Προς το περιεχόμενο

Zombi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι χανεται το νοημα? Fps ειναι που ο χειρισμος με πληκτρολογιο και ποντικι ειναι ο καλυτερος. Για τα 10 χρονα που εμαθαν να παιζουν σε κονσολα υπαρχει το χειριτηριο του 360 η του  one στο pc.

Δημοσ.

Εχω παιξει 2 ωρες μεχρι τωρα. Φαινεται καλο . Ο χειριμος με πληκτρολογιο και ποντικι ειναι ακριβως ιδιος οπως σε ολα τα fps και δεν δυσκολευτηκα πουθενα.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να το δοκιμασω πρωτα για PC και μετα για WiiU...

Απλα βλεπω πολλες θετικες γνωμες και πρεπει να ειναι καλο game!

Δημοσ.

Tραγικη η ubisoft για αλλη μια φορα. Ποσο αχρηστοι ειναι πια. Οταν ξεκινησα το παιχνιδι μου εδειχνε κουμπια xbox ενω επαιζα με πληκρολογιο και ποντικι. Ψαχνω στα controls και πουθενα η δυνατοτητα απενεργοποιησης τους. Αποσυνδεω μετα το χειριστηριο και τοτε ξεκινησε να δειξει κουμπια pc αντι για xbox. Ποσο ανικανοι ειναι. Ελεος πια. Το χουν παρακανει.

Δημοσ.

Tραγικη η ubisoft για αλλη μια φορα. Ποσο αχρηστοι ειναι πια. Οταν ξεκινησα το παιχνιδι μου εδειχνε κουμπια xbox ενω επαιζα με πληκρολογιο και ποντικι. Ψαχνω στα controls και πουθενα η δυνατοτητα απενεργοποιησης τους. Αποσυνδεω μετα το χειριστηριο και τοτε ξεκινησε να δειξει κουμπια pc αντι για xbox. Ποσο ανικανοι ειναι. Ελεος πια. Το χουν παρακανει.

Σε πολλούς τίτλους γίνεται αυτό. Εδώ σε PC exclusive (Incredible Adventures of Van Helsing) οταν ξεκινάς τον τίτλο με controller μέσα, δεν δουλεύει mouse+kb.

Και να βγάλεις τον controller, πρέπει να κάνεις restart το παιχνίδι για να παίξει σωστά. :P

Δημοσ.

Πήγα να το παρω από steam

Δεν μπορώ ούτε με visa ούτε με PayPal κλασικά .....

Έχω την εντύπωση ότι το Steam άνοιξε..

Δοκίμασε να το πάρεις από G2A. Εκεί σίγουρα λειτουργεί γιατί χθες πήρα 2-3 παιχνίδια.

Δημοσ.

Πήγα να το παρω από steam

Δεν μπορώ ούτε με visa ούτε με PayPal κλασικά .....

Χθες αγορασα ενα game κανονικα απο το steam με καρτα χωρις κανενα προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...