KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 αλλη μια αποτυχια του τυρεμπορα που αναιρεθηκε. well done, mr Nadella. 1
torm23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εγώ πήρα μήνυμα από την Sony ότι πρέπει να περιμένω το info για τα upgrade τον Αύγουστο και τα drivers/updates τον...Νοέμβριο.. Δείτε "χρονοδιάγραμμα": http://esupport.sony.com/US/p/os10upgrade.pl Το είδα και εγώ στο laptop μου. Εμένα μάλιστα φοράει τα Windows 7, οπότε απ' ότι κατάλαβα δε θα το υποστηρίξουν καν. Δεν έχει η Microsoft κάποιο τέτοιο εργαλείο που να σου λέει αν υπάρχουν conflicts την ώρα που πας να κάνεις την αναβάθμιση;
Human Soul Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το είδα και εγώ στο laptop μου. Εμένα μάλιστα φοράει τα Windows 7, οπότε απ' ότι κατάλαβα δε θα το υποστηρίξουν καν. Δεν έχει η Microsoft κάποιο τέτοιο εργαλείο που να σου λέει αν υπάρχουν conflicts την ώρα που πας να κάνεις την αναβάθμιση; Dual boot.Αλλά σε laptop με 128 gb ssd και κάτι pages που καλύπτουν 3-8 gb όλο το δίσκο δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν δεν χαλάσω το μηχάνημα..Ή αν βάλω 256 gb ssd.
hasiotis_john Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Φοβερό λειτουργικό, μπράβο τους!Σε Vaio 10ετίας+ , βρήκε όλους τους drivers και όλα κυλάνε νεράκι! 2
smamakis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Όντως απίστευτο είναι... απλα αλλαζεις την περιοχη σε ΗΠΑ απο τον πινακα ελεγχου και φτιαχνει 2
stelrp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πάντα ξεκιναω τις καθαρές εγκαταστάσεις με όλη την δυνατή σχολαστικότητα που με διακρίνει ως προς τα αγορασμενα serial numbers των windows, αγορασμενων προγραμματων, βάζω ονόματα κλπ κλπ. Με το που αρχίζουν τα προβλήματα και αρχίζουν οι επανεγκαταστασεις, τα παίρνει όλα ο ...δ@#€ και αρχίζω τα κόλπα, ειδικά όταν δεν δουλεύουν οι ανακτήσει κωδικών αγορασμενων πραγμάτων. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν π.χ. αλλαχτεί κανας δίσκος ξ μητρική...
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 και η πλακα ειναι οτι το 10 στην ουσια ειναι το 8.1 με το κλασσικο start menu. 4
music_lover Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Βγάλτε όσο χολή θέλετε,η ms είναι κολοσσός και όχι τυχαία. 2
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 καλα ναι, ειναι κολοσσος, στo desktop, στο mobile ομως να δουμε πως θα τα παει το νεο λειτουργικο.. 1
kirileman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 και η πλακα ειναι οτι το 10 στην ουσια ειναι το 8.1 με το κλασσικο start menu. +Notification center -Touch gestures. 1
Exoskeletor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 guys σε οσους εχουν το οποιοδηποτε προβλημα με αναβάθμιση σε win10: 1) κατεβαζουν απο εδω https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 το iso συμφωνα με την γλωσσα εγκαταστασης των windows τους ( οχι απαραιτητα την γλωσσα εμφάνισης που χρησιμοποιουν τωρα, την γλωσσα που ειχε το λειτουργικο οταν γινοταν εγκατασταση) και συμφωνα με την αρχιτεχτονικη του συστήματός τους (Start+R και τρεχτε την εντολη msinfo32 και στο system type θα λεει x86 για 32bit και x64 για 64bit) ή φτιαχνουν usb stick.2) αφερουν οποιοδηποτε extra σκληρο δισκο εχουν εσωτερικο και εξωτερικο. 3) Έχοντας τουλαχιστον 8gb ελευθερα στο δισκο εγκαταστασης,3) ξεκινανε την διαδικασια αναβαθμησης μεσα απο το iso ή usb stick.Αυτα θα λύσουν τα περισσοτερα προβληματα που υπαρχουν με την εγκατασταση. 4
0FAZ0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ...απίστευτος ο κόσμος...(και ο χαρακτήρας μας...που λέει και ο Σωκράτης...)Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν, περαστικά σε μας τους υπόλοιπους!Υ/Γ Μαξιλαράκια, έχει και το ΙΚΕΑ
redcom7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ξερει κανεις εαν μπορω να τα βαλω σε usb ωστε να bootαρω απο εκει και να τα δοκιμασω ... ??? υπαρχει καποιο λινκ ??
0FAZ0 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ξερει κανεις εαν μπορω να τα βαλω σε usb ωστε να bootαρω απο εκει και να τα δοκιμασω ... ??? υπαρχει καποιο λινκ ?? Εχμ... είσαι το σχόλιο 27...Στο 25, υπάρχει αυτό που ζητάς... 1
leo06 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ξερει κανεις εαν μπορω να τα βαλω σε usb ωστε να bootαρω απο εκει και να τα δοκιμασω ... ??? υπαρχει καποιο λινκ ?? δεν νομίζω να γίνεται αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα