Oroku Saki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Γιατι χανεται το νοημα? Fps ειναι που ο χειρισμος με πληκτρολογιο και ποντικι ειναι ο καλυτερος. Για τα 10 χρονα που εμαθαν να παιζουν σε κονσολα υπαρχει το χειριτηριο του 360 η του one στο pc.
dimyok Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Pc με xbox 360 χειριστηριο για μενα . Στο wii το παραουρο συστημα χειρισμου με εκανε να το παρατήσω.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Έπαιξα περίπου μία ώρα στο WiiU να πάρω μια γεύση, αύριο θα το δώ και στο PC αν είναι, και ποστάρω άποψη. 1
Oroku Saki Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εχω παιξει 2 ωρες μεχρι τωρα. Φαινεται καλο . Ο χειριμος με πληκτρολογιο και ποντικι ειναι ακριβως ιδιος οπως σε ολα τα fps και δεν δυσκολευτηκα πουθενα.
Arikado Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Σκεφτομαι να το δοκιμασω πρωτα για PC και μετα για WiiU... Απλα βλεπω πολλες θετικες γνωμες και πρεπει να ειναι καλο game!
Tzimaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πολύ ωραίο παιχνιδάκι ,έπαιξα κανα δυο ώρες σε PC. 1
Oroku Saki Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Tραγικη η ubisoft για αλλη μια φορα. Ποσο αχρηστοι ειναι πια. Οταν ξεκινησα το παιχνιδι μου εδειχνε κουμπια xbox ενω επαιζα με πληκρολογιο και ποντικι. Ψαχνω στα controls και πουθενα η δυνατοτητα απενεργοποιησης τους. Αποσυνδεω μετα το χειριστηριο και τοτε ξεκινησε να δειξει κουμπια pc αντι για xbox. Ποσο ανικανοι ειναι. Ελεος πια. Το χουν παρακανει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ZOMBI – PC 4K Resolution Screenshots Show The Graphical Update From The WiiU Version Προσπαθούν με το 4Κ να μας πείσουν ότι δεν είναι outdated μέχρι αηδίας τα γραφικά του ; Τζάμπα ο κόπος.. 2
JohnVani18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Tραγικη η ubisoft για αλλη μια φορα. Ποσο αχρηστοι ειναι πια. Οταν ξεκινησα το παιχνιδι μου εδειχνε κουμπια xbox ενω επαιζα με πληκρολογιο και ποντικι. Ψαχνω στα controls και πουθενα η δυνατοτητα απενεργοποιησης τους. Αποσυνδεω μετα το χειριστηριο και τοτε ξεκινησε να δειξει κουμπια pc αντι για xbox. Ποσο ανικανοι ειναι. Ελεος πια. Το χουν παρακανει.Σε πολλούς τίτλους γίνεται αυτό. Εδώ σε PC exclusive (Incredible Adventures of Van Helsing) οταν ξεκινάς τον τίτλο με controller μέσα, δεν δουλεύει mouse+kb. Και να βγάλεις τον controller, πρέπει να κάνεις restart το παιχνίδι για να παίξει σωστά.
galanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πήγα να το παρω από steam Δεν μπορώ ούτε με visa ούτε με PayPal κλασικά .....
MSSB Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Πήγα να το παρω από steam Δεν μπορώ ούτε με visa ούτε με PayPal κλασικά ..... Έχω την εντύπωση ότι το Steam άνοιξε..Δοκίμασε να το πάρεις από G2A. Εκεί σίγουρα λειτουργεί γιατί χθες πήρα 2-3 παιχνίδια.
Arikado Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Πήγα να το παρω από steam Δεν μπορώ ούτε με visa ούτε με PayPal κλασικά ..... Χθες αγορασα ενα game κανονικα απο το steam με καρτα χωρις κανενα προβλημα.
galanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 και εδω διλαδη καντεμης ειμαι ???? ελεοςςςςςςς
JohnVani18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Είναι εντελώς τυχαίο αν σε δεχτεί ή όχι. Ξαναπροσπάθησε. Μερικοί με την 4η προσπάθεια έκαναν αγορά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 True μονο με paysafe δεν μπόρεσα ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα