Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 7-8 χρονια εχω αυτο και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα θεμα http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review

Κανω σκεψεις για να προβω σε αγορα καινουργιου..Αξιζει η αλλαγη και ποιο προτεινετε; Φυσικα να ειναι καλυτερο απο αυτο και αν γινεται με καλυτερο efficiency....

Ίδια κυβικά με το υπάρχον που έχεις + 5 χρόνια εγγύηση + 80 Plus Gold + καλή τιμή.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=41511&cat=17

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω και 7-8 χρονια εχω αυτο και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα θεμα http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review

Κανω σκεψεις για να προβω σε αγορα καινουργιου..Αξιζει η αλλαγη και ποιο προτεινετε; Φυσικα να ειναι καλυτερο απο αυτο και αν γινεται με καλυτερο efficiency....

Εγώ δεν κατάλαβα αφού δεν έχεις πρόβλημα γιατί θες να το αλλάξεις ;
  • Like 1
Δημοσ.

Βρε δεν εχω προβλημα απλα ελεγα αν εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια στα τροφοδοτικα μηπως επρεπε να το αλλαξω....Για χρηματα προς διαθεση δεν ξερω ποσο πιανει και το δικο μου που θα πουλησω.....Ελεγα για καποιο γυρω στα 150e-170e που θα το εβρισκα απο τις αγγελιες σφραγισμενο η με λιγη χρηση κανα 120-130αρι...

Δημοσ.

Βρε δεν εχω προβλημα απλα ελεγα αν εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια στα τροφοδοτικα μηπως επρεπε να το αλλαξω....Για χρηματα προς διαθεση δεν ξερω ποσο πιανει και το δικο μου που θα πουλησω.....Ελεγα για καποιο γυρω στα 150e-170e που θα το εβρισκα απο τις αγγελιες σφραγισμενο η με λιγη χρηση κανα 120-130αρι...

Δεν ειναι μονο οτι βελτιωνονται οι τροποι κατασκευης των τροφοδοτικων,να μην κρυβομαστε εδω οι πιο πολλοι ειμαστε τεχνολαγνοι,θα βαλουν καποια στιγμη και ενα ωραιο τροφοδοτικο σε review εδω στο ινσομνια,επειδη μας αρεσει να δοκιμαζουμε νεα τεχνολογια,θα το παρουμε.Σιγα μην κρατησω 10 χρονια hardware ,οσο καλο και να ειναι αυτο. :devil: Οποιος εχει εστω μια φορα κρατησει κατι πανω,βαρια βαρια,απο 4 χρονια να μας το πει.  :P 

• Like 2
Δημοσ.

Οποιος εχει εστω μια φορα κρατησει κατι πανω,βαρια βαρια,απο 4 χρονια να μας το πει.  :P

Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο Liteon SK-7100 το οποίο αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει κάπου στο 1995-97...

Το τροφοδοτικό μου corsair HX-750W έχει ήδη κλείσει 5,5 χρόνια...

Τα Logitech Z5500 παίζουν από το 2009...

and so goes on....

Και ας μην σου πω από πότε έχω το αμάξι μου....(ίσως και να μην είχες συλληφθεί ακόμα....) :P

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια να σας ρωτησω λιγο . Ξερετε που μπορω να βρω evga supernova 750 g2 ( εντος Ελλαδα παντα γιατι δεν θελω τρεχαματα με τελωνεια κλπ ) ? Την ειχε στο skroutz αλλα εδω και 2 μηνες περιπου σταματησε η πωληση της στα μαγαζια του skroutz .

Ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρώτα καλύτερα στην ενότητατα πόσο να αγοράσω να πουλήσω γιατί δε ξέρω τιμές για να σε διαφωτίσω για τη συγκεκριμένη εταιρεία και τι μεταπώληση έχει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επανερχομαι με ενα πιθανο προβλημα για το τροφοδοτικο...Δεν μου εχει προκαλεσει ποτε τιποτα απλα ειναι το μονο hardware μεσα στοσ υστημα που ακουγεται αρκετα..Μολις μπω σε παιχνιδι αρχιζει και ακουγεται αρκετα σε σχεση με την gpu....Εχει σηκωσει απο απαιτητικες gpu 970/390 και 980 απλα ειναι φυσιολογικο να κανει τοσο θορυβο ή ζοριζεται για να τροφοδοτησει το συστημα...Δεν ειναι Coil Whine

Δημοσ.

Παιδια να σας ρωτησω λιγο . Ξερετε που μπορω να βρω evga supernova 750 g2 ( εντος Ελλαδα παντα γιατι δεν θελω τρεχαματα με τελωνεια κλπ ) ? Την ειχε στο skroutz αλλα εδω και 2 μηνες περιπου σταματησε η πωληση της στα μαγαζια του skroutz .

Ευχαριστω

Γιατί δεν το παίρνεις κατευθείαν από evga Europe?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...