SonicAI Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Χαλασε πριν κατι μερες το adsl splitter που μου εδωσε η forthnet και αναγκαστηκα να παω να δωσω 5 ευρω για να παρω καινουριο απο το πλαισιο (turbo-x, http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/accessories/Turbo-X-Splitter-ADSL-ISDN-F10B-FX-US04-I1.htm).Με το παλιο splitter ειχα 5.00 mbps ταχυτητα περιπου, τωρα με το καινουριο εχω 0.50 mbps ταχυτητα. Ξερετε πως μπορω να το φτιαξω;
predatorisback Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τι γραμμη εχεις? To splitter που εχεις βαλει ειναι για ISDN γραμμη και οχι για κλασσικη PSTN.
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 επισης τοσα σπλιττερ turbo x πηγες και πηρες.ελεος το πλαισιο.ελεος .β.τσεκαρε αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω. 1
mitsus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Επισης ελεγξε μηπως το συνδεσες αναποδα. Δηλ. Το router στην θυρα phone και το τηλ στην θυρα dsl-router
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 νομιζω αν μπει αναποδα παιζει και να μην συγχρονισει κιολας.πρεπει να ειναι πολυ καλη γραμμη ή το splitter χαλια για να αφησει να περασουν συχνοτητες και να συγχρονισει..το ιδιο αμα μπει και φιλτρο πριν το adsl.
mitsus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Πολυ σωστα, αλλα μου εχει τυχει και αυτο πολλες φορες
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 το εχω πετυχει και εγω και με splitter αλλα και με φιλτρο πριν το adsl.αν εχει καλη γραμμη ή το φιλτρο ειναι λιγο για πεταμα μπορει να δεις να συγχρονισει το ρουτερ αλλα με κατι attenuation 70+ οποτε λες κατι παει λαθος.ο ts δεν μας ειπε τελικα τι φταιει. αλλα απλα ελεος.εχω σιχαθει το πλαισιο.πας να παρεις κατι και το 90 τις 100 ειναι turbo x>εψαχνα να βρω Κουτι για 2,5 εξωτερικο και ολα turbo x.power banks turbo x.θα μου πεις τι κινεζικο τι turbo x>ναι το ξερω αλλα προτιμω να δω να γραφει πανω κινεζικα παρα turbo x και να βλεπεις να προσπαθουν να σε πεισουν οτι ειναι μια χαρα.αλλα καi splitter turbo x.give me a break.αν ο φιλος πηρε λαθος splitter και δεν μπορει να το αλλαξει και μενει πουθενα προς χαλανδρι κτλ ευχαριστω να του χαρισω εγω ενα adsl over pstn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα