Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, πριν από 7 μήνες περίπου αγόρασα από το minideals το cubot s308 με 110 ευρώ. Δεν μου είχε παρουσιάσει προβλήματα μέχρι τώρα, όμως μετά από μια ενημέρωση λογισμικού που έκανα φαίνεται να έχει δεσμεύσει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής.. Και από τα 16gb να έχω συνολικό χώρο μόνο 850 mb.

Επίσης δεν φαίνονται να υπάρχουν καθόλου δεδομένα που είχα αποθηκευμένα στη συσκευή!

Ξέρει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται και πως μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα;

Η έκδοση λογισμικού είναι η V6_CQ_4137C_V0.1.3_20150721

Δημοσ.

Παιδιά, πριν από 7 μήνες περίπου αγόρασα από το minideals το cubot s308 με 110 ευρώ. Δεν μου είχε παρουσιάσει προβλήματα μέχρι τώρα, όμως μετά από μια ενημέρωση λογισμικού που έκανα φαίνεται να έχει δεσμεύσει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής.. Και από τα 16gb να έχω συνολικό χώρο μόνο 850 mb.

Επίσης δεν φαίνονται να υπάρχουν καθόλου δεδομένα που είχα αποθηκευμένα στη συσκευή!

Ξέρει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται και πως μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα;

Η έκδοση λογισμικού είναι η V6_CQ_4137C_V0.1.3_20150721

Πρεπει να οφειλεται σε κακη εγκατασταση λογισμικου.

Οσο για τα δεδομενα με την αναβαθμιση σβηστηκαν ολα.

Καλο θα ηταν να ειχες κανει backup.

Το μονο που θα σου προτεινα ειναι να βαλης αλλη rom.

Αυτο φοραει 4.2

Τωρα τι φοραει?

Αστο βρηκα φοραει αυτη εδω: http://www.needrom.com/download/cubot-s308-kk/

Λοιπον δεν διαβασα καλα σχολεια γι'αυτη την rom.

Μαλλον θα πρεπει αν μπορεις να γυρισης πισω στην 4.2

Εδω θα βρεις για αυτα που σου λεω και οτι αλλο θες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395369

Δημοσ.

Κατάλαβα, οπότε θα πρέπει να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση.. Όμως αυτό πρέπει να γίνει με επιστροφή σε εργοστασιακες ρυθμίσεις, ή μπορώ να κατεβάσω το λογισμικό σε μορφή αρχείου και να κάνω αναβάθμιση μέσω επιλογής local uptake; ;

Δημοσ.

Κατάλαβα, οπότε θα πρέπει να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση.. Όμως αυτό πρέπει να γίνει με επιστροφή σε εργοστασιακες ρυθμίσεις, ή μπορώ να κατεβάσω το λογισμικό σε μορφή αρχείου και να κάνω αναβάθμιση μέσω επιλογής local uptake; ;

Στο τελευταιο link που σου δινω τα λεει ολα αναλυτικα.

Στι δευτερη σελιδα και μετα.

Εγω διαβασα μεχρι την 8.

Λεει τι να κανεις αν εισουν stock με την 4.2 η με την 4.4.

Δεν ειναι κατι δυσκολο παντως……

Οτι κανεις θα το κανεις με flash tool.

Πρωτα ομως διαβασε για να καταλαβης και μετα κανε οτι ειναι να κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...