Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Εχω μια ιστοσελιδα και θελω να βαλω διαφημισεις. Η ιστοσελιδα μου ειναι wordpress και ο κωδικας των διαφημισεων σε java scipt. Πως θα "εκτελεσω" τον κωδικα αυτον σε μια σελιδα wordpress ?

Για να γινω πιο συγκεκρημενος, ενας απο τους κωδικες ειναι:

<script type="text/javascript">
var var1 = "300";
var var2 = "250";
var var3 = "300x250";
var var4 = "20260";
var var5 = "933526d917e9642b5d9a38f215a23b5a";
</script><script type="text/javascript" src="//cdn.adshexa.com/show_ads.php"></script>

Δημοσ.

Αν το έχεις στήσει σε Wordpress.COM απαγορεύεται να βάλεις οποιαδήποτε διαφήμιση.

Αν το έχεις στήσει σε Self hosted Wordpress απλά αντιγράφεις τον κώδικα στα σημεία που θες , υπάρχουν plugins ή θα το βρεις έτοιμο ακόμα και σε κάποια themes options.

Δημοσ.

Αν το έχεις στήσει σε Wordpress.COM απαγορεύεται να βάλεις οποιαδήποτε διαφήμιση.

Αν το έχεις στήσει σε Self hosted Wordpress απλά αντιγράφεις τον κώδικα στα σημεία που θες , υπάρχουν plugins ή θα το βρεις έτοιμο ακόμα και σε κάποια themes options.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση :) Εχω 2 sites, το ενα ειναι wordpress.com(αρα δεν γινεται να βαλω διαφημισεις) και το αλλο το εκανα με Html και CSS με το χερι για να πειραματιζομαι που και που. Προφανως εκει μπορω να το κανω ετσι ? Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω java script. Μηπως ξερεις tutorial για αυτο το σκοπο ??

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...