Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή εσείς τώρα έχει προσωποποιήσει όλη τη λύση της προσφυγιάς πάνω μου;

Ναι εγώ θα λύσω το πρόβλημα αύριο πρωί πρωί μόνος με τις υπερ-δυνάμεις μου.

Όταν μιλάω για κρατική παρέμβαση το κάνετε τουμπεκί.

Αναφορά σε κείμενο

Που ειδες να λεω κατι τετοιο;
Αντιθετως εγω βλεπω εσενα να εισαι στο τουμπανακι pc σου, με το ιντερνετ σου και τις ανεσεις σου την ωρα που λιγα χιλιομετρα παραδιπλα πεινανε ανθρωποι και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ περα απο δακρυβρεχτες φιλοσοφιες μεσα σε...φορουμς.
Προβαλλοντας μαλιστα ως δικαιολογια για την σταση σου αυτη, αρχικα το οτι δεν εχεις λεφτα για εισητηρια και αργοτερα, οταν ειδες οτι δεν πειθεις ουτε 10χρονο, οτι περιμενεις πρωτοβουλια αλλων για να βοηθησεις εσυ.

Βλεπεις τον αλλο να πεθαινει, νοιαζεσαι και αγωνιας, αλλα αν δεν παει αλλος να βοηθησει δεν πας ουτε εσυ.

Απο λογια... 

Συνεχίζεις να κρίνεις εμένα.Λογική Άδωνι στο μεγαλείο της.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.Το καταλαβαίνεις αυτό;Έχεις εργαστεί ομαδικά ποτέ;Συλλογικά;

Περιμένω κρατική παρέμβαση.Δηλαδή τις φωτιές τις κατασβήνουν εθελοντές;Όχι η πυροσβεστική(κυρίως-κρατική παρέμβαση) μαζί με άτομα που βοηθούν εθελοντικά;

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:26 ΜΜ, christakos07 είπε

Όταν μιλάω για κρατική παρέμβαση το κάνετε τουμπεκί.

Πες μας εσυ τι εννοεις κρατικη παρεμβαση.

Να τους δωσουμε σπιτια? Τσαμπα μασα? Να τους βρουμε δουλεια? Να τους βαλουμε και air condition???? Να στησουμε και κ...λο μηπως?

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:21 ΜΜ, DrLo είπε

Είμαι ο μόνος που θεωρεί ΒΛΑΚΕΙΑ να λες "μη μου πεις κάποιοι δημσιογράφοι" και μετά να μου λες για τον καραεξαρτημένο και κατυθηνόμενο κουτί και μια τύπισσα ?

δηλαδή αυτοί είναι πιο αξιόπιστοι από τις ανθρωπιστικές οργανώσεις όλου του κόσμου ?

πχ την HRW

https://www.hrw.org/asia/north-korea

Αγαπητέ αν θες μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση με pm μιας και υπάρχει τουλάχιστον συνεννόηση-λογική παράθεση μηνυμάτων.

Το κουτί μπορεί να είναι κατευθυνόμενο.Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ειδήσεις του είναι ψεύτικες.Δεν έχει αποδειχθεί κάτι μέχρι στιγμής.

Η τύπισσα είναι μέλος της Ελληνικής αποστολής του ΟΗΕ και έχει δικό της blog.Ζει στην Β. Κορέα και έχει άμεση άποψη.

Προτιμώ αυτήν την άποψη, παρά αυτά που λέγονται από διάφορες κιτρινο-φυλλάδες.

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πιστεύω ότι πολλά δημοσιεύματα(ότι πέταξε τον θείο του στα σκυλιά πχ) είναι αναληθή και προιόν προπαγάνδας.

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 1:01 ΜΜ, filipN είπε

Θα ήταν πρέσβειρα του ΟΗΕ.

Δε νομιζω οτι για πρεσβειρες του OHE βαζουν τετοιες αποκρουστικες φατσες :lol:

Δημοσ.

North Korea by ....

HRW

Under the rule of Kim Jong Un, North Korea remains among the most harshly repressive countries in the world. All basic freedoms have been severely restricted under the Kim family’s political dynasty. A 2014 UN Commission of Inquiry found that abuses in North Korea were without parallel in the contemporary world. They include extermination, murder, enslavement, torture, imprisonment, rape, forced abortions, and other sexual violence. North Korea operates a series of secretive prison camps where perceived opponents of the government are sent to face torture and abuse, starvation rations, and forced labor.  Fear of collective punishment is used to silence dissent. There is no independent media, functioning civil society, or religious freedom.   

World Report 2015

Medicins sans frontieres

Since 2003, MSF has assisted North Korean refugees upon their arrival in South Korea, helping them to overcome the recurrent trauma they faced under the violent regime and during their escape from it. In December 2004, an MSF team first gained access to the state-run transition center of Hanawon, where refugees are placed for three months after their arrival in South Korea.

Δημοσ.

Να ρωτήσω;Από ποιόν κατευθύνεται το HRW;

Αν θες η κουβέντα μας μπορεί να συνεχιστεί με πμ.

Προς στιγμήν από τους συμφορουμίτες κρατάω το εξής:Να πάω αύριο το πρωί μόνος να λύσω το πρόβλημα.Έγινε.

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:29 ΜΜ, christakos07 είπε

Αγαπητέ αν θες μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση με pm μιας και υπάρχει τουλάχιστον συνεννόηση-λογική παράθεση μηνυμάτων.

Το κουτί μπορεί να είναι κατευθυνόμενο.Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ειδήσεις του είναι ψεύτικες.Δεν έχει αποδειχθεί κάτι μέχρι στιγμής.

Η τύπισσα είναι μέλος της Ελληνικής αποστολής του ΟΗΕ και έχει δικό της blog.Ζει στην Β. Κορέα και έχει άμεση άποψη.

Προτιμώ αυτήν την άποψη, παρά αυτά που λέγονται από διάφορες κιτρινο-φυλλάδες.

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πιστεύω ότι πολλά δημοσιεύματα(ότι πέταξε τον θείο του στα σκυλιά πχ) είναι αναληθή και προιόν προπαγάνδας.

ΌΧΙ δεν έχω κάμια πρόθεση για συζητήσεις σε PM.

το τι προτιμάς είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ ... υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες που προτίμησαν την Χρυσή Αυγή ... τι σημαίνει αυτό ? Εσύ μπορεί να προτιμάς τον χίτλερ τον Στάλιν, τον πολ ποτ κλπ ... δε σημαίνει ότι αυτό που πιστεύεις είναι αλήθεια.

Το κουτί της πανδώρας είναι ποιό αξιόπιστο (που απλά μεταφέρει μια άποψη ενός ανθρώπου) πχ από τους γιατρούς χωρίς σύνορα ... είναι δηλαδή η τύπισα αυτή πιο αξιόπιστη από αυτούς ?

Στις 12/8/2015 στις 8:33 ΜΜ, christakos07 είπε

Να ρωτήσω;Από ποιόν κατευθύνεται το HRW;

Πάντως όχι από την συζνιστόσα του ΣΥΡΙΖΑ που κατευθύνει το κουτί.

Τις καταγγελιες του HRW μέχρι τώρα μια χαρά τις επικαλούνται οι αντιστοιχες ελληνικές οργανώσεις και αρκετά πολιτικά κόμματα ... κάποια από τα οποία είναι στην κυβέρνηση τώρα. 

Πότε έγιναν και αυτοί όργνανα των υμπεριαλιστών ?

Μόνο ο "αδιαφθορος" (χαχαχα) και αμερόλυπτος (χαχαχα^2) Μπαξεβάνης έμινε στον κόσμο?

Θες να βρούμε άλλη ανρθωπιστική οργάνωση ? ... αυτήν πχ που το logo της είναι ένα κιντρινομαυρο κερί με συρματόπλεγμα ... θύμησέ μου.

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:26 ΜΜ, christakos07 είπε

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

Μονος σου συνολικη λυση δεν μπορεις να δωσεις. Αλλα 2-3 ή και παραπανω συνανθρωπους μπορεις να βοηθησεις εφοσον το θελεις τοσο...

Αν κοψεις το internet, τους καφεδες, μερικες εξοδους μπορεις να δωσεις τροφη σε μια οικογενεια.

Αλλα μαλλον προτιμας το internet απο το να βοηθησεις εστω και ενα συνανθρωπο που πειναει...

Επισης δεν μας ειπες τι εννοεις κρατικη παρεμβαση... Τι θελεις να κανει το κρατος?

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:36 ΜΜ, crom261 είπε

Μονος σου συνολικη λυση δεν μπορεις να δωσεις. Αλλα 2-3 ή και παραπανω συνανθρωπους μπορεις να βοηθησεις εφοσον το θελεις τοσο...

Αν κοψεις το internet, τους καφεδες, μερικες εξοδους μπορεις να δωσεις τροφη σε μια οικογενεια.

Αλλα μαλλον προτιμας το internet απο το να βοηθησεις εστω και ενα συνανθρωπο που πειναει...

Επισης δεν μας ειπες τι εννοεις κρατικη παρεμβαση...

Ξαναλέω.Κρίνεις τις πράξεις μου ή τις επιλογές στη ζωή μου, με παροτρύνεις σε λύσεις χωρίς να με ξέρεις;

Με βάση ποια μπακάλικη λογική;

Κρατική παρέμβαση:Χώροι υποδοχής,σίτιση,εξετάσεις,συζήτηση με την Ευρώπη για λύση του προβλήματος,χαρτιά,εισιτήρια για την χώρα που επιλέξουν.Στην περίπτωση των προσφύγων(Συρία) όσο και να τσούζεστε υπάρχουν κατοχυρωμένα διεθνή δικαιώματα που διαφέρουν από αυτά του απλού μετανάστη που απλά έφυγε από τη χώρα του.

Δημοσ.

θυμήθηκα ...

Διεθνής Αμνηστία

north korea country profile

....

AMNESTY INTERNATIONAL PUBLIC STATEMENT AI Index: ASA 24/006/2014 22 September 2014

....

The outright rejection of the many recommendations to close political prison camps is particularly alarming.2 Amnesty International continues to have grave concerns over inhuman conditions in these camps and other detention facilities. Detainees are regularly subjected to torture and other ill-treatment, such as forced hard labour or deliberate starvation. Techniques of torture and other ill-treatment reported include the insertion of sharp bamboo under the fingernails, handcuffing and suspension by the wrists, and prolonged detention in solitary confinement. Amnesty International urges the DPRK to immediately close down all political prison camps.

....

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:36 ΜΜ, DrLo είπε

ΌΧΙ δεν έχω κάμια πρόθεση για συζητήσεις σε PM.

το τι προτιμάς είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ ... υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες που προτίμησαν την Χρυσή Αυγή ... τι σημαίνει αυτό ? Εσύ μπορεί να προτιμάς τον χίτλερ τον Στάλιν, τον πολ ποτ κλπ ... δε σημαίνει ότι αυτό που πιστεύεις είναι αλήθεια.

Το κουτί της πανδώρας είναι ποιό αξιόπιστο (που απλά μεταφέρει μια άποψη ενός ανθρώπου) πχ από τους γιατρούς χωρίς σύνορα ... είναι δηλαδή η τύπισα αυτή πιο αξιόπιστη από αυτούς ?

Πάντως όχι από την συζνιστόσα του ΣΥΡΙΖΑ που κατευθύνει το κουτί.

Τις καταγγελιες του HRW μέχρι τώρα μια χαρά τις επικαλούνται οι αντιστοιχες ελληνικές οργανώσεις και αρκετά πολιτικά κόμματα ... κάποια από τα οποία είναι στην κυβέρνηση τώρα. 

Πότε έγιναν και αυτοί όργνανα των υμπεριαλιστών ?

Μόνο ο "αδιαφθορος" (χαχαχα) και αμερόλυπτος (χαχαχα^2) Μπαξεβάνης έμινε στον κόσμο?

Θες να βρούμε άλλη ανρθωπιστική οργάνωση ? ... αυτήν πχ που το logo της είναι ένα κιντρινομαυρο κερί με συρματόπλεγμα ... θύμησέ μου.

Δεν διαφώνησα με τις απόψεις του HRW.Απλά δεν είναι όλα άσπρα/μαύρα.Σαφώς και η Βόρεια Κορέα έχει ανθρωπιστικό πρόβλημα.Σε τι βαθμό δε γνωρίζω γιατί δεν έχω ζήσει εκεί.Μπορώ όμως να αντλήσω τις πληροφορίες μου από διαφορετικές πηγές και να σχηματίσω μια πιο "σφαιρική" άποψη.

Η διαφωνία σου πάνω στην αντικειμενικότητα του Μπαξεβάνη που βασίζεται;Το ότι ας πούμε κατευθύνεται από κάποια συνιστώσα του Σύριζα τον καθιστά a priori και ως μη αντικειμενικό δημοσιογράφο;Όταν λέω αντικειμενικό εννοώ στην μεταφορά της είδησης όχι στο σχολιασμό της.

Πάντως αν διάβαζες το κείμενο η τύπισσα αναγνωρίζει το ανθρωπιστικό πρόβλημα.Δεν λέει ότι όλα είναι ρόδινα.

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:49 ΜΜ, christakos07 είπε

Δεν διαφώνησα με τις απόψεις του.Απλά δεν είναι όλα άσπρα/μαύρα.Σαφώς και η Βόρεια Κορέα έχει ανθρωπιστικό πρόβλημα.Σε τι βαθμό δε γνωρίζω γιατί δεν έχω ζήσει εκεί.Μπορώ όμως να αντλήσω τις πληροφορίες μου από διαφορετικές πηγές και να σχηματίσω μια πιο "σφαιρική" άποψη.

Η διαφωνία σου πάνω στην αντικειμενικότητα του Μπαξεβάνη που βασίζεται;Το ότι ας πούμε κατευθύνεται από κάποια συνιστώσα του Σύριζα τον καθιστά a priori και ως μη αντικειμενικό δημοσιογράφο;Όταν λέω αντικειμενικό εννοώ στην μεταφορά της είδησης όχι στο σχολιασμό της.

επειδή οι λέξεις τείνουν να χάσουν το νόημά τους

όταν η Β. Κορέα έχει "ανθρωπιστικό πρόβλημα"

και η Ελλάδα "ανθρωπιστική κρίση"

...

sorry αλλά η συζήτηση χάνει το νόημά της ... και εγώ γούσταρα μικρός να το παίζω "αντιρρησίας" στο προφανές αλλά να χρησιμοποιούμε "μαλακότερους" όρους για το τι συμβαίνει στη Βόρειο Κορέα από αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα μη τυχόν και παρεξηγηθούν τα "συντρόφια" είναι προσβολή περισσότρεο από όλους προς αυτούς που ζουν το "ανθρωπιστικό πρόβλημα" στη Β. Κορέα.

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:44 ΜΜ, christakos07 είπε

Ξαναλέω.Κρίνεις τις πράξεις μου ή τις επιλογές στη ζωή μου, με παροτρύνεις σε λύσεις χωρίς να με ξέρεις;

Με βάση ποια μπακάλικη λογική;

Κρατική παρέμβαση:Χώροι υποδοχής,σίτιση,εξετάσεις,συζήτηση με την Ευρώπη για λύση του προβλήματος,χαρτιά,εισιτήρια για την χώρα που επιλέξουν.Στην περίπτωση των προσφύγων(Συρία) όσο και να τσούζεστε υπάρχουν κατοχυρωμένα διεθνή δικαιώματα που διαφέρουν από αυτά του απλού μετανάστη που απλά έφυγε από τη χώρα του.

Σε κρινω γιατι το παιζεις πιο ανθρωπιστης απο τους υπολοιπους σε καθαρα φιλοσοφικη και θεωρητικη βαση βεβαια...

Να εχεις εσυ internet και ο αλλος διπλα σου να μην εχει να φαει δεν το βλεπω και πολυ ανθρωπιστικο εγω παντως...

Δηλαδη μας λες να τους στεγασουμε (και με air condition το ξεχασες...) , να τους ταιζουμε, να τους παρεχουμε δωρεαν ιατρικη περιθαλψη, να τους δωσουμε χαρτια. Μετα απο εκει τι?

Τα υπολοιπα που λες για εισιτηρια για οποια χωρα επιλεξουν :shock: :shock: :shock: (!!!) ελπιζω να καταλαβαινεις πως ειναι επιεικως αστεια.... Τουλαχιστον στο πραγματικο κοσμο...

Δημοσ.

Ετσι ρε σκοτωθειτε μεταξυ σας για τους ξενους.Να σας εβλεπα μια φορα να υπερασπιζοσασταν ετσι και τους ομοεθνεις σας και τι στον κοσμο.

Δημοσ.
  Στις 12/8/2015 στις 8:49 ΜΜ, christakos07 είπε

ΔΤο ότι ας πούμε κατευθύνεται από κάποια συνιστώσα του Σύριζα τον καθιστά a priori και ως μη αντικειμενικό δημοσιογράφο;

Είναι αργά αλλά δε μπορεί να μη καταλαβαίνω τι διαβάζω.

ΝΑΙ

αυτός δεν είναι ο ορισμός του μη αντικειμενικού δημοσιογράφου ... να κατευθύνεται από κάποιον?

τι χάνω σε αυτά που λες ?

είναι σαν να με ρωτάς

"το να κατευθύνεται το Fox news από τους ρεπουμπλικανούς το καθιστά a priori μη αντικειμενικό μέσο" ?

τι άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή για να μην είναι αντικειμενικό μέσο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...