arxaggelos mixail Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 γεια σας υπαρχει προγραμμα για να δω ποση vram χρησιμοποιει η καρτα γραφικων μου στα παιχνιδια;;;
Occultist Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) GPU-Z, είναι το πιο κλασσικό...Πρέπει, όμως, στα sensors να το βάλεις continue refreshing και να βλέπεις τα νούμερα την ώρα του gaming. Υπάρχουν και άλλα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από Occultist
fixxxer29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το MSI afterburner είναι αυτό που θες. Εκτός από vram, μπορεί να σου δείχνει αρκετές πληροφοριες την ώρα του παιχνιδιού
arxaggelos mixail Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΡΙΣΩ ΣΤΟ MSI afterburner ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ vram;; ΕΓΩ ΤΑ ΟΡΙΖΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ VRAM ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
fixxxer29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Στο tab "monitoring" στα options του Afterburner, υπάρχουν όλα αυτά που μπορείς να ενεργοποιήσεις και να τα βλέπεις την ώρα του παιχνιδιού. Απλά φρόντισε σε αυτά να είναι ενεργό το "Show in On-screen display" και τέλος βεβαιώσου ότι το On screen display είναι όντως ανοιχτό, πηγαίνοντας στο tab "On-screen display" -> more και στο παράθυρο που ανοίγει, το Show on-screen display" στο "on"
arxaggelos mixail Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ On screen display ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΕ ΤΟ LCD SCREEN OK TO ΒΡΗΚΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα