Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ είχα γνήσια τα 7 και είχα βάλει τα 8,1 από τον θείο...! τώρα για να τα έχω κανονικά έβαλα τα 10.όμως δεν τρελαίνομαι με τίποτα και άμα είχα γνήσια 8.1 άνετα θα τα έβαζα πάλι.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Windows 7 64bit ειναι κορυφη και είναι δυσκολο να τα αλλαξεις,πρεπει να βγαλουν κατι πολύ καλυτερο από αυτα

• Like 1
Δημοσ.

Ανοιξε το "Disk Cleanup" (από το search να μην ψαχνεις) και επέλεξε "CleanUp System Files". Εκεί επιλέγεις τα Windows Old και ξεκινας το cleanup​​

το ανοιξα αλλα πως επιλεγουμε τον συγκεκριμενο φακελο;

Δημοσ.

το ανοιξα αλλα πως επιλεγουμε τον συγκεκριμενο φακελο;

επέλεξε Εκκαθάριση αρχείων συστήματος 

• Like 1
Δημοσ.

Watch out: A dangerous Windows 10 scam is being circulated online

According to Cisco’s Talos Group, scammers impersonating Microsoft have begun sending out emails informing individuals that they are eligible to upgrade to Windows 10. The email appears to come from an official Microsoft address, [email protected], adding to its authenticity, but don’t be fooled — Microsoft isn’t going to send you an email with Windows 10 as the attachment.

https://www.yahoo.com/tech/s/watch-dangerous-windows-10-scam-being-circulated-online-213046912.html

Δημοσ.

Windows 7 64bit ειναι κορυφη και είναι δυσκολο να τα αλλαξεις,πρεπει να βγαλουν κατι πολύ καλυτερο από αυτα

Όλα κι όλα, για να πούμε την αλήθεια, όσο καλά και να είναι τα 7, τα 8.1 σε performance είναι καλύτερα. 

• Like 1
Δημοσ.

μολις βγαλανε, το Windows 10.

• Like 3
Δημοσ.

Θεωρώ τα 10 ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η Microsoft τα τελευταία 15 χρόνια. Βάλτε τα άφοβα, πολύ σταθερά και φυσικά πετάνε.

Δημοσ.

Mετα απο την αναβαθμιση στα 10 το μονο αρνητικο που εχω εντοπισει ειναι οτι τα randoms του ssd 840 pro εχουν καταποντιστει!Στα read write ειμαι πιο πανω απο το magician αλλα τα randoms ειναι δραμα. :P

Ακριβως τα μισα ενω πριν ειχα φουλ.

Τα drivers του sata και του chipset ειναι χαλια ακομη...ελπιζω να στρωσουν.

Δημοσ.

Θεωρώ τα 10 ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η Microsoft τα τελευταία 15 χρόνια. Βάλτε τα άφοβα, πολύ σταθερά και φυσικά πετάνε.

Από που το συμπεραίνεις??

από το marketing της MS από τα spech από την ιδία χρήση??Πότε πρόλαβες

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ημερομηνία λήξης για τα 10; Αν τα κατεβάσω θα τα έχω για πάντα ή για κάποιο χρονικό διάστημα δωρεάν και μετά θα πρέπει να πληρώσω για να τα αγοράσω;

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Αsus T100 έχει γνήσια win 8.1 x32bit αν κατεβάσω το iso για win 10 x32bit και το εγκαταστήσω σε άλλο pc(HDMI STICK PC) χρησιμοποιώντας το κλειδί από το λαπτάκι θα έχω πρόβλημα? έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι τέτοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...