Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,

έχω το TP-LINK TD-W8970 ΟΧΙ το ΑΝΕΧ-Β pstn γραμμή αλλα με τις τρεις κεραίες , ολλα οκ μέχρι που εκAνα αναβάθμιση στο firmware και εβαλα το
TD-W8970_V1_140613

τρώει σκαλώματα δεν μπαίνει στις ρυθμίσεις εύκολα,μετα απο καμπωσα restart  κτλπ,θα μπορουσε κάποιος να μου στείλει την σελιδα με το σωστό firmware?εγω κατεβασα απο εδω το τελευτεο

http://www.tp-link.com/en/search/?exact=1&q=TD-W8970

αλλα εκει απικονζει το  μαραφετι  με τις 2 κεραιες εμενα ειναι με τις τρεις οπως ειπα!λεπτομερειες για το μοντεμ-ρουτερ

MODEL TD-W8970

S/N:2144278002574

V:1.2

post-38255-0-36979500-1438348800_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλο μηνα...

μια μικρη βοηθεια παρακαλω???μπαινει στο ιντερνετ δουλευει ΑΛΛΑ....με πεταει απο το ιντερνετ  restart 2-3 φορες,αργει να αναγνωρίσει το πισι μου το δικτυο κτλπ...γενικα δυσλειτουργεί!

πιστεύεται οτι το φιρμ που εβαλα ειναι το καταλληλο??(

και αν οχι επειδή εγωστραβοθηκε και μετ απο γκουκλαρισμα παντα στο ιδιο καταλήγω μηπως θα μπορουσε καποιος να μου υποδείξει πιο ειναι?

Δημοσ.

Οκ...αυτο εκανα ,αυτο εβαλα,απλα ηθελα επιβεβαίωση ,μαλλον εγινε λαλακια οταν περνουσα το φιρμ,Χρονη ευχαριστω για την απαντηση ,το πηγα απο εκει που το πηρα για αντικατασταση,θα το τσεκαρει και θα μου πει...

π.σ

Μάλλον αλαξε το μοντελο και βγαίνει με 2 κεραίες .

Δημοσ.

κ εγω το v1 εχω με το τελευταιο 140613 κ δεν εχει προβληματα

ξαναπερνα το

υγ

περα απο τα official firmware υπαρχει καποιο αλλο που μπορουμε να περασουμε? διαβασα καπου οτι το ρουτερακι ειναι κ vdsl αλλα κλειδωμενο

Δημοσ.

Redshift το ξαναπερασα το 140613 και τοτε ειναι που εφαγε καλο σκάλωμα ,δεν ξερω γιατι,τεσπα...το πηγα στο  παμπλικ και μου εκαναν αντικατασταση,θα βαλω ενα 25ri παραπανω για το TP-Link TD-W9980 Wireless Dual Band,οσο για το  αν εχει αλλο φιρμ περα τις το official δεν ξερω κατι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...