zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 10 πράγματα άλλαξε με ένα 100άρικο, καλά είναι. Ειδικά αν είναι με το ΦΠΑ μέσα. Εντάξει μην τα θέλουμε κι όλα τζάμπα, εκτός αν μπορούμε να τα κάνουμε μόνοι μας που λέει ο φίλος πιο πάνω, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούμε ή/και δεν θέλουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 10 πράγματα άλλαξε με ένα 100άρικο, καλά είναι. Ειδικά αν είναι με το ΦΠΑ μέσα. Εντάξει μην τα θέλουμε κι όλα τζάμπα, εκτός αν μπορούμε να τα κάνουμε μόνοι μας που λέει ο φίλος πιο πάνω, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούμε ή/και δεν θέλουμεΟταν καποια μερα θα πεινασουμε παρεα ολοι μαζι θα ειναι καλυτερα.. Ακομα και τωρα ειναι πολλοι αυτοι που σκεφτονται κερδοσκοπικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Οταν καποια μερα θα πεινασουμε παρεα ολοι μαζι θα ειναι καλυτερα.. Ακομα και τωρα ειναι πολλοι αυτοι που σκεφτονται κερδοσκοπικα.. Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό . Τελος πάντων όλα ήταν με αποδειξη κανονικότατα. Απλα όταν ήταν αντιπροσωπεία το πηγαινα λόγο εγγύησης εκεί και γενικά είχα πολύ καλή αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων μου αλλά όταν έληξε η εγγύηση (προ κρίσης όλα αυτά) το πήγαινα σε έναν στην γειτονιά μου μιας και μου βγαίναν όλα μισοτιμής . Πλέον μιας και δεν είναι και αντιπροσωπεία και λόγο κρίσης έριξαν τις τιμές τους (υπόψιν το ξαναλέω 340 ευρώ μου ζήτησε η αντιπροσωπεία..δηλαδή αν ήθελα και ιμάντες πόσα θα θέλαν? ) το ξαναπήγα σε αυτούς μιας και είχα κάποια παράπονα απο τον μηχανικό της γειτονιάς μου (αλλα είναι φθηνός και τίμιος ). Το ξέρω ότι δεν το λες και φθηνά τα όσα έδωσα αλλα ποντάρω στην σωστή αντιμετώπιση και συνεννόηση που έχω μαζί τους (μέχρι να βρω κάποιον που να μου κάνει την ίδια δουλειά με την ίδια εξυπηρέτηση και μικρότερο κόστος) . Ηθελα μια αποψη ακόμα για το κόστος για αυτό πόσταρα εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Οταν καποια μερα θα πεινασουμε παρεα ολοι μαζι θα ειναι καλυτερα.. Ακομα και τωρα ειναι πολλοι αυτοι που σκεφτονται κερδοσκοπικα.. Δεν την βρίσκω υψηλή την τιμή που του είπε, τι να γίνει κάπως πρέπει να βγάλουν λεφτά κι αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δεν την βρίσκω υψηλή την τιμή που του είπε, τι να γίνει κάπως πρέπει να βγάλουν λεφτά κι αυτοί Ναι και στο τελος βγαινουν κατι τετοιοι και λενε οτι δεν εχουν δουλεια ή αναφερουν οτι πανε για ενα μεροκαματο! Υπαρχουν (αν και ελαχιστα) συνεργεια που εχουν χαμηλες τιμες στα λαδια και δεν παιρνουν εργασια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ναι και στο τελος βγαινουν κατι τετοιοι και λενε οτι δεν εχουν δουλεια ή αναφερουν οτι πανε για ενα μεροκαματο! Υπαρχουν (αν και ελαχιστα) συνεργεια που εχουν χαμηλες τιμες στα λαδια και δεν παιρνουν εργασια.. Το ότι κάποιος κάνει κάτι τζάμπα ή σε μια πάρα πολύ χαμηλή τιμή δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αν και όταν βλέπω στο αρχικό ποστ την απαρίθμηση των εργασιών φαίνονται πολλές, οι ουσιαστικές εργατώρες που απαιτήθηκαν ήταν ελάχιστες. Μόνο τα τακάκια και η αλλαγή υγρών φρένων με την εξαέρωση πήρε λίγη ώρα. Όλα τα άλλα είναι πταίσματα (εύκολα/γρήγορα). Εκτός πια αν το accent έχει καμιά ιδιαίτερη δυσκολία στο να αλλάξεις φίλτρα που δεν γνωρίζω. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει στο παρόν φόρουμ με άτομα που αυθαίρετα αξιολογούν το κόστος μιας δουλειάς καθώς η όποια δουλειά έχει μέσα και τεχνογνωσία (την οποία και πληρώνεις). Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως θεωρώ ότι θα μπορούσε να χρεώσει και λιγότερα την εργασία αφού: Δεν του πήρε πολύ χρόνο Είχε κέρδος και από τα ανταλλακτικά αφού αυτός σε καμμιά περίπτωση δεν τα παίρνει στην τιμή που θα τα έπαιρνα εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Αν και όταν βλέπω στο αρχικό ποστ την απαρίθμηση των εργασιών φαίνονται πολλές, οι ουσιαστικές εργατώρες που απαιτήθηκαν ήταν ελάχιστες. Μόνο τα τακάκια και η αλλαγή υγρών φρένων με την εξαέρωση πήρε λίγη ώρα. Όλα τα άλλα είναι πταίσματα (εύκολα/γρήγορα). Εκτός πια αν το accent έχει καμιά ιδιαίτερη δυσκολία στο να αλλάξεις φίλτρα που δεν γνωρίζω. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει στο παρόν φόρουμ με άτομα που αυθαίρετα αξιολογούν το κόστος μιας δουλειάς καθώς η όποια δουλειά έχει μέσα και τεχνογνωσία (την οποία και πληρώνεις). Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως θεωρώ ότι θα μπορούσε να χρεώσει και λιγότερα την εργασία αφού: Δεν του πήρε πολύ χρόνο Είχε κέρδος και από τα ανταλλακτικά αφού αυτός σε καμμιά περίπτωση δεν τα παίρνει στην τιμή που θα τα έπαιρνα εγώ. Ετσι ακριβως! Μιλας με γνωση πανω στο θεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ετσι ακριβως! Μιλας με γνωση πανω στο θεμα.. To όλο service κράτησε 2μιση ώρες στα έξτρα που ξέχασα να αναφέρω μου σταμάτησε το θόρυβο απο την ταμπούρα κατα το άφημα των φρένων (λογικά γρασάρισμα) και μου γράσαρε όλες τις πόρτες . Στα λεφτά του τυπικού πακέτου saervice περιλαμβανόταν αυτό . Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Μου ζήτησε 50 ευρώ έξτρα για silent blocks γνήσια και εργασία μαζί (4τράδα) . Καλή η τιμή; Δεν τα άλλαξα γιατί δεν επίγει και δεν ήμουν έτοιμος να δώσω το 50αρι (ψυχολογικά κυρίως ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Σε peugeot 308 2010 λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, φίλτρο πετρελαίου σε αντιπροσωπία κάπου στα 200€ αν θυμάμαι καλά. Σε volvo v40 2014 λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο πετρελαίου και δεν θυμάμαι αν αλλάξαν και του κλιματισμού, ήταν το σέρβις των 40.000χλμ 270€ επίσης σε αντιπροσωπία. Και φυσικά μην ξεχνάς ότι στον συνεργείο έχεις την εγγύηση ότι όπως και να'χει, ακόμη και αν κάτι πάει στραβά, θα πάρεις λειτουργικό αυτοκίνητο. Καλά μη το λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Και φυσικά μην ξεχνάς ότι στον συνεργείο έχεις την εγγύηση ότι όπως και να'χει, ακόμη και αν κάτι πάει στραβά, θα πάρεις λειτουργικό αυτοκίνητο. Αν το ανοίξεις σπίτι σου το απόγευμα και διαπιστώσεις ότι κάτι σου λείπει, έχεις μία επιπλοκή η περισσεύει καμιά βίδα τι θα κάνεις? Θεωρητικά . Πρακτικά μην είσαι τόσο σίγουρος . Έχω ακούσει περιπτώσεις αντιπροσωπειών που έχουν κάνει λάθος στην εφαρμογή του ιμάντα χρονισμού και πήρε τον κινητήρα στον χέρι ο άνθρωπός . Τώρα στην δικιά μου περίπτωση αυτό δεν με νοιάζει μιας και έχω πλήρης νομική κάλυψη για το αυτοκίνητο και συνήθως με ένα τηλέφωνο απο τον δικηγόρο λύνονται όλα τα κόλπα τους μιας και γνωρίζουν ότι εμένα δεν θα μου στοιχίσει τίποτα οικονομικά να τους τρέχω για χρόνια (λόγο την νομικής κάλυψης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Νορμαλ τιμή για τα ανταλλακτικά. Φυσικά δεν ήταν τπτ τρελών προδιαγραφών και φυσικά δεν έχεις και τέτοιες απαιτήσεις. Θεωρώ πως τα 100ε εργατικά ήταν πολλά. Ακόμη και για αντιπροσωπεία πλέον, που εχουν ρίξει ολοι τις τιμές τους (σχεδόν όλοι) διότι μονο απ'τα συνεργεία βγάζουν μεροκάμματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα