BlueMaffin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Γεια σας.Έκανα το θεμα αυτό επειδή τώρα στις διακοπές το καλοκαίρι από το σχολείο παίζω παιχνίδια και σιγά σιγά οι επιδόσεις του υπολογιστή μικραίνουν και μάλλον ήρθε η ώρα για καμιά αναβάθμιση...Μήπως θα ήταν προτιμότερο μία αναβάθμιση μνήμης ram,κάρτας γραφικών ή καινούρια ψύκτρα;; Αυτήν την στιγμή έχω ανοικτό μόνο το φόρουμ και όπως θα διακρίνετε στην παρακάτω φωτογραφία το ποσό της μνήμης ram που καταναλώνεται είναι 63% cpu:7% (δεν νομίζω ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την cpu εκτός από μερικές φορές που για κάποιον λόγο μου ανεβαίνει στο 60%++ χωρίς να εκτελέσω καμιά ''βαριά'' εφαρμογή).την ψύκτρα την είπα διότι όπως θα διακρίνετε η cpu έχει 41 βαθμούς κελσίου η gpu 54 και η mainboard 37... το ποσό που μπορώ να διαθέσω στο maximum είναι περίπου 70 ευρώ. Έχω επίσης το advanced systemcare ultimate 8.1 αγορασμένο αν βοηθάει σε κάτι.. Η φωτογραφία η μία (απο το advanced systemcare ultimate 8.1)και οι άλλες από την iobit : (κάντε αντιγραφή και επικόλληση τα links από κάτω) file:///C:/Users/Mixalis/Desktop/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.PNG43.PNG file:///C:/Users/Mixalis/Desktop/5%CF%84%CF%84%CF%814%CF%85%CE%B7.PNG file:///C:/Users/Mixalis/Desktop/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.PNG
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλημέρα! Τα links δεν δουλεύουν, είναι αρχεία από τον σκληρό σου δίσκο.Επίσης, εάν μπορείς πες μας τι επεξεργαστή έχεις, ποια κάρτα γραφικών, και ποια μητρική, εάν γνωρίζεις.
k_skidrow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πες μας απο τι αποτελειται το συστημα σου Τι παιχνιδια παιζεις και ποσο ρευστο διαθετεις για αναβαθμιση.
BlueMaffin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) παίζω amnesia,minecraft,battlefield και γενικώς τέτοια παιχνίδια. Επεξεργαστής: Intel® Pentium® CPU G2030 @ 3.00 GHz Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 210 Μητρική: Μοντέλο: H61M-S2PV REV 2.2 Κατασκευαστής: Gigabut Technology Διαθέτω περίπου 70 ευρώ Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από BlueMaffin
k_skidrow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 παίζω amnesia,minecraft,battlefield και γενικώς τέτοια παιχνίδια. Επεξεργαστής: Intel® Pentium® CPU G2030 @ 3.00 GHz Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 210 Μητρική: Μοντέλο: H61M-S2PV REV 2.2 Κατασκευαστής: Gigabut Technology Διαθέτω περίπου 70 ευρώ Καλημερα. Με 70 ευρω δυσκολα να κανεις σωστη αναβαθμιση στο συστημα σου. Αντε δηλαδη να ψαξεις με ενα 70αρη να βρεις μια μεταχειρισμενη καρτα γραφικων απο τις αγγελιες.
Sheogorath Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μπορει να βρει καρτα γραφικων με 40-50 ευρω πχ καμια 460 (μια χαρα ειναι απειρως καλυτερη της 210) και με αλλα εικοσι να παρει 4gb ραμ Αυτο απο μενα. Αν θες φιλε μου στειλε πμ να ψαξουμε μαζι να σε βοηθησω. Πες ομως εδω πρωτα τι τροφοδοτικο εχεις! 1
BlueMaffin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 δεν ξέρω τι τροφοδοτικό έχω πρέπει να ανοίξω μήπως το tower για να το δω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα