Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που δούλευα ωραία και καλα, ακούγεται ενα μπαμ μέσα στο κουτί, κοιτάω και τι να δώ!!! Έπεσε το κάλυμμα τις 5770 :( Κλείνω τον υπολογιστή τοβγαζω την καρτα, και βλέπω όλες η βάσεις που πιάνουνη βίδες ειναι λιωμένες, η καρτα έκαιγε! Τωρα τη κανω; Έχω δουλειά να παραδώσω αύριο γμτ!!!

Δημοσ.

Ευχαριστω για την άμεση απάντηση, έκανα μια πατέντα με λίγη κόλλα και το στερέωσα! Δεν αξίζει να πάρω aftermarket ψύκτρα, θα βάλω μια αγγελία για αγορά καινούργιας. 

Δημοσ.

Καλά πως κατάφερε και έγινε τετοιο πράγμα .... για να λιώσουν τα πλαστικά πρέπει να βάραγε 100 + βαθμούς και οχι μονο η κάρτα δουλεύει κιόλας ?

• Like 3
Δημοσ.

Αν μπορείς βγάλε καμιά φωτογραφία ρε φίλε.

Όχι γιατί δε σε πιστεύω, αλλά γιατί δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το δω με τα μάτια μου!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά πως κατάφερε και έγινε τετοιο πράγμα .... για να λιώσουν τα πλαστικά πρέπει να βάραγε 100 + βαθμούς και οχι μονο η κάρτα δουλεύει κιόλας ?

Καλά το έλιωσαν ίσως να ήταν και λίγο υπερβολικό, ταιριαζει καλύτερα το έσπασαν...το θέμα ειναι ότι ολα τα πλαστικά πού βιδώνουν η βίδες χάλασαν και δεν μπορούνε να πιάσουνε πλέων. Είπα έλιωσαν γιατί θεώρησα ότι έγινε εξαιτιας της υψηλης θερμοκρασίας. Η κάρτα δουλεύει κανονικά με το φαν προφίλ στο 80% πλέων, κάνει σαν ηλεκτρική σκούπα άλλα ειναι στους 40 C.

Αν μπορείς βγάλε καμιά φωτογραφία ρε φίλε.

Όχι γιατί δε σε πιστεύω, αλλά γιατί δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το δω με τα μάτια μου!

Φωτογραφία δεν έβγαλα, και δεν μπορώ να βγάλω τωρα μιας και επρεπε να την μοντάρω γρήγορα γιατί είχα δουλεια να παραδώσω. Το περιστατικό έγινε ακριβώς έτσι όπως το περιέγραψα στο πρώτο μου ποστ. 

Δημοσ.

Από μία μεριά να ήμουν εκεί ήθελα να το δω. Νομίζω είναι once in a lifetime αυτό το πράγμα και ΑΜΑ! xD

Εντός θέματος, η κόλα να μην λιώσει και φύγει. Πάρε κανένα λαστιχάκι πλαστικό. Δηλαδή, τρία-τέσσερα τη φορά. Μετά, φυσικά μια ψύκτρα και θα είσαι εντάξει. Πάντως αφού η κάρτα ζει ακόμα, θηρίο κομμάτι πήρες!!

Δημοσ.

Από μία μεριά να ήμουν εκεί ήθελα να το δω. Νομίζω είναι once in a lifetime αυτό το πράγμα και ΑΜΑ! xD

Και εγώ επίσης!

Δημοσ.

Τι να πω....Έπρεπε να δείτε τα μούτρα μου όταν κοίταξα μέσα στο π.σ και είδα την κάρτα να κρεμεται όλο το σύστημα ψύξης από το 6pin :(

Δημοσ.

Συγνώμη ρε φίλε αλλά χαχαχα lol!

Αν είσαι σε εγγύηση γιατί δεν πας εκεί;

Αλλά sorry λάθος. 5770 λες οπότε εκτός εγγύησης θα είσαι.

Καλή τύχη πάντως. Μονόδρομος η αγορά νέας ψύκτρας ή low budget κάρτας.

Δημοσ.

Ε, πόσο να σε βγάλει η έρμη η 5770...

Σου έδωσε και αφορμή να πάρεις καινούρια - και των 100 Ευρώ να είναι, την 5770 θα την αφήνει πολύ πίσω.

Η φωτογραφία όντως θα είχε ενδιαφέρον :cry:

Δημοσ.

Φωτογραφία θα ανεβάσω όταν έρθει η καινούργια κάρτα. Για την ώρα δεν πειράζω τίποτα να έχω να κανω την δουλεια μου. 

Δημοσ.

Περα απο κολλα αν δεν αντεξει μην ξεχναμε και τα δεματικα .ολο και κατι κανουν και αυτα.δεματια aka tie wraps.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...