Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ένας φίλος θέλει να κάνει ένα σετ αλλά δεν ξέρει σε ποιους από τους δύο επεξεργαστές να καταλήξει όποιον cpu και να πάρει θα τα συνδυάσει με μια φθηνή Mobo

Δημοσ.

Φιλε Μανθο ετσι στο φλου,χωρις να ξερουμε απο τι αποτελειται το συστημα του,τι χρηση κανει στον υπολογιστη τι οθονη εχει,δεν εχει νοημα να σου πουμε.Αν εχει παντως αλλη καρτα γραφικων εστω μετριας αξιας,καλυτερα στον celeron, αλλα στο πολυ γενικο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ο φίλος τον θέλει για δώρο για τον γιο του που τα έχει τον Αύγουστο η οθόνη που έχει είναι μια Philips 200xw θα έχει onboard γραφικά και το θέλει για Internet και για παιχνίδια μου είπε κανένα minecraft θα πέξει

Δημοσ.

Λοιπόν ο φίλος τον θέλει για δώρο για τον γιο του που τα έχει τον Αύγουστο η οθόνη που έχει είναι μια Philips 200xw θα έχει onboard γραφικά και το θέλει για Internet και για παιχνίδια μου είπε κανένα minecraft θα πέξει

Κοιτα αν μεινει ετσι και δεν βαλει καποια φτηνη καρτουλα γραφικων αργοτερα,τοτε να παρει τον amd. Αν ομως του βαλει μια καλουτσικη vga αργοτερα ,τοτε ο celeron ειναι πιο αποδοτικος.

• Like 2
Δημοσ.

Να σε καλά φίλε μου μίλησα και μου είπε ότι τα Χριστούγεννα ίσως του βάλει μια μέτρια κάρτα γραφικών άρα του είπα να πάει στον Intel να σε καλά σε ευχαριστώ για την ώρα σου και για την βοήθεια που μού έδωσες

• Like 1
Δημοσ.

Να σε καλά φίλε μου μίλησα και μου είπε ότι τα Χριστούγεννα ίσως του βάλει μια μέτρια κάρτα γραφικών άρα του είπα να πάει στον Intel να σε καλά σε ευχαριστώ για την ώρα σου και για την βοήθεια που μού έδωσες

Δεν εκανα τιποτε σπουδαιο,εξαλλου ειναι ευχαριστηση να λες μια γνωμη σε εναν τοσο φιλικο και ευγενη ανθρωπο.

Ξερει ο φιλος σου οτι οι δυο επεξεργαστες μπαινουν σε διαφορετικες μητρικες ετσι?

• Like 4
Δημοσ.

Ναι το ξέρει του είπα κιόλας εάν θέλει να του βάλω εγώ τον cpu στην μητρική μην στραβώσει κανένα pin και πάμε για άλλα

Καλό βράδυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...