Stavrakas.rtm15 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 καλημέρα παιδιά.. ξέρω ότι μάλλον δεν υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα απο εδώ μέσα για το messenger... θα εκτιμούσα όμως πολύ αν μου απαντουσατε στο συγκεκριμένο ερώτημα μου.... η αν γνωρίζεται σε πιο αλλο φόρουμ πρέπει να απευθυνθώ..... θελω να μάθω πως λειτουργεί το messenger στην εξής φάση... έχω μια φίλη που ενώ δείχνει ότι ήταν ενεργός πριν κάποια ώρα τα εικονίδια πάνω δεξιά. δηλαδή του τηλεφώνου και τις βιντεοκλησης είναι ενεργά. αλλά όταν πήγαινω στην λίστα με τα ονόματα.. συνήθως έχει και εκεί ένα εικονίδιο του τηλεφώνου που είναι ενεργό.. αλλά σε αυτήν δεν είναι... το έψαξα πολύ και δεν μπορώ να βρω πως το κάνει..... μια μέρα τις έστελνα μηνύματα και ήταν όλα μπλε τσ εικονίδια και μου έλεγε ότι παραδόθηκαν τα μηνύματα ξαφνικά γίνεται πάλι το ίδιο και σταματάνε να πηγαίνουν τα μηνύματα. ξέρει κάνει πως το κάνει αυτό; .. λογικά πρέπει να ειναι κάποια άλλη εφαρμογή γιατί όταν έγινε αυτό.. η ίδια δεν μπήκε μέσα από το φβ για να το κάνει έγινε ενώ ήταν ανενεργη.....
dali13gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Απλά δεν είναι συνδεδεμένη στο internet όταν δεν πάνε τα μηνύματα.
Stavrakas.rtm15 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απαντηση σου.... λογικά μάλλον έτσι είναι όταν κάποιος δεν είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ.. αλλά δεν θα έπρεπε να είναι και ανενεργά τα εικονίδια του τηλεφώνου η τις βιντεοκλησης..... εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με κάποιο bugs του φβ.. και επειδή δεν έχει κάνει update το messenger φαίνεται ότι λείπει..αλλά δεν λείπει.. απλά έχει βάλει την εφαρμογή να λειτουργεί στο background.. .. αλλά δεν έχει κλειστό το ίντερνετ... σίγουρα.... παντός να σε καλα σε ευχαριστώ και πάλι
iMarilina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απαντηση σου.... λογικά μάλλον έτσι είναι όταν κάποιος δεν είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ.. αλλά δεν θα έπρεπε να είναι και ανενεργά τα εικονίδια του τηλεφώνου η τις βιντεοκλησης..... εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με κάποιο bugs του φβ.. και επειδή δεν έχει κάνει update το messenger φαίνεται ότι λείπει..αλλά δεν λείπει.. απλά έχει βάλει την εφαρμογή να λειτουργεί στο background.. .. αλλά δεν έχει κλειστό το ίντερνετ... σίγουρα.... παντός να σε καλα σε ευχαριστώ και πάλι Υπάρχει και τρόπος να φαίνεσαι ανενεργός σε κάποιους χρήστες χωρίς να είναι κλειστό το messenger.
Stavrakas.rtm15 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Γειά σου marillina!!! .... . αχ μην μου λες τέτοια... ξέρεις πως γίνεται αυτό;;;... αν και να σου πω την αλήθεια την βαρέθηκα. υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιες.. και πιο καλύτερες ... δεν θα κάτσω να σκάσω... σε ευχαριστώ παντός... αν θες μπορείς να μου πεις... μπορεί να το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή και εγώ στο μέλλον ....ίσως να γινεται με κάποια εφαρμογή...αν και δεν πιστεύω να το έχει κάνει γιατί δεν ξέρει από τεχνολογία...έτσι μου λέει τουλάχιστον... καλημέρα.. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από Stavrakas.rtm15
iMarilina Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Γειά σου marillina!!! .... . αχ μην μου λες τέτοια... ξέρεις πως γίνεται αυτό;;;... αν και να σου πω την αλήθεια την βαρέθηκα. υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιες.. και πιο καλύτερες ... δεν θα κάτσω να σκάσω... σε ευχαριστώ παντός... αν θες μπορείς να μου πεις... μπορεί να το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή και εγώ στο μέλλον ....ίσως να γινεται με κάποια εφαρμογή...αν και δεν πιστεύω να το έχει κάνει γιατί δεν ξέρει από τεχνολογία...έτσι μου λέει τουλάχιστον... καλημέρα.. χαχαχαχα καλά το κατάλαβα. Κοίτα δεν θέλει και κανα technology wizard, βασικά εγώ έχω μια εκνευριστική μαμά από το σχολείο του γιου μου η οποία όλο με παίρνει τηλέφωνα από τότε που με γνώρισε και μου στέλνει όλη την ώρα μέσσετζερ, (μη ρωτάς άστο πολύ γέλιο) και την έκλεισα από το κινητό να φαίνομαι offline πανεύκολο είναι. Τώρα βέβαια μην την πάρω την κοπέλα στο λαιμό μου, μπορεί να μην έχει καλή σύνδεση, ποιός ξέρει.
Stavrakas.rtm15 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 καλημέρα... χαχαχαχαχαχαχα.... ναι δυστυχώς έχει και τέτοιες καταστάσεις το messenger άσε... παντός καλά έκανες... έχεις και εσύ με τα δικά σου θέματα να ασχοληθείς... αν και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίζες την θέση σου.. ..γνώμη μου .... γενικα όλες οι γυναίκες το έχετε αυτό .. δηλαδή να προτιμάτε να το αφήνετε έτσι..χωρίς να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους..αχχχχ γυναίκες... μιλάω γενικά έτσι... απλά συνήθως όλες έτσι κάνετε... υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις του κανόνα πάντα... ελπιζω να μην παρεξήγησεις.. μιλάω για άλλες κοπέλες που δεν ξέρουν τι θέλουν.... .. όσο για το θέμα μας... μήπως εννοείς ότι πας από τις συνομιλίες και πατάς την ρύθμιση για να μην φαίνεσαι ορατή;; ... επειδή το έκανε και μια φίλη μου παλιά αυτό.. στο messenger σε δείχνει και πάλι ενεργό το έχω δοκιμάσει.. εκτός αν το φβ που έχει αλλάξει τώρα σου δίνει και άλλες δυνατοτητες... θα το δω... δηλαδή ενώ είσαι ενεργή να μην φαίνεσαι σε μένα ορατή δηλαδή ότι λείπεις πχ 12 λεπτά και να είσαι μέσα... και να φαίνεσαι σε κάποιους άλλους που θες εσύ ενεργή ... δηλαδή να φτιάξεις μια λίστα.... μέσα από το ταμπλετ το έχω δει αυτό... δεν πιανει.. ίσως από το pc.... θα το δω..... παντός σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ να σε καλα.... καλη συνεχεία στην ημέρα σου...το περίεργο είναι για να γίνει αυτο δεν πρέπει να μπεις μέσα για να ξανα ενεργοποιησει την δυνατότητα αυτή.... γιατι μια μέρα όπως λέω και πιο πάνω... ενώ τις έστελνα μηνύματα και ήταν όλα ενεργά. ξαφνικά σταματάνε να παραδίδονται τα μηνύματα μου και να γίνεται πάλι ίδιο να είναι ενεργά τα εικονίδια εκτός του εικονίδιο που είναι στην λίστα με τα ονόματα.. του τηλ δηλαδή.... σαν να κλείνει το ίντερνετ.... πρέπει να είναι κάποιο κολπάκι που της είπαν κάποιοι έξυπνοι. πφφφφ.. τέλος παντός.... δεν βαριέσαι καλά να είμαστε και υγεία να έχουμε οποίος θέλει μένει και όποιος θέλει φεύγει... σωστά;....
iMarilina Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 καλημέρα... χαχαχαχαχαχαχα.... ναι δυστυχώς έχει και τέτοιες καταστάσεις το messenger άσε... παντός καλά έκανες... έχεις και εσύ με τα δικά σου θέματα να ασχοληθείς... αν και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίζες την θέση σου.. ..γνώμη μου .... γενικα όλες οι γυναίκες το έχετε αυτό .. δηλαδή να προτιμάτε να το αφήνετε έτσι..χωρίς να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους..αχχχχ γυναίκες... μιλάω γενικά έτσι... απλά συνήθως όλες έτσι κάνετε... υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις του κανόνα πάντα... ελπιζω να μην παρεξήγησεις.. μιλάω για άλλες κοπέλες που δεν ξέρουν τι θέλουν.... .. όσο για το θέμα μας... μήπως εννοείς ότι πας από τις συνομιλίες και πατάς την ρύθμιση για να μην φαίνεσαι ορατή;; ... επειδή το έκανε και μια φίλη μου παλιά αυτό.. στο messenger σε δείχνει και πάλι ενεργό το έχω δοκιμάσει.. εκτός αν το φβ που έχει αλλάξει τώρα σου δίνει και άλλες δυνατοτητες... θα το δω... δηλαδή ενώ είσαι ενεργή να μην φαίνεσαι σε μένα ορατή δηλαδή ότι λείπεις πχ 12 λεπτά και να είσαι μέσα... και να φαίνεσαι σε κάποιους άλλους που θες εσύ ενεργή ... δηλαδή να φτιάξεις μια λίστα.... μέσα από το ταμπλετ το έχω δει αυτό... δεν πιανει.. ίσως από το pc.... θα το δω..... παντός σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ να σε καλα.... καλη συνεχεία στην ημέρα σου...το περίεργο είναι για να γίνει αυτο δεν πρέπει να μπεις μέσα για να ξανα ενεργοποιησει την δυνατότητα αυτή.... γιατι μια μέρα όπως λέω και πιο πάνω... ενώ τις έστελνα μηνύματα και ήταν όλα ενεργά. ξαφνικά σταματάνε να παραδίδονται τα μηνύματα μου και να γίνεται πάλι ίδιο να είναι ενεργά τα εικονίδια εκτός του εικονίδιο που είναι στην λίστα με τα ονόματα.. του τηλ δηλαδή.... σαν να κλείνει το ίντερνετ.... πρέπει να είναι κάποιο κολπάκι που της είπαν κάποιοι έξυπνοι. πφφφφ.. τέλος παντός.... δεν βαριέσαι καλά να είμαστε και υγεία να έχουμε οποίος θέλει μένει και όποιος θέλει φεύγει... σωστά;.... Ναι είπες εξυπνάδα τώρα. Επειδή οι άντρες δεν κρύβονται ποτέ να πουνε αμα θέλουν να διακόψουν. Ότι ναναι. 1
Stavrakas.rtm15 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 καλημέρα Merilina... λυπάμαι που το πήρες ετσι στραβά το θέμα.. αλλά μιλούσα γενικά και είπα ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις του κανόνα για το κάθε ένα ξεχωριστά .. εννοώντας εσένα γιατί δεν σε γνωρίζω καθόλου. ... ανέφερα βέβαια τι θα ήταν καλό να πράξεις στην συγκεκριμένη περίπτωση που μου είπες... αλλά αυτό εξαρτάται από σένα την ίδια πως θα το διαχειριστέις το θεμα ... σαφώς και οι άντρες δεν πάνε πίσω... .συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.. απλά στην δική μου ζωή... μου έχουν τύχει καταστασεις που πάντα εγω την πληρώνω την νύφη.. ίσως γιατι τυχαίνει να μην μοιάζω τόσο πολυ σε αυτούς που λες.... αλλά έτσι είναι η ζωή... σκληρή πολύ... γιατι τα δίνεις όλα και στο τέλος δεν περνεις τίποτα πάρα μόνο πόνο και θλίψη... είναι πολύ δύσκολο ξέρεις να πιστεύεις πολυ σε κάτι που νομίζεις ότι αξίζει και τελικά καταλήγεις με σπασμένη καρδια για ακόμα μια φορά .. με ένα μεγάλο κενό.. γι αυτό και είπα ότι είναι καλό να ξεκαθαριζουμε το τι θέλουμε και τι όχι στην ζωή μας... για να είμαστε σωστη απέναντι στους αλλους... που δεν φταίνε και σε τίποτα... να νομίζουν κάτι άλλο... τέλος πάντων ξεφύγαμε του θέματος που λέγομαι πιο πάνω.. αν θες πες μου πως γίνεται.... αν και να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει πια.... απηυδησα μαζί της.. ας κάνει ότι θέλει.. ελεύθερη κοπέλα είναι πια... αλλά ξέρεις τι καταλαβα από όλα αυτά.. οτι δεν έχει σημασία για ποιον πεθαίνει κάνεις αλλά για ποιον ζει... με πολυ δυσκολία λοιπόν θα κάνω μια καινουργια αρχή... δεν έχω άλλη επιλογή πια.. εκανα τα πάντα γι αυτην.. αλλά δεν το εκτιμήσε και το εκμεταλευτικε.. θα μου πεις τώρα ότι κάνεις δεν μπορεί να σου κάνει κακό αν δεν τον αφήσεις εσύ.. σωστό.. για αυτό και εγω λέω να γίνω σαν και αυτούς που λες.... ψεύτικος.. χωρίς συναισθήματα... και να παίζω με όλες... τουλάχιστον δεν θα ξανά πόνεσω...να περνάω και εγω καλα και ότι είναι θα έρθει.. αλλιώς θα προσπεράσει...
iMarilina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 καλημέρα Merilina... λυπάμαι που το πήρες ετσι στραβά το θέμα.. αλλά μιλούσα γενικά και είπα ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις του κανόνα για το κάθε ένα ξεχωριστά .. εννοώντας εσένα γιατί δεν σε γνωρίζω καθόλου. ... ανέφερα βέβαια τι θα ήταν καλό να πράξεις στην συγκεκριμένη περίπτωση που μου είπες... αλλά αυτό εξαρτάται από σένα την ίδια πως θα το διαχειριστέις το θεμα ... σαφώς και οι άντρες δεν πάνε πίσω... .συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.. απλά στην δική μου ζωή... μου έχουν τύχει καταστασεις που πάντα εγω την πληρώνω την νύφη.. ίσως γιατι τυχαίνει να μην μοιάζω τόσο πολυ σε αυτούς που λες.... αλλά έτσι είναι η ζωή... σκληρή πολύ... γιατι τα δίνεις όλα και στο τέλος δεν περνεις τίποτα πάρα μόνο πόνο και θλίψη... είναι πολύ δύσκολο ξέρεις να πιστεύεις πολυ σε κάτι που νομίζεις ότι αξίζει και τελικά καταλήγεις με σπασμένη καρδια για ακόμα μια φορά .. με ένα μεγάλο κενό.. γι αυτό και είπα ότι είναι καλό να ξεκαθαριζουμε το τι θέλουμε και τι όχι στην ζωή μας... για να είμαστε σωστη απέναντι στους αλλους... που δεν φταίνε και σε τίποτα... να νομίζουν κάτι άλλο... τέλος πάντων ξεφύγαμε του θέματος που λέγομαι πιο πάνω.. αν θες πες μου πως γίνεται.... αν και να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει πια.... απηυδησα μαζί της.. ας κάνει ότι θέλει.. ελεύθερη κοπέλα είναι πια... αλλά ξέρεις τι καταλαβα από όλα αυτά.. οτι δεν έχει σημασία για ποιον πεθαίνει κάνεις αλλά για ποιον ζει... με πολυ δυσκολία λοιπόν θα κάνω μια καινουργια αρχή... δεν έχω άλλη επιλογή πια.. εκανα τα πάντα γι αυτην.. αλλά δεν το εκτιμήσε και το εκμεταλευτικε.. θα μου πεις τώρα ότι κάνεις δεν μπορεί να σου κάνει κακό αν δεν τον αφήσεις εσύ.. σωστό.. για αυτό και εγω λέω να γίνω σαν και αυτούς που λες.... ψεύτικος.. χωρίς συναισθήματα... και να παίζω με όλες... τουλάχιστον δεν θα ξανά πόνεσω...να περνάω και εγω καλα και ότι είναι θα έρθει.. αλλιώς θα προσπεράσει... Δεν αξίζει να σκας ΠΟΤΕ και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Γράφτη την κοπελίτσα λέμε χαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα