Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μπανάρει επιτέλους κάποιος τους μισανθρώπους που γράφουν τη λέξη που αρχίζει απο "λαθρό" μέχρι να μάθουν σωστά ελληνικά

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να τους βοηθήσεις όμως να ζήσουν αξιοπρεπώς στη χώρα τους.

Πως ? 

εσύ που φαίνεσαι πιο ευαίσθητος σε τέτοια θέματα τι έκανες/κάνεις για να ζήσουν ελεύθεροι και αξιοπρεπείς σε καθεστός δημοκρατίας οι κινέζοι ? (έστω αυτό το απειροελάχιστο που μπορεί να κάνει 1 μεμονομένος άνρθωπος).

Δημοσ.

Πλέον δεν μιλάμε θεωρητικά(1 δις κινέζοι).Μιλάμε πρακτικά.Έχεις να διαχειριστείς ένα μεταναστευτικό κύμα που μπορεί να φτάσει τα κάποια εκατομμύρια.Από πρακτική μαθηματική άποψη στα 500 εκατομμύρια της ευρώπης μπορούν να ενσωματωθούν

Κρίμας που οι ίδιοι δεν φαίνεται να θέλουν να ενσωματωθούν στις δυτικές κοινωνίες,αλλά επιμένουν στην αυτογκετοποίηση και στην ασέβεια προς τους ντόπιους νόμους και έθιμα.

Εάν ήθελαν πραγματικά μια νέα ζωή η κατάσταση θα ήταν διαφορετική,αλλά δυστυχώς οι συμπεριφορές και τα στατιστικά άλλα δείχνουν.Είναι οι κοινωνικές ομάδες με την μικρότερη ενσωμάτωση στην ΕΕ.

Δημοσ.

Για την Βόρεια Κορέα πως είσαι τόσο σίγουρος; Έχεις βρεθεί εκεί; Μην μου πεις έχω δει αναφορές από έγκριτους δημοσιογράφους...

36868581.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κοβεις τη συνδεση του ιντερνετ σου, εξοικονομεις μεσα στον επομενο κιολας μηνα τα λεφτα που απαιτουνται για 1 εισητηριο (επιστροφη δεν χρειαζεσαι) και πας να βοηθησεις τους συνανθρωπους σου που υποφερουν, ως σωστος ανθρωπιστης που νοιαζεται πρωτα για το καλο των διπλα και επειτα για το δικο του.

Εως τοτε non sense οτιδηποτε κι αν λες εδω μεσα.

Η ποιοτική μας διαφορά είναι ότι το καλό μου ταυτίζεται με το καλό των δίπλα.

Δεν θέλω μπακαλίστους τρόπους υπολογισμού.Μπορώ να τους σκαρφιστώ και μόνος.

• Like 2
Δημοσ.

Η ποιοτική μας διαφορά είναι ότι το καλό μου ταυτίζεται με το καλό των δίπλα.

Δεν θέλω μπακαλίστους τρόπους υπολογισμού.Μπορώ να τους σκαρφιστώ και μόνος.

Στα λογια και τις θεωριες κι εγω εχω ποιοτικες διαφορες ακομα κι απο την μητερα Τερεζα...

Συνεχιζεις να βρισκεσαι στο τουμπανακι pc της signature σου με το ιντερνετακι σου, και τις λοιπες ανεσεις, τη στιγμη που στην Κω πεινανε οι λαθρο για την τυχη των οποιων αγωνιας. Με δικαιολογια ακουσον-ακουσον, οτι δεν εχεις λεφτα για εισητηριο για να πας να τους βοηθησεις. Και πιστευεις οτι καπως ετσι μας επεισες.

Λογικα πιστευεις οτι εισαι και ακτιβιστης περα απο ανθρωπιστης, στοιχημα βαζω.

Δημοσ.

Ποιά πηγή θεωρείς αξιόπιστη να δουμε μαζί τι λέει για την βόρεια κορέα.

http://www.koutipandoras.gr/article/45315/mia-ellinida-sti-voreio-korea-alitheies-kai-mythoi-gia-ti-skliroteri-diktatoria-toy

Πως ? 

εσύ που φαίνεσαι πιο ευαίσθητος σε τέτοια θέματα τι έκανες/κάνεις για να ζήσουν ελεύθεροι και αξιοπρεπείς σε καθεστός δημοκρατίας οι κινέζοι ? (έστω αυτό το απειροελάχιστο που μπορεί να κάνει 1 μεμονομένος άνρθωπος).

Προσωπικά δεν θέλω η χώρα μου να 'ναι μέλος του ΝΑΤΟ. Ο μόνος τρόπος για να το κάνω αυτό είναι να στηρίξω πολιτικούς φορείς με τους οποίους ταυτίζεται η γνώμη μου.

Στα λογια και τις θεωριες κι εγω εχω ποιοτικες διαφορες ακομα κι απο την μητερα Τερεζα...

Συνεχιζεις να βρισκεσαι στο pc σου με το ιντερνετακι σου και τις λοιπες ανεσεις, τη στιγμη που στην Κω πεινανε οι λαθρο για την τυχη των οποιων αγωνιας.

Έχω και 3 παρθένες να με ταίζουν σταφύλια. 

Ούτε ακτιβιστής ούτε ανθρωπιστής πιστεύω ότι είμαι.

Να σου πω και κάτι άλλο;Δεν μπορώ να λύσω όλα τα προβλήματα που προκύπτουν.Είμαι πρόθυμος όμως αν υπάρξει κρατική πρωτοβουλία να πάω ως εθελοντής,χωρίς μισθό(ου τι λέει τώρα).

Το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί από 15-20 άτομα εθελοντές(υπάρχουν στο πεδίον του άρεως, Κω κτλ).Χρειάζεται κρατική παρέμβαση για στοχευμένη λύση.

Με δικαιολογια ακουσον-ακουσον, οτι δεν εχεις λεφτα για εισητηριο για να πας να τους βοηθησεις. Και πιστευεις οτι καπως ετσι μας επεισες.

Έχεις το μαγικό φίλτρο της γνώσης και ξέρεις πως ζω, ποιά η οικονομική μου κατάσταση και αν έχω να βιοποριστώ μέχρι το τέλος του μήνα;

Οχι κι ουτε με ενδιαφερει.

Αλλα και μονο στην προσπαθεια να διατυμπανισεις το ανθρωπιστικο παρελθον σου (γιατι οχι και παρον; ) επιβεβαιωνομαι στα οσα ειπα περι τσαμπα. 

Ερώτηση σου έκανα.Πως μπορείς και με κρίνεις χωρίς να γνωρίσεις;

Εγώ κάνω κριτική σε αυτά που γράφεις.Όχι σε αυτά που πράττεις.

Δεν διατυμπάνισα τίποτα.

Δημοσ.

Κομπλε. Λοιπον μολις αλλος αναλαβει πρωτοβουλια (κατα προτιμηση το κρατος) θα συμμετεχω κι εγω παιδια. Μεχρι τοτε pc, internet και insomnia.

Επισης εδωσα κατι παλια πουλοβερ σε εναν Πακι παλια, εχω βοηθησει εμπρακτα.

ΕΙΜΑΙ ανθρωπιστης, αγωνιω για το μελλον αυτων που υποφερουν-ειστε ολοι ρατσιστες και παρτακιδες.

Η επιβεβαιωση του τσαμπα που ειπα αρχης εξαρχης.

Η ειρωνεια ειναι οτι βαυκαλιζεστε για την παιδεια, την μορφωση και τις αρχες σας και δεν γνωριζετε ουτε καν τις βασικοτατες εννοιες που χρησιμοποιειτε στα ποστ σας.

Δημοσ.

Κομπλε. Λοιπον μολις αλλος αναλαβει πρωτοβουλια (κατα προτιμηση το κρατος) θα συμμετεχω κι εγω παιδια. Μεχρι τοτε pc, internet και insomnia.

Επισης εδωσα κατι παλια πουλοβερ σε εναν Πακι παλια, εχω βοηθησει εμπρακτα.

ΕΙΜΑΙ ανθρωπιστης, αγωνιω για το μελλον αυτων που υποφερουν-ειστε ολοι ρατσιστες και παρτακιδες.

Η επιβεβαιωση του τσαμπα που ειπα αρχης εξαρχης.

Η ειρωνεια ειναι οτι βαυκαλιζεστε για την παιδεια, την μορφωση και τις αρχες σας και δεν γνωριζετε ουτε καν τις βασικοτατες εννοιες που χρησιμοποιειτε στα ποστ σας.

Το παράλογο με βάση τι λογική σου είναι η πρόταση μου να δοθεί λύση στοχευμένη από το κράτος;

Δηλαδή 10-15 θα λύσουν το πρόβλημα των προσφύγων;

Δεν χαρακτήρισα τον εαυτό μου ανθρωπιστή.Σε καμία των περιπτώσεων.Συμπεράσματα δικά σου βγάζεις απλά για να χαρείς και να πιστέψεις ότι με έστησες στον τοίχο.

Η παιδεία μου λέει ότι δεν πρέπει να πεινάει κανείς.Η δική σου ότι εσύ πρέπει να τρως και ο άλλος να πεινάει.Σόρρυ που σε έθιξα.

Δημοσ.

Ειμαι μισανθρωπος δηλαδη επειδη δεν γουσταρω να κανει ο αλλος αποβαση(γιατι αυτο ακριβως κανανε αποβαση) σε ελληνικο νησι να τα γαμαει ολα και να πουλαει και τσαμπουκα.Τι αλλο θα ακουσω εμ συριζα δεν ηθελες πηγα και ψηφισα

Δημοσ.

Ειστε Ελληνοπουλα.Μην μαλωνετε.

Δηλαδη για να καταλαβω με οσα διαβαζω τοση ωρα.Ολοι θελετε λυση σωστα;Απλα καποιοι θελουν να ενσωματωθουν οι μεταναστες στην Ευρωπη και οι αλλοι να τους πνιξουν στη θαλασσα;

Δημοσ.

Η παιδεία μου λέει ότι δεν πρέπει να πεινάει κανείς.Η δική σου ότι εσύ πρέπει να τρως και ο άλλος να πεινάει.Σόρρυ που σε έθιξα.

Που ειδες να λεω κατι τετοιο;

Αντιθετως εγω βλεπω εσενα να εισαι στο τουμπανακι pc σου, με το ιντερνετ σου και τις ανεσεις σου την ωρα που λιγα χιλιομετρα παραδιπλα πεινανε ανθρωποι και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ περα απο δακρυβρεχτες φιλοσοφιες μεσα σε...φορουμς.

Προβαλλοντας μαλιστα ως δικαιολογια για την σταση σου αυτη, αρχικα το οτι δεν εχεις λεφτα για εισητηρια και αργοτερα, οταν ειδες οτι δεν πειθεις ουτε 10χρονο, οτι περιμενεις πρωτοβουλια αλλων για να βοηθησεις εσυ.

Βλεπεις τον αλλο να πεθαινει, νοιαζεσαι και αγωνιας, αλλα αν δεν παει αλλος να βοηθησει δεν πας ουτε εσυ.

Απο λογια...

• Like 1
Δημοσ.

Η παιδεια σου λεει πως δεν πρεπει να πειναει κανεις φιλοσοφικα παντα βεβαια...

Αν εχω λαθος ξερω ατομα που πεινανε. Πες μου να σου στειλω λογαριασμο να βαλεις κανα φραγκο...

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που θεωρεί ΒΛΑΚΕΙΑ να λες "μη μου πεις κάποιοι δημσιογράφοι" και μετά να μου λες για τον καραεξαρτημένο και κατυθηνόμενο κουτί και μια τύπισσα ?

δηλαδή αυτοί είναι πιο αξιόπιστοι από τις ανθρωπιστικές οργανώσεις όλου του κόσμου ?

πχ την HRW

https://www.hrw.org/asia/north-korea

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχιζεις να βρισκεσαι στο τουμπανακι pc της signature σου με το ιντερνετακι σου, και τις λοιπες ανεσεις, τη στιγμη που στην Κω πεινανε οι λαθρο για την τυχη των οποιων αγωνιας. Με δικαιολογια ακουσον-ακουσον, οτι δεν εχεις λεφτα για εισητηριο για να πας να τους βοηθησεις. Και πιστευεις οτι καπως ετσι μας επεισες.

περα απο τα γυναικοπαιδα που ερχοντε και ειναι λογικο να τα δεχομαστε ,σκανε μιτι ενα καρο κοπριες 20-40ετων που αντι να κατσουν στις πατριδες του και να πολεμισουν μας ερχοντε εδω ,αι στα διαλα με τα αλοδαπα μας ζαλισατε τα σικοτια,καταλαβετετο οποιος δεν παι καπου νομιμα υπαρχει η θεια δικη πχ εφυγες αντι να βοηθησεις την πατριδα σου ενω εχει πολεμο τι γεινοντε? λιπασμα στη μεσογιο γινοντε ,διστιχος σε αυτες τις περιπτωσεις πεθαινουν και παιδια ,τωρα για τους 20αριδες-40αριδες που εχουν λιποτακτηση η ερχοντε παρανομα και γυναικες μεσα(μια χαρα βοηθανε σε πολεμο και αυτες) ευτιχος που γεινοντε λιπασμα αυτο ειναι ι θεια δικη οταν πουλας τους δικου σου και πας καπου παρανομα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...