Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανερχομαι με ενα πιθανο προβλημα για το τροφοδοτικο...Δεν μου εχει προκαλεσει ποτε τιποτα απλα ειναι το μονο hardware μεσα στοσ υστημα που ακουγεται αρκετα..Μολις μπω σε παιχνιδι αρχιζει και ακουγεται αρκετα σε σχεση με την gpu....Εχει σηκωσει απο απαιτητικες gpu 970/390 και 980 απλα ειναι φυσιολογικο να κανει τοσο θορυβο ή ζοριζεται για να τροφοδοτησει το συστημα...Δεν ειναι Coil Whine

Και το δικό μου αρχίζει και ακούγεται που είναι 6.5 χρονών. Μετά την πάροδο 5-6 χρόνια χάνουν κάποια αποδοτικότητα και γενικά εν μέρη την αξιοπιστία τους. Ένα από τα συμπτώματα της παλαιότητας, ίσως το πιο συχνό είναι ο θόρυβος του ανεμιστήρα. Η άποψή μου είναι να πάρεις ένα καινούργιο και το silverstone να το κρατήσεις για backup.

Επίσης ένας άλλος λόγος για αλλαγή είναι ότι τα καλά και ποιοτικά τροφοδοτικά σήμερα, είναι modular (είτε semi, είτε full) κάτι που δεν είναι το δικό σου.

Τέλος υπάρχουν τροφοδοτικά με μεγαλύτερο efficiency που διαχειρίζονταο πολύ καλύτερα το ρεύμα.

ΥΓ: και εγώ σε αναζήτηση τοφοδοτικού είμαι  :)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το efficiency που λες δεν ειναι ασχημο εχει >80% απλα καποια στιγμη θελει αλλαγη...Το θεμα ειναι σε full load πρεπει να ακουγεται ενα σωστο τροφοδοτικο ή οχι;

Μηπως τα εχει παιξει ο ανεμιστηρας του και θελει αλλαγη; Να δοκιμασω οταν λειτουργει να τον σταματησω για να δω αν φταιει αυτος

Δημοσ.

Το efficiency που ανφέρεις δε το λες και καλό, υπάρχουν άλλα με πολύ καλύτερο τα οποία αποδίδουν πολύ καλύτερα. Αν υπολογίσεις ότι αυτό το 20% χάνεται συν του τι τραβάει το μηχάνημα σου όλα αυτά τα χρόνια όπως και να το κάνουμε ένα ζόρι το έχει φάει. Μπορεί και να την έχει ακούσει. Πάντως εγώ θα πρότεινα τώρα που είναι νωρίς και έχεις την υποψία να το αλλάξεις και να μην έχεις θέματα.

Δημοσ.

Ωραια σε τι κοιταω λοιπον αναλογης και καλυτερης ποιοτητας μεχρι 700-750W; Με ενδιαφερει να εχει καλο efficiency να ειναι αθορυβο και γενικα ποιοτικο....

Το δικο μου ποσο πιανει αν το πουλησω;

Δημοσ.

Για καινουργιο γυρω στα 120e και μεταχειρισμενο γυρω στα 80e.....Ποιες οι βασικες διαφορες ομως οσο ανεβαινουμε σε τιμη;(διαρκεια εγγυησης-ποιοτητα);

Δημοσ.

Εφόσον διαθέτεις τέτοιο ποσό για μένα πήγαινε σε αυτό και θα ξεχάσεις να ξαναπάρεις τροφοδοτικό:

Source.png Πηγή: EVGA

Τα βασικά ναι αυτά είναι και ουσιαστικά μεγαλύτερο effeciency.

Δημοσ.

Αν πας σε EVGA πήγαινε στα G2 (7 χρόνια εγγύηση) που είναι καινούργια και αθόρυβα. Το 750άρι (10 χρονια εγγύηση) δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...