Dare-Devil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πήγα να κάνω service το αμάξι hyundai accent 2003 σε συνεργείο που ασχολείται με αυτά τα αυτοκίνητα.Προγραμματισμένο service:Λάδι Aral bluetronicΦιλτρο λαδιού (mando)Φίλτρο αέρος (mando)Φίλτρο βενζίνηςΜπουζίΥγρα φρένων (άδειασμα το κύκλωμα )Φίλτρο A/C Εξτρα:Τακάκια (mando)Κόστος εργασιών 104 ευρώΚόστος ανταλλακτικών: 109 ευρώΣύνολο 213 ευρώ Υπόψιν η mando είναι ο γνήσιος κατασκευαστής ανταλλακτικών της hyundai .Πολλά ή λίγα τα όσα έδωσα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 το κοστος ανταλλακτικων οκ μου φαινονται , το κοστος εργασιων ειναι καπως υψηλο, θα μπορουσε να σου κοψει ενα 20-30αρικο Το καλητερο ειναι να παιρνεις τα ανταλλακτικα και τα αλλαζεις μονος σου, εγω αυτο κανω, αν ξερεις βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 το κοστος ανταλλακτικων οκ μου φαινονται , το κοστος εργασιων ειναι καπως υψηλο, θα μπορουσε να σου κοψει ενα 20-30αρικο Το καλητερο ειναι να παιρνεις τα ανταλλακτικα και τα αλλαζεις μονος σου, εγω αυτο κανω, αν ξερεις βεβαια Ναι το ίδιο σκεφτόμουν για το κόστος εργασιών . Τα ανταλλακτικά τα ψαξα . Οκ τσίμπησε το λάδι κανα 5ευρώ παραπάνω αλλα όλα τα άλλα είναι οι φθηνότερες τιμες που βρήκα ψάχνοντας . Τα χέρια μου πιάνουν για να αλλάξω τα βασικά αλλα προτιμώ να το πάω σε συνεργείο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 θα μπορουσε να στα αφησει στα 200€ , αλλα γενικα δεν ηταν κακη τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Είναι λογική τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πολλά ή λίγα τα όσα έδωσα ;Για εργασια τα θεωρω πολλα.. Μπορουσε να σου παρει 60ε! Αποδειξη σου εδωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 <p>Σε εγδαρε στην εργασία. Να φανταστώ δεν ηταν καν αντιπροσωπεία αλλα μπάρμπα Μητσος που ξερει απο Χιουντάι</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 <p>Σε εγδαρε στην εργασία. Να φανταστώ δεν ηταν καν αντιπροσωπεία αλλα μπάρμπα Μητσος που ξερει απο Χιουντάι</p> Λιγότερο γδάρσιμο από την αντιπροσωπεία δεν παίζει να του έκανε ο μπαρμπαμήτσος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πολλά ή λίγα τα όσα έδωσα ;Ακομα και τωρα που η κριση εχει μπει καλα στην ζωη μας καποιοι συνεχιζουν τα αλητικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 απλα τα κανεις μονος και γλυτωνεις εργασιακα , η καλητερη λυση , και οσοι δεν ξερουν μπορουν να μαθουν τα βασικα πολυ ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 απλα τα κανεις μονος και γλυτωνεις εργασιακα , η καλητερη λυση , και οσοι δεν ξερουν μπορουν να μαθουν τα βασικα πολυ ευκολα Εγώ ξέρω να φτιάχνω αρκετα πράγματα στο αυτοκίνητό μου ρε αδερφέ... Έχεις εσύ σπίτι σου όμως κατάλληλα εργαλεία, μέσο για να ανυψώσεις το αυτοκίνητο και χώρο? Τα λάδια τι θα τα κάνεις? Στο χώμα που έχεις σπείρει τις ντομάτες σου θα τα ρίξεις? Και φυσικά μην ξεχνάς ότι στον συνεργείο έχεις την εγγύηση ότι όπως και να'χει, ακόμη και αν κάτι πάει στραβά, θα πάρεις λειτουργικό αυτοκίνητο. Αν το ανοίξεις σπίτι σου το απόγευμα και διαπιστώσεις ότι κάτι σου λείπει, έχεις μία επιπλοκή η περισσεύει καμιά βίδα τι θα κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγώ ξέρω να φτιάχνω αρκετα πράγματα στο αυτοκίνητό μου ρε αδερφέ... Έχεις εσύ σπίτι σου όμως κατάλληλα εργαλεία, μέσο για να ανυψώσεις το αυτοκίνητο και χώρο? Τα λάδια τι θα τα κάνεις? Στο χώμα που έχεις σπείρει τις ντομάτες σου θα τα ρίξεις? Και φυσικά μην ξεχνάς ότι στον συνεργείο έχεις την εγγύηση ότι όπως και να'χει, ακόμη και αν κάτι πάει στραβά, θα πάρεις λειτουργικό αυτοκίνητο. Αν το ανοίξεις σπίτι σου το απόγευμα και διαπιστώσεις ότι κάτι σου λείπει, έχεις μία επιπλοκή η περισσεύει καμιά βίδα τι θα κάνεις? 1) Ενα απλο σετ με γαλλικα κλειδια και καστανια + καδενα 2) τον εργοστασιακο γρυλο + τσιμεντολιθους 3) φροντιζω να εχω ολα τα ανταλλακτικα και μετα τα αλλαζω 4) τα παλια λαδια σε μπετονι και τα παω σε χωρο που τα μαζευει ο δημος Εχω αλλαξει απο λαδια, φρενα μεχρι ιμαντα χρονισμου χωρις κανενα θεμα και εχω γλυτωσει πολλα ευρω σε εργασιακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 <p> Ο χρήστης paylidis είπε:<br /> Σε εγδαρε στην εργασία. Να φανταστώ δεν ηταν καν αντιπροσωπεία αλλα μπάρμπα Μητσος που ξερει απο Χιουντάι<br /> <br /> Λιγότερο γδάρσιμο από την αντιπροσωπεία δεν παίζει να του έκανε ο μπαρμπαμήτσος...<br /> <br />κι όμως εχουν ρίξει πολυ τις τιμές τους στην εργασία... Πρόσφατα σε Opel ειδα 30€ +ΦΠΑ η εργατοώρα που δεν ειναι πολλα. Επισης κάποιοι πελάτες εχουν επιπλέον έκπτωση οποτε απλά δε συμφέρει έξω με τέτοια τιμη. Να μου έλεγε σύνολο ενα 60αρι εργατικά θα έλεγα οκ μια χαρα αλλα τωρα το παράκανε. </p><p> </p><p> Άσε που βγαζει κέρδος και απο τα ανταλλακτικα!! Τον εγδαρε όμως λεμε...</p> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 <p> <br /> κι όμως εχουν ρίξει πολυ τις τιμές τους στην εργασία... Πρόσφατα σε Opel ειδα 30€ +ΦΠΑ η εργατοώρα που δεν ειναι πολλα. Επισης κάποιοι πελάτες εχουν επιπλέον έκπτωση οποτε απλά δε συμφέρει έξω με τέτοια τιμη. Να μου έλεγε σύνολο ενα 60αρι εργατικά θα έλεγα οκ μια χαρα αλλα τωρα το παράκανε. </p><p> </p><p> Άσε που βγαζει κέρδος και απο τα ανταλλακτικα!! Τον εγδαρε όμως λεμε...</p> H hyundai ζήτησε για το ίδιο service 340 euro Το συνεργείο που το πήγα είναι πρώην αντιπροσωπεία hyundai . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 H hyundai ζήτησε για το ίδιο service 340 euro Το συνεργείο που το πήγα είναι πρώην αντιπροσωπεία hyundai .Kαι παλι πληρωσες πολλα γιατι εχεις παλιο αυτοκινητο...(δεν το πηγες για να ισχυει η εγγυηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα