DigitalElf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εκεί που δούλευα ωραία και καλα, ακούγεται ενα μπαμ μέσα στο κουτί, κοιτάω και τι να δώ!!! Έπεσε το κάλυμμα τις 5770 Κλείνω τον υπολογιστή τοβγαζω την καρτα, και βλέπω όλες η βάσεις που πιάνουνη βίδες ειναι λιωμένες, η καρτα έκαιγε! Τωρα τη κανω; Έχω δουλειά να παραδώσω αύριο γμτ!!!
GtiGeorge Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Για τώρα πατεντάρισε το με λίγη μονωτική αν το βιάζεσαι πολύ. Βάλε κάποια aftermarket ψύκτρα σαν αυτή http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-accelero-l2-plus-p-PER.650160
DigitalElf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω για την άμεση απάντηση, έκανα μια πατέντα με λίγη κόλλα και το στερέωσα! Δεν αξίζει να πάρω aftermarket ψύκτρα, θα βάλω μια αγγελία για αγορά καινούργιας.
SPANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλά πως κατάφερε και έγινε τετοιο πράγμα .... για να λιώσουν τα πλαστικά πρέπει να βάραγε 100 + βαθμούς και οχι μονο η κάρτα δουλεύει κιόλας ? 3
torm23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αν μπορείς βγάλε καμιά φωτογραφία ρε φίλε. Όχι γιατί δε σε πιστεύω, αλλά γιατί δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το δω με τα μάτια μου! 1
DigitalElf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλά πως κατάφερε και έγινε τετοιο πράγμα .... για να λιώσουν τα πλαστικά πρέπει να βάραγε 100 + βαθμούς και οχι μονο η κάρτα δουλεύει κιόλας ? Καλά το έλιωσαν ίσως να ήταν και λίγο υπερβολικό, ταιριαζει καλύτερα το έσπασαν...το θέμα ειναι ότι ολα τα πλαστικά πού βιδώνουν η βίδες χάλασαν και δεν μπορούνε να πιάσουνε πλέων. Είπα έλιωσαν γιατί θεώρησα ότι έγινε εξαιτιας της υψηλης θερμοκρασίας. Η κάρτα δουλεύει κανονικά με το φαν προφίλ στο 80% πλέων, κάνει σαν ηλεκτρική σκούπα άλλα ειναι στους 40 C. Αν μπορείς βγάλε καμιά φωτογραφία ρε φίλε. Όχι γιατί δε σε πιστεύω, αλλά γιατί δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το δω με τα μάτια μου! Φωτογραφία δεν έβγαλα, και δεν μπορώ να βγάλω τωρα μιας και επρεπε να την μοντάρω γρήγορα γιατί είχα δουλεια να παραδώσω. Το περιστατικό έγινε ακριβώς έτσι όπως το περιέγραψα στο πρώτο μου ποστ.
MSSB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Από μία μεριά να ήμουν εκεί ήθελα να το δω. Νομίζω είναι once in a lifetime αυτό το πράγμα και ΑΜΑ! xD Εντός θέματος, η κόλα να μην λιώσει και φύγει. Πάρε κανένα λαστιχάκι πλαστικό. Δηλαδή, τρία-τέσσερα τη φορά. Μετά, φυσικά μια ψύκτρα και θα είσαι εντάξει. Πάντως αφού η κάρτα ζει ακόμα, θηρίο κομμάτι πήρες!!
torm23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Από μία μεριά να ήμουν εκεί ήθελα να το δω. Νομίζω είναι once in a lifetime αυτό το πράγμα και ΑΜΑ! xD Και εγώ επίσης!
DigitalElf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τι να πω....Έπρεπε να δείτε τα μούτρα μου όταν κοίταξα μέσα στο π.σ και είδα την κάρτα να κρεμεται όλο το σύστημα ψύξης από το 6pin
MSSB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Συγνώμη ρε φίλε αλλά χαχαχα lol! Αν είσαι σε εγγύηση γιατί δεν πας εκεί; Αλλά sorry λάθος. 5770 λες οπότε εκτός εγγύησης θα είσαι. Καλή τύχη πάντως. Μονόδρομος η αγορά νέας ψύκτρας ή low budget κάρτας.
Occultist Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ε, πόσο να σε βγάλει η έρμη η 5770... Σου έδωσε και αφορμή να πάρεις καινούρια - και των 100 Ευρώ να είναι, την 5770 θα την αφήνει πολύ πίσω. Η φωτογραφία όντως θα είχε ενδιαφέρον
DigitalElf Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Φωτογραφία θα ανεβάσω όταν έρθει η καινούργια κάρτα. Για την ώρα δεν πειράζω τίποτα να έχω να κανω την δουλεια μου.
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Περα απο κολλα αν δεν αντεξει μην ξεχναμε και τα δεματικα .ολο και κατι κανουν και αυτα.δεματια aka tie wraps. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα