει. Αν το ups ειναι καλης ποιοτητας και η πραγματικη ισχυς του ειναι κοντα σε αυτην που αναγραφεται (660w) τοτε δε θα εχεις προβλημα. Το συστημα σου σε 100% load χρειαζεται λιγοτερα απο 660 watt, και αφου μιλας και για στιγμιαιες πτωσεις νομιζω πως θα εισαι μια χαρα.
La_MoRt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Συμβαίνει συχνά σε απότομες πτώσεις του ρεύματος τα απλά UPS να μη προλαβαίνουν να πάρουν μπροστά και να κλείνουν. Πάρε καλού κακού και ένα πολύμπριζο ασφαλείας.
coolerman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 πρωτού κάνεις οτιδήποτε,δες η μπαταρίες του Ups σε τι κατάσταση είναι με ένα πολύμετρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα