BabisTs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εδω και 7-8 χρονια εχω αυτο και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα θεμα http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review Κανω σκεψεις για να προβω σε αγορα καινουργιου..Αξιζει η αλλαγη και ποιο προτεινετε; Φυσικα να ειναι καλυτερο απο αυτο και αν γινεται με καλυτερο efficiency.... Ίδια κυβικά με το υπάρχον που έχεις + 5 χρόνια εγγύηση + 80 Plus Gold + καλή τιμή. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=41511&cat=17 1
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Inler πόσα σκέφτεσαι να δώσεις; Τι σκέφτεσαι να βάλεις από hardware αργότερα;
TEOKOS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εδω και 7-8 χρονια εχω αυτο και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα θεμα http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review Κανω σκεψεις για να προβω σε αγορα καινουργιου..Αξιζει η αλλαγη και ποιο προτεινετε; Φυσικα να ειναι καλυτερο απο αυτο και αν γινεται με καλυτερο efficiency.... Εγώ δεν κατάλαβα αφού δεν έχεις πρόβλημα γιατί θες να το αλλάξεις ; 1
Inler Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Βρε δεν εχω προβλημα απλα ελεγα αν εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια στα τροφοδοτικα μηπως επρεπε να το αλλαξω....Για χρηματα προς διαθεση δεν ξερω ποσο πιανει και το δικο μου που θα πουλησω.....Ελεγα για καποιο γυρω στα 150e-170e που θα το εβρισκα απο τις αγγελιες σφραγισμενο η με λιγη χρηση κανα 120-130αρι...
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Βρε δεν εχω προβλημα απλα ελεγα αν εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια στα τροφοδοτικα μηπως επρεπε να το αλλαξω....Για χρηματα προς διαθεση δεν ξερω ποσο πιανει και το δικο μου που θα πουλησω.....Ελεγα για καποιο γυρω στα 150e-170e που θα το εβρισκα απο τις αγγελιες σφραγισμενο η με λιγη χρηση κανα 120-130αρι... Δεν ειναι μονο οτι βελτιωνονται οι τροποι κατασκευης των τροφοδοτικων,να μην κρυβομαστε εδω οι πιο πολλοι ειμαστε τεχνολαγνοι,θα βαλουν καποια στιγμη και ενα ωραιο τροφοδοτικο σε review εδω στο ινσομνια,επειδη μας αρεσει να δοκιμαζουμε νεα τεχνολογια,θα το παρουμε.Σιγα μην κρατησω 10 χρονια hardware ,οσο καλο και να ειναι αυτο. Οποιος εχει εστω μια φορα κρατησει κατι πανω,βαρια βαρια,απο 4 χρονια να μας το πει. 2
tarantules Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Οποιος εχει εστω μια φορα κρατησει κατι πανω,βαρια βαρια,απο 4 χρονια να μας το πει. Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο Liteon SK-7100 το οποίο αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει κάπου στο 1995-97... Το τροφοδοτικό μου corsair HX-750W έχει ήδη κλείσει 5,5 χρόνια... Τα Logitech Z5500 παίζουν από το 2009... and so goes on.... Και ας μην σου πω από πότε έχω το αμάξι μου....(ίσως και να μην είχες συλληφθεί ακόμα....) 3
Ratata Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Παιδια να σας ρωτησω λιγο . Ξερετε που μπορω να βρω evga supernova 750 g2 ( εντος Ελλαδα παντα γιατι δεν θελω τρεχαματα με τελωνεια κλπ ) ? Την ειχε στο skroutz αλλα εδω και 2 μηνες περιπου σταματησε η πωληση της στα μαγαζια του skroutz . Ευχαριστω
Inler Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αυτο αξιζει-ειναι καλυτερο απο δικο μου; http://www.silverstonetek.com/legacy.php?area=en&model=ST85F-G-E&tno=2
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εγώ μια χαρα το βλέπω. Σε τι τιμή το βρίσκεις;
Inler Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ειναι πακετο μαζι με αλλα πραγματα αλλα γυρω στα 40e....Το δικο μου ποσο περιπου πιανει http://www.cnet.com/products/silverstone-olympia-series-op750-power-supply-750-watt/
La_MoRt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ρώτα καλύτερα στην ενότητατα πόσο να αγοράσω να πουλήσω γιατί δε ξέρω τιμές για να σε διαφωτίσω για τη συγκεκριμένη εταιρεία και τι μεταπώληση έχει.
Inler Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Επανερχομαι με ενα πιθανο προβλημα για το τροφοδοτικο...Δεν μου εχει προκαλεσει ποτε τιποτα απλα ειναι το μονο hardware μεσα στοσ υστημα που ακουγεται αρκετα..Μολις μπω σε παιχνιδι αρχιζει και ακουγεται αρκετα σε σχεση με την gpu....Εχει σηκωσει απο απαιτητικες gpu 970/390 και 980 απλα ειναι φυσιολογικο να κανει τοσο θορυβο ή ζοριζεται για να τροφοδοτησει το συστημα...Δεν ειναι Coil Whine
La_MoRt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Κάτσε γιατί έχω χαθεί με όλο αυτό το θέμα, τελικά ποιο τροφοδοτικό έχεις τώρα;
achilles_g_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παιδια να σας ρωτησω λιγο . Ξερετε που μπορω να βρω evga supernova 750 g2 ( εντος Ελλαδα παντα γιατι δεν θελω τρεχαματα με τελωνεια κλπ ) ? Την ειχε στο skroutz αλλα εδω και 2 μηνες περιπου σταματησε η πωληση της στα μαγαζια του skroutz . Ευχαριστω Γιατί δεν το παίρνεις κατευθείαν από evga Europe?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα